Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Edinburgh City Centre Bruntsfield Hotel 4-sterren

69-74 Bruntsfield Place, Bruntsfield, Edinburgh, EH10 4HH, Verenigd Koninkrijk

#57 van de 141 hotels in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 519 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,3
    topligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    schimmelvlekken op de muur in de douche gescheurd gordijn te weinig parking, betalend parkeren dicht bij hotel geen airco kamers liggen verspreid over het hotel ramen kunnen niet volledig open waardoor het bij warm weer te doefig is

    ligging, aan een drukke baan gemakkelijk te voet het centrum te bereiken, toch stil ! vriendelijk personeel goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij kwamen er toen ze de lobby aan het verbouwen waren. Dit op zich was niet zo erg, maar het betekende wel dat het aantal parkeerplaatsen sterk was gereduceerd door personeel van de aannemer. Uiteindelijk toch een plekje gevonden, maar parkeer gelegenheid wordt niet door het hotel gegarandeerd.

    Kamer en ontbijt prima in order

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Op loopafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Op loopafstand van het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Mooie authentieke kamers en prima ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen.

    Mooie authentieke kamers en prima ligging t.o.v. het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    De stilte op de kamer , uitstekende bedden

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    8,8
    Wij hadden een vriendelijke dame bij de receptie die ons...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vrij internet? Iedere 10 minuten moet je opnieuw inloggen én opnieuw de formulier invullen. Na 15 minuten of soms langer ontvang je pas een email met de persoonlijke inloggegevens... Douche mag beter.

    Wij hadden een vriendelijke dame bij de receptie die ons hielp met allerlei documenten. De locatie is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    6,7
    Ruime kamer, goed bed, thee en koekjes op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet registreren voor wifi en dat iedere 72 uur opnieuw. De tweede dag werkte de wifi niet en moest ik naar de receptie om de router te laten resetten. De temperatuur van het douchewater is niet constant, ik heb me verbrand op mijn rug omdat het ineens even kokend heet werd. Achter de badkraan was roestvorming. Er is geen badzout zoals wel te zien is op de foto's. Er is geen 24 uurs receptie, we kwamen zondagavond om 1.10u aan en moesten aanbellen omdat de deur dicht was. Toen na herhaaldelijk aanbellen niemand open kwam doen, hebben we opgebeld naar ze, zeker niet handig als je batterij van je gsm leeg is. Er wordt geadverteerd dat het 15 minuten lopen is naar het kasteel, na 15 minuten doorstappen en rood licht negeren sta je amper aan de voet van de berg, maar je bent pas na 25 minuten bij de ingang. Al met al is 236 pond voor een kamer exclusief ontbijt veel te veel voor een nacht in dit hotel, ook met nieuwjaar!

    Ruime kamer, goed bed, thee en koekjes op de kamer. Er wordt goed gepoetst.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    7,9
    Ontbijt, ruime kamers, aan de rand van mooi park
    • Vakantiereis
    • Stel

    Loopafstand tot centrum viel tegen. Echter met buslijn 16 kan je circa 100 meter van hotel op-/uitstappen.

    Ontbijt, ruime kamers, aan de rand van mooi park

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    7,9
    Degelijk hotel met relatief goed hotelrestaurant/druk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Krappe parkeerplaats. Betaald parkeren aan de straat is het alternatief. Kamer kan warm worden in de zomer.

    Degelijk hotel met relatief goed hotelrestaurant/druk pubrestaurant. Aan de rand van het centrum. Bussen en taxi's voor het oprapen. Aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,8
    locatie, fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk niets

    locatie, fijn hotel

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    6,7
    Locatie uitstekend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Personeel afstandelijk.

    Locatie uitstekend. Op wandelafstand van alle bezienswaardigheden. Naast het park Meadows.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    10
    Klassieke grandeur, maar niet stijf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klassieke grandeur, maar niet stijf.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ramen niet te openen

    ruime kamer ligging dichtbij centrum

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    Alles is dik in orde.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Alles is dik in orde. De ligging 15 min stappen van het centrum.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    9,6
    Hartelijkheid van het personeel, ruime kamers en groot bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hartelijkheid van het personeel, ruime kamers en groot bed

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    7,9
    Romantisch comfortabel bed, heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Romantisch comfortabel bed, heerlijk

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    10
    Mooie ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het wifi signaal was niet al te sterk. Moesten wel vaak opnieuw inloggen.

    Mooie ruime kamer

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    7,5
    Rustige omgeving gelegen aan een park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Enigzins gedateerd. Weinig parkeerruimte bij het hotel zelf.

    Rustige omgeving gelegen aan een park. Prettig hotel Goed ontbijt

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: