Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Brighton Hotel 3-sterren

143-145 Kings Road, Brighton & Hove, BN1 2PQ, Verenigd Koninkrijk

#39 van de 60 hotels in Brighton & Hove

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3411 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 48

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,7
    doorreishotel voor 1 nacht
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    gedateerd hotel . Veel geluidshinder van de andere gasten. Bij passeren van gasten op de gang of de kamers boven hoor je elke stap die gezet wordt. Niet gemakkelijk om te parkeren. ontbijt was sober voor de klasse die ze willen uitstralen. Niet meer van deze tijd, grote buffettafel met weinig op , alleen toast en jam in plastiek potjes wat fruitsap en ontbijtgranen, je mag nog wel 1 ding kiezen van een ontbijtkaart . koude koffie en thee uit een thermos Daarvoor staan er wel 3 mensen ter beschikking om te bedienen .....

    als doorreishotel voor 1 nacht ok. Onze hond mocht mee op de kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,3
    Direct aan de boulevard, redelijk centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Geen parkeerplek. Moest in parkeergarage (met genoeg plek) 400 meter verderop a 18 pond per dag.

    Direct aan de boulevard, redelijk centraal.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,9
    Prima..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen aan om 15.30uur....de parking van het hotel was vol. Daar passen slechts 6 a 8 auto's op. Dus moesten we om uberhaupt te kunnen parjeren in se dure parkeergarage van het dorp op 200 meter afstand parkeren...kosten voor 1 nacht dus Extra € 15,=. Het ontbijt is weinig....na je ontbijt heb je nog niet genoeg gegeten ... er is geen lipend buffet.. je kunt enkel koffie of thee nemen. Ontbijt moet je kiezen van een kaart.. en je krijgt dan je ontbijt op een klein bordhe geserveerd.. door een aardige bediening. Dat dan weer wel. Maar daarna naar get dorp en de bakker voor een paar broodjes.

    Lokatie maar aan zee...te voet naar de pier of stad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    Leuk ouderwets Engels hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein bed 160 breed Wat klein

    Heerlijk Engels ontbijt dat wordt uitgeserveerd ! Kamer wat klein en geen airco Goede locatie aan boulevard zicht op strand Brighton is een verrassend mooie badplaats met groot winkelaanbod op niveau ! Gekozen voor dit hotel omdat het een oud echt Engels hotel is

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Een schitterende locatie en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vele tussentrappen dat je nog moest nemen tussen de lift en de kamer. Ook onze kamervloer was sterk buigzaam en veerde op en neer bij de minste beweging.

    Een schitterende locatie en het ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,3
    Oké voor een kort verblijf, maar zeer kleine, donkere en slechte verluchte kamer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piepkleine, donkere kamer vlak naast de lift, zonder uitzicht. Het raam was bedekt dus we konden niet naar buiten kijken, bovendien konden we de kamer nauwelijks verluchten.

    Degelijk ontbijt en goede ligging bij het strand

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,1
    Goede locatie, maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verkiezen een ontbijtbuffet, maar hier moest men kiezen tussen enkele gerechten. Deze waren niet zo lekker bereid. De parkeerkost van £18 was te hoog. De kamer was klein, maar dat stoorde ons niet. De vloeren in de kamer zijn niet egaal, waardoor het bed op wielen niet zo stabiel stond. Daarnaast was er aan de onderkant van de deur een grote spleet, waardoor wij alle geluiden op de gang en de andere kamers konden horen. Tot slot konden wij 's ochtends geen douche nemen, daar de elektriciteit op de kamer uitgevallen was.

    De locatie en parkeermogelijkheid. Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,8
    Een tegenvallertje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het algemeen geen aanrader, enkel de ligging is prachtig

    Ontbijt kan ermee Door, prijs is aan de dure kant voor wat je krijgt. kamer klein en midde matig proper. Zeer lawaaierig zowel buiten als binnen in hotel Qua netheid bij ontbijt nie de proper ste tafels, kamer net voldoende Parking voor de deur, private parking wel 18 £ te betalen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    6,7
    Teleurstellend voor die prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kelder
    • Verbleef 2 nachten

    Dat we in een kelderkamer werden gestopt waar we zich langs oude piepende trappen moesten naar beneden zien te vinden en een echt doolhof daarbeneden.

    waar het hotel zich bevindt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    6,7
    Voor een overnachting prima. Jammer van de voor reservering.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er toch vooraf reserveringsgeld van mijn Card is geschreven en daarnaast nogmaals het totaalbedrag en de reservering nog open bleef staan. Volgens receptie zou dit binnen een paar dagenrecht getrokken worden.

    Aan de boulevard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, we moesten lang wachten, kok was op vakantie, vakantiepersoneel was niet geinstrueerd

    Locatie top, aan het strand met grote kamer zeezicht, op 15 min lopen van de pier.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Een aangenaam verblijf met een verrassend extra; de Pride
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    tijdig doorgeven van info: tijdens ons verblijf ging er een " Pride " door: leuk om te zien maar bemoeilijkt het bereik van het hotel. Zo was er voor de gasten vb geen parkeergelegenheid tijdens deze dagen. Dit werd ons pas 2 dagen vooraf gemeld.

    kamers waren verzorgd, personeel was vriendelijk, maar het ontbijt was minder. De keuze was beperkt en bestond niet uit een buffet, zoals je eerst zou vermoeden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,2
    we werden zeer vriendelijk onthaald
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    idd een oud hotel maar de charme en vriendelijkheid maken alles goed

    we werden zeer vriendelijk onthaald leuk hotel om op doorreis te boeken voor langer verblijf mischien iets minder

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,9
    Locatie, vriendelijk personeel hotel, uitzicht, kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vermoeide indruk van hotel. Schoon maar muren, plafond en vloerbedekking hebben hun beste tijd gehad.

    Locatie, vriendelijk personeel hotel, uitzicht, kwaliteit ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,7
    Engels
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm en was slecht te ventileren, raam kon maar een klein stukje open. Vanwege overal in het hotel hoogpolig tapijt erg stoffig. Mijn partner had hier veel last van (neus gelijk dicht, niesen). Kwaliteit onbijt matig ( wel voldoende eten).

    Op zoek naar een enigszins betaalbaar hotel ( in een weekend) kwamen we hier terecht. De locatie is prima, aan zee, straat met restaurantjes op loop afstand. Ook station op 15 min lopen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De grote van de kamer viel mee.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    5,8
    voor een kort verblijf zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een bizar hotel, typisch voor aan de Engelse kust. De vloeren lopen scheef, je moet trappen op, trappen af om aan je kamer te geraken. Als je in je bed ligt, zak je naar beneden omdat de vloeren zo scheef lopen. Het avondeten is niet echt om over naar huis te schrijven, niet slecht maar ook niet bijzonder lekker. De badkamer was véél te klein, het water liep traag en was niet echt verfrissend. Als je speciaal voor de marathon naar Brighton komt is het teleurstellend dat je geen zalig verfrissende douche kan nemen na je inspanning.

    Personeel is heel erg vriendelijk en de ligging is onvoorstelbaar goed. Met een beetje geluk kan je parkeren op het terrein van het hotel. Voor de marathon hebben ze speciaal zondag vroeger ontbijt voorzien (heerlijke pancakes)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    10
    Toffe uitstap .
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    mischien een extra verwarmingsradiator op de badkamer .

    Uitstekend ontbijt, met verschillende keuzes, vriendelijk personeel, propere comfortabele kamer .

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Met name parkeerfaciliteit. Blijkt dat vanaf 10.00 uur veel parkeerplekken vrij zijn tot een uur of 18.00. Dan staan alle parkeerplekken weer vol. Dus zodra je 's avonds aan komt is er totaal geen parkeergelegenheid, ook al is een medereiziger slecht ter been. En daarnaast vonden we het stiekem erg jammer dat je extra moet betalen als je een tweede ontbijtje van het menu wilt.

    Algemene uitstraling, hygiene

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,6
    Ruime kamer met uitzicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime kamer met uitzicht op zee. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was erg moeilijk en alle parkeergarages waren vol Ze zeiden dat ze een eigen parkeergarage hadden maar dat klopte niet

    De omgeving was mooi

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,4
    Vies tapijt, kamer in kelder, niet best allemaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies tapijt, kamer in kelder, niet best allemaal

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,9
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigen parkeerplek klein en vol. Maar 100 meter verder prachtige overdekte parkeergarage voor zelfde prijs

    Locatie. Op de boulevard Vlakbij centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,1
    Prima locatie voor korte tijd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was aan de kleine kant

    Onze fietsen konden binnen staan/

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,3
    leuk famielie hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig afgewerkt interieur. Bediening en personeel was erg vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,0
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is gevestigd in een oud statig pand. Je moet wel veel deuren door en veel trappen op en af. Dit gaf het juist een bepaalde allure.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Mooi hotel. Top lokatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm en benauwde kamer. Prijzig parkeren

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    4,2
    Drama
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was vies stuk en bed was zo mega slecht. Badkamer je kon je komt niet keren.

    Hoede ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbijt zeer uitgebreid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,0
    ontbijt viel tegen, kamer zonder uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kelder
    • Verbleef 2 nachten

    kamer en ontbijt

    ontbijt viel tegen, kamer zonder uitzicht. je was echt opgesloten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Goede plek voor bezoek Brighton in klassiek, ouderwets Brits hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was niet heel bijzonder. Hotelprijs in verhouding duur.

    Uitzicht op zee, locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De groote van de kamer ouderwets

    De stranden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Uitzicht op zee, vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ---

    Uitzicht op zee, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    4,2
    comfort niet meer van deze tijd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    erg gehorige kamers

    locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Schone kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid door houten vloeren maar overkomelijk vanwege leeftijd gebouw.

    Schone kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,2
    Korte vakantie in Brighton
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, nette schone kamers, koffie / thee waterkoker op de kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laatste jaren geen onderhoud uitgevoerd. Kleine, benauwde kamer met vieze en gebroken ramen.

    Prima bed en al het nodige aanwezig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,1
    Goed ontbijt, goede wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed ontbijt, goede wifi

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,9
    Leuke, ouderwets hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De lift

    Leuke, ouderwets hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    6,3
    Een levendige en echte stad binnen loopafstand.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Moeilijk een parkeerplaats in de parkeergarage kunnen vinden. Veel verkeersdrukte.

    Het kunnen beleven van een echte stad.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,1
    Prima hotel op uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te smal voor 2 personen.

    Ontbijt en diner heerlijk.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,1
    De ligging en het avondeten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Minder geschikt voor kleine kinderen. Een kamer liep af bij het hoofdeinde, dat slaapt minder prettig. Lawaai overlast in de nacht door onderburen. Parkeren kost 18 pond per dag. Er zijn slechts enkele plekken bij hotel.

    De ligging en het avondeten.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    4,6
    Uitzicht tijdens het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De parkeerplaats erg krap, voor 18 pond per dag een lachertje, telkens stond er ook iemand anders op onze plek, dan moesten we naar binnen om te gaan vragen.Erg gehorig hotel.Ontbijt erg karig.Het hotel straalt geen sfeer uit.

    Uitzicht tijdens het ontbijt.De locatie van het hotel.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,3
    de locatie strak aan zee is top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de kamer had een scheve !! vloer, en de douchekop brak zo van de slang af. Sanitair was zeer matig

    de locatie strak aan zee is top parkeren op eigenterrein, maar niet in de prijs inbegrepen

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    4,6
    Mooie plaats en mooi uitzicht vanuit het restaurant
    • Zakenreis
    • Groep

    Hotel is oud en foto's in folder komen niet overeen met de werkelijkheid. Bedden oud en doorgezakt.

    Mooie plaats en mooi uitzicht vanuit het restaurant

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    5,4
    lokatie, uitzicht, plaats aan de boulevard, aan het strand,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer, slappe dunne kussens, zeer gehorig horizontaal en vertikaal !! sleutelpasjes werkten maar 1 dag goed, moesten daarna telkens vernieuwd wortden, vriendelijkheid en professionaliteit van het van personeel

    lokatie, uitzicht, plaats aan de boulevard, aan het strand, nabij goede restaurants, lekker bed, wij hadden een mooie kamer met zeezicht ( kost ook wat !!! ) prive parkeren

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,1
    Het hotel is prima gelegen aan de boulevard van Brighton.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer en badkamer zijn beide niet groot, maar wel te doen. Goed schoon en goed bed. Jammer is de parkeerplaats voor het hotel; een terras zou leuker zijn geweest. De bar is niet gezellig genoeg om 's avonds even te zitten.

    Het hotel is prima gelegen aan de boulevard van Brighton. Niet aan het hele drukke stuk, dus ook plek om aan het strand te kunnen zitten.Er is een cafeetje op het strand. In de straten achter het hotel zijn verschillende leuke restaurants en pubs.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    6,3
    De locatie aan de boulevard.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg kleine kamers. Zeer warm (geen airco).

    De locatie aan de boulevard. De vriendelijkheid van het personeel. Het ontbijt, vers bereid. Uitstekende kwaliteit fruit.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    6,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer en bed

    De ligging

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 48

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: