Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Bridge Hotel 3-sterren

30 Borough Road, Southwark, Londen, SE1 0AJ, Verenigd Koninkrijk

#888 van de 1.031 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 686 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,0
    Voor mij nooit meer.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers vreselijk gehorig. De kamer was redelijk schoongemaakt maar oud en totaal versleten. Stekkers en stopcontact te vies om aan te pakken, waterkoker verkalkt. Koelkastje verroest van binnen en koelde totaal niet. Het badhok op de gang was schoongemaakt maar simpelweg ranzig. Zeil op de vloer schimmelig, uitgebeten en gebobbeld door al het vocht wat er vanuit een stinkende douchecabine op gelopen was. Douchestraal en regelmogelijkheid van de douche daarentegen wel prima. 's Morgens rook het hele pand naar veel knoflook en uien. Niet erg fijn als je zelf net gedoucht hebt. De muren vergeeld. Voor mij nooit meer. Voor engels begrippen misschien een goedkoop hotel in het centrum van Londen, maar ik ga hier nooit meer heen. Betaal volgende keer liever iets meer.

    Het hotel is relatief gunstig gelegen ten opzichte van de Underground en daardoor goed te bereizen. Om de hoek een supermarkt op je eigen eten te regelen omdat er in het hotel niets is. Echter op de kamer geen bestek of iets dergelijks zodat je alles met je vingers moet doen. Personeel bij de balie was vriendelijk en ik kreeg steeds een flesje water mee als ik vertrok.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    4,6
    Een interessante ervaring......die we nooit meer herhalen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt op 2 km afstand. Maar eenmalig inbegrepen, daarna bijbetalen. Zeer ver weg gelegen van underground. Superkleine kamers en gangen. Ingang werd verbouwd, dus moesten door zij-ingang naar binnen (60 cm breed echt!). Receptie lag helft van de tijd te slapen.

    Taxi om 3am voor ons geregeld. Prima!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    2,9
    Bij het vertrek zondagvoormiddag was de deur gesloten;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nooit meegemaakt. Dit is volgens mijn dochters en mij een rendez-vous hotel. Wij hadden de familiekamer geboekt, het toilet was 1 etage lager maar de wc lekte, zodat we iets anders zochten om ons te wassen en naar het toilet te gaan. Wij hebben niemand gezien van gasten of personeel. Het was er echt vuil; we kregen 10% KORTING op de hotelprijs indien wij een goed advies zouden geven aan tripadvisor of booking.com. Maar wij willen niet dat nog mensen zouden bedrogen worden. Het ontbijt kon je nuttigen naast het hotel, dit was bij een Libanees en was 'smorgens gesloten. Dit moet gecontroleerd worden. Indien daar iets gebeurde, zaten wij als ratten in de val op de zolderkamers, er was ook geen nooduitgang. sorry, maar dit is een grote blaam voor jullie. Wij reizen veel, maar hebben nu een ander idee van booking.com. Leunis Christiane (65 jaar) Liesbeth Moortgat 41 jaar en Inge Moortgat (38 jaar

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,3
    Ligging was goed, in buurt van metro en centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd, kamer erg klein. We zijn amper in hotel geweest, alleen om te slapen en douchen. Voor dat doel is prijs-kwaliteit goed!

    Ligging was goed, in buurt van metro en centraal gelegen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    3,8
    Ik checkte in na middernacht, zoals ik 's ochtends had...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik checkte in na middernacht, zoals ik 's ochtends had afgesproken met het hotel. Dit verliep heel moeilijk en de hotelbediende was totaal niet vriendelijk. Wou de deur niet openen totdat ik kamernummer had gezegd en ook binnen bleef hij maar kamernummer vragen. Terwijl ik nog niet ingechekt was. Ik vroeg eveneens naar ontbijtmogelijkheden, vertelde me 'no breakfast' , terwijl er op faciliteiten staat dat er mogelijkheid is. Ander personeel was wel vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    6,3
    Prima hotel als u een stedentrip maakt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vind ik dat het wat muffig rook maar ik kan begrijpen dat het lastig is in een oud pand om het lekker te laten ruiken. WiFi viel vaak weg.

    De locatie was prima, een kwartier lopen vanaf de London eye en vlak bij het ov. Fruit en water op de kamer was echt super!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    6,7
    De douche was niet goed, weinig water uit de kraan en lauw.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was niet goed, weinig water uit de kraan en lauw.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    6,3
    Je krijgt waar je voor betaald
    • Groep
    • Economy Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne had een stuk beter gekunt. Onder het bed lagen allemaal hopen stof... erg vervelend voor iemand met een allergie

    De bedden lagen erg lekker

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,7
    geen super hotel, basic maar goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was erg klein

    geen super hotel, basic maar goed. bed + douche was genoeg voor ons. 10 min lopen van metrostation.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,4
    Bridge hotel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor wat het is/was

    Propere kamer, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,3
    Een bed te weinig (een 4 jarige heeft schijnbaar geen eigen bed nodig...?
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gereserveerd voor 5 personen, kreeg een kamer voor 4. LEES DE KLEINE LETTERTJES.

    Ligging is goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    5,8
    voor één nacht goedkoop pretentieloos slapen voldeed het
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer

    prijs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,1
    De ligging van het hotel ten opzichte van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging van het hotel ten opzichte van het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    6,3
    Geen ontbijt mogelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ontbijt mogelijk. Bed was kapot - gebroken poot - tv ging stuk daarna zolderkamer gekregen en de helft van bedrag (50 euro) teruggekregen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    4,2
    we gaan hier zeker GEEN tweede keer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kamer klein. badkamer erg klein. Helemaal niets. Geen ontbijt. Geen restaurant niks, terwijl de foto"s er wel anders uitzagen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,2
    Kamer klein en oud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein en oud

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    5,0
    Voor de prijs een goede plek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douches en toiletten waren verouderd echter niet smerig.

    De omgeving

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    5,8
    Prijs,kort bij metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Prijs,kort bij metro

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    Klantvriendelijkheid, service.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Iets te kleine kamers voor een langer verblijf.

    Klantvriendelijkheid, service. Klachten werden meteen opgelost (iets kapot op de kamer), ze vroegen vaak of we tevreden waren. Keuze ook per ochtend om daar of ergens anders te onbijten.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel, aangenaam ontvangst, goede hygiëne,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Klein en sombere kamer (maar dat was voor ons geen probleem), kamer had enkel raam dat uitkwam op de gang (dus konden we geen frisse lucht binnenlaten)

    Vriendelijk personeel, aangenaam ontvangst, goede hygiëne, goede prijs, aangename ligging (dichtbij metro, bezienswaardigheden aan de thames, borough market, imperial war museum)

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    7,5
    Lokatie is prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen airco op kamet 14 en door de ligging erg warm. Een fan aan plafond moet verkoeling bieden. Ramen kunnen niet open. Instap naar douche etg hoog.

    Lokatie is prima Gratis water en fruit beschikbaar Zeer vriendelijke medewerkers

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    7,1
    De klantvriendelijkheid van het personeel aan de balie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Comfort van de kamer zelf; zitgelegenheid in de 'lobby'. Geen continental breakfast.

    De klantvriendelijkheid van het personeel aan de balie. De goede bereikbaarheid (12 minuten) naar verkeersknooppunt Wsterloo Station

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,3
    Engels ontbijt was heel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Engels ontbijt was heel goed. dicht bij metrostation.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    6,7
    Proper en kleinschalig hotel, met vriendelijke ontvangst.
    • Individuele reiziger

    Nogal eenvoudig uitgerust; zeker in verhouding tot de prijs.

    Proper en kleinschalig hotel, met vriendelijke ontvangst.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,9
    Prima locatie en goed ontbijt (tegen extra betaling)
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prima locatie en goed ontbijt (tegen extra betaling)

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,9
    Kleine bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine bedden

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    5,8
    Locatie en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Sjabbie hotel, zeer eenvoudige kamer, in een zeer lawaaierige buurt.

    Locatie en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    4,2
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De rest

    Locatie

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    7,1
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles is basic

    Zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    We werden meteen heel vriendelijk begroet !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    We werden meteen heel vriendelijk begroet ! We voelden ons meteen welkom ! Elke vraag werd meteen beantwoord !

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,5
    Erg vriendelijk personeel die eeg hun best voor je doen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was erg klein

    Erg vriendelijk personeel die eeg hun best voor je doen. Redelijke prijs voor een kamer in Londen

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    9,2
    De schone kamer en badkamer, fruit en water op de kamer en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De schone kamer en badkamer, fruit en water op de kamer en 's ochtends een heerlijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Goede locatie, dicht bij metrostation, supermarkt dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Goede locatie, dicht bij metrostation, supermarkt dichtbij. Ideaal om na een dag stappen een heerlijk bed en douche te hebben. Ontbijt was prima

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    6,3
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen lift

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    7,1
    Gastvrijheid personeel, comfortabel bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was heel klein, enkel geschikt om te slapen. Gezamenlijke douche op andere verdieping,

    Gastvrijheid personeel, comfortabel bed

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Bridge Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: