Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sure Hotel by Best Western Birmingham South 3-sterren

49 Sherbourne Road, Acocks Green, Birmingham, B27 6DX, Verenigd Koninkrijk

#67 van de 78 hotels in Birmingham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 648 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,6
    Prima verblijfplek voor goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Er zat een vlek in de vloerbedekking. Er was geen eettafel op de kamer, maar daar was ook niet zoveel ruimte voor. Er was ook geen koelkast. De kamer was niet perfect afgewerkt maar wel netjes. Verder is het verstandig om zelf drinkwater in flessen te mee te brengen, want het kraanwater in de omgeving van Birmingham smaakt naar chloor.

    Goede kamer met de voorzieningen die je nodig hebt. Met een ruime gratis parkeerplaats en een treinstation naast het hotel, waar je geen last van hebt. De kamer was elke dag netjes nagelopen en waar nodig opgeruimd. Bij de receptie konden ze je ook goede toeristische informatie leveren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,5
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was klein, de kamer, de badkamer en dus ook het bed. Verwarming was niet te reguleren, ondanks het slapen met een raam open was het nog zeer benauwd. Om te douchen moet men in het bad stappen wat in deze kleine badkamer zeer moeilijk is.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    5,8
    Het hotel is dringend aan een opfrisbeurt toe.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is dringend aan een opfrisbeurt toe.

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    4,6
    De gratis koffie was naar Engelse begrippen goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    In de omschrijving wordt de indruk gewekt dag het hotel in de buurt van het NEC is, echter dat is bij lange na niet het geval. Een enkele reis met de taxi kost meer dan 30 pond, terwijl de trein een aardig alternatief is. De trein kost u echter bijna een uur, met 1 overstap inclusief wisseling van station, 5 tot 10 minuten wandelen.

    De gratis koffie was naar Engelse begrippen goed.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    8,3
    Charmant hotel, in rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij de check out was de receptionist slecht gezind, en handelde dus helemaal niet volgens de professionele normen. Je kan niet echt rekenen op een wake-up call, werd 2x vergeten.

    Charmant hotel, in rustige buurt. Dichtbij treinstation maar hadden geen problemen met geluid. Heb er goed geslapen. Bij aankomst kregen wij een vriendelijke receptionist die ons goed geholpen heeft. Ik kom in december terug in Birmingham en zal waarschijnlijk terugkomen naar dit hotel, was over het algemeen zeer tevreden

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,3
    Makkelijk bij het station, goede service.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg warm in de gang en bij aankomst in de kamer

    Makkelijk bij het station, goede service. Erg vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,7
    Prettig personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zwak bed. Gezeur met WIFI code en deurkaartje dat telkens niet functioneerde.

    Prettig personeel. Goed parkeren. Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    10
    dat het personeel zeer vriendelijk was en je alles kon vragen
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat we alweer naar huis moesten :(

    dat het personeel zeer vriendelijk was en je alles kon vragen

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: