Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Byron Hotel 3-sterren

36-38 Queensborough Terrace, Westminster, Londen, W2 3SH, Verenigd Koninkrijk

#727 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1159 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 51

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,8
    Locatie was prima, kamers waren netjes en schoon, personeel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De foto's op de site zijn zeeeer groothoek genomen, beetje bedrieglijk. Ontbijt was echt niet goed. De ontbijtruimte was niet berekend op een vol hotel, we hebben geen enkele keer met z'n zessen kunnen ontbijten, we werden beide ochtenden opgesplitst. Jammer want we zijn toch samen op vakantie :-( Verder was het brood oud en taai, en er waren geen goede alternatieven (ja waterige low-fat yoghurt, bah). Vers brood graag, essentieel voor een goed ontbijt!

    Locatie was prima, kamers waren netjes en schoon, personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Prima verblijf, voor een verouderd pand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het bereik van de wifi was matig; berichten versturen is mogelijk, maar afbeeldingen versturen en ontvangen is niet ideaal.

    Fris en verzorgd ontbijt met voldoende variatie in zowel de producten als de tijden dat ontbeten kan worden. Service aan tafel en zelfs mogelijkheden tot een English breakfast (ter bijbetaling).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    9,6
    Klein goed gelegen hotel, verblijf was zalig, personeel zeer behulpzaam, ontbijt en kamer prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    we hadden ‘s avonds laat toen we terug in onze kamer kwamen een vervelend geluid. Naar de receptie gebeld binnen de 5 minuten opgelost kwam van de kamer beneden. Konden ze het niet opgelost krijgen hadden we zelfs dadelijk een andere kamer gekregen. Dat noem ik service!!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,7
    Het grootste deel van het personeel was wel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was niet erg uitgebreid en ook de kwaliteit van het eten was niet wat het moest zijn. Een koelkast op de kamer zou ook handig geweest zijn.

    Het grootste deel van het personeel was wel vriendelijk. De ligging en bereikbaarheid waren ook zeer aangenaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    a true english experience 😊
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doucheslang was aan de korte kant maar wij zijn grote mensen (1 m 80)

    Typisch engelse stijl hotel met fluweelrode stoffering, krakende vloeren, schuiframen, erkers, enz.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    5,8
    Locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer voor 4. Onze kamer was behoorlijk klein en basic. Bedden waren van matige kwaliteit.

    Locatie is goed. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is behoorlijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Tweepersoonsbed en Eenpersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voor 3 pers was wat aan de krappe kant - douche kop / slang kon niet los - was een lange stang boven op dochekop - ontbijt niet heel uitgebreid - heerlijke koffie - ontbijtzaal te klein voor alle gasten -er wordt in blokken ontbeten -men moet elke dag de tijd aangeven om te ontbijten

    vriendelijk personeel - Kamers zeer schoon elke dag schone handdoeken -ligging van hotel perfect dicht bij openbaar vervoer / Hyde Park

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,5
    Geweldige locatie, vlakbij Kensington park, metro, in leuke...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers zijn klein, maar we zijn hier eerder geweest dus we wisten wat we konden verwachten, is voor ons geen probleem

    Geweldige locatie, vlakbij Kensington park, metro, in leuke wijk (Bayswater) met betaalbare restaurantjes in de buurt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    8,3
    Prima, perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vroeg in de ochtend begint er vaak onverklaarbaar lawaai...

    De locatie was perfect, dicht bij de metro (Central Line)en je loopt zo Kensington Gardens in. Ontbijt is prima en personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kamer was ook prima in orde, fijne bedden en niet te warm.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    5,8
    Locatie was heel goed, de kamers redelijk, voorzieningen karig, bejegening matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 5 nachten

    De arrogante snorremans/baas, karige ontbijt zonder vers fruit, matig kaas en weinig broodsoorten

    De ligging, uitstraling kamers en de dame ''hoofd huishouding''.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    10
    Het was een gezellig hotel, in de kamer was alles wat je...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een gezellig hotel, in de kamer was alles wat je nodig had! Hebben niks tekort gehad. Was een fijn verblijf, was ook zeer dicht bij de metro wat zeker een pluspunt was!!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,5
    Goed basishotel met alles wat nodig is, inc. goed (basis)ontbijt, voor goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is aan vernieuwing toe. Afbladerend plafond, douchehouder los, douchesproeier spuit langs alle kanten, toilet verstopt.(wel verholpen)

    Mooie prijs voor hotel in Londen. Locatie. Dicht bij metro en park. Vriendelijk personeel. Ontbijt basis maar lekker en voldoende.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    4,2
    Klein kamertje met slecht bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg klein en het bed lag slecht. En voor een tweepersoonsbed was het ook erg klein. Verder was het belachelijk duur voor wat we er voor terug kregen, maar aangezien het New Years Eve was is dat misschien wel logischer.

    Het personeel was vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    5,8
    te doen voor een voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer klein , bed met springveren. zeer weinig opbergruimte voor je bagage en je toiletartikelen. We lagen vlakbij de lift dus erg lawaaierig.... soms wachten om te kunnen ontbijten omdat er geen tafel vrij was.....

    ligging is top. 24u receptie. warme toast bij ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    2,5
    Verschrikkelijk slechte service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de receptie verwittigd dat we maar om 23u gingen inchecken, dit was ok. Toen we toekwamen hebben we gedurende 1 uur met de man aan de receptie moeten onderhandelen, hij wou ons onze kamer niet geven omdat we de kredietkaart waarmee de boeking werd gedaan niet konden voorleggen. Op een bepaald moment wou hij ons naar buiten sturen en moesten we maar een andere overnachting zoeken rond middernacht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    7,1
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet heel bijzonder, en een aantal dingen in mijn kamer waren kapot.

    De locatie was perfect. Goeie buurt, op loop afstand van openbaar vervoer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    6,3
    wij gaan niet meer terug naar dit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer - Penthouse
    • Verbleef 4 nachten

    er was een voortdurend zoemgeluid op onze kamer, dat we herhaaldelijk gemeld hebben, maar het werd niet verholpen. het was zeer storend tijdens de nachtrust. op de laatste dag werd ons enkel gezegd dat het was doorgegeven en dat ze geen eerdere klachten hebben gehad

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,9
    ontbijt was goed en voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was goed en voldoende

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,8
    Het ontbijt valt tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt valt tegen. Weinig keuze in broodjes en beleg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Hotel Byron goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje verouderd.

    Nice house in a nice street no noice

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,3
    Uitstekende locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was wisselend van kwaliteit

    Locatie was top, heel vriendelijk personeel, ontbijt was prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    Kamers en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan te raden

    Kamers en ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,4
    Te warme kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warme kamer. Klein

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,3
    voor de derde maal een heerlijk verblijf in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    locatie prima gelegen bij Hydepark en de woning van onze zoon! Hotel niet te groot! We verbleven voor de 3e maal in dit hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,7
    pover
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt geen Engels ontbijt

    er was geen Engels ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Luidruchtigheid

    Vriendelijkheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,3
    We kwamen amper iets te kort en de omgeving was prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc spoelde niet goed door en de wifi was maar voor 24 uur.

    De locatie en de vriendelijkheid.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    Heerlijk weekje gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben geen klachten, alles prima.

    Fijne,rustige kamer aan de achterzijde van het hotel, goed ontbijt, vriendelijk personeel en een toplocatie!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    5,8
    Kleine badkamer, vaste douche, slechte geluidisolatie,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer, vaste douche, slechte geluidisolatie, weinig ontbijt keuze, weinig toiletartikelen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,5
    Verblijf in Londen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Meer keuze bij ontbijt.

    De rustige afgelegen kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,9
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer (2 aparte bedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet geschikt voor grote mensen

    Zeer leuk authentiek hotel! Prachtige buurt en overal dichtbij.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    5,0
    Ontbijt wad ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Tweepersoonsbed en Eenpersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor dergelijke accomodatie. Zeer klein allemaal

    Ontbijt wad ok

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kwaliteit/prijs verhoudingsgewijs was alles prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    9,6
    Heerlijke centrale plek om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijne ontvangst.. De sfeervolle kamer.. Heerlijke ontbijt. De locatie dichtbij queensway station en Kensington Gardens was perfect.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,1
    Personeel , locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was verschrikkelijk slecht.

    Personeel , locatie.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,3
    We verbleven in kamer 3
    • Vakantiereis
    • Groep

    * opening onder de deur naar de gang * het bezoekerstoilet was naast onze kamer, wat wel voor lawaai zorgde * op het 'terrasje' naast onze kamer waar de airco op uitkwam dus de hele nacht een soort gezoem * koude kamer

    We verbleven in kamer 3 *locatie was goed * vriendelijk en behulpzaam personeel * kamer was groot , hebben in dit hotel al in een kleinere kamer gelogeerd * kamer was netjes * terrasje

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    7,1
    Gemakkelijk hotel voor mensen die er lekker op uit gaan en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt viel wat tegen.

    Gemakkelijk hotel voor mensen die er lekker op uit gaan en niet veel op hun kamer hoeven te zijn. Top locatie en prima prijs.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,5
    Locatie is goed, dichtbij de metrostations Queensway en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt is niet bijzonder, als je later komt is veel al op, langzaam met bijvullen. Je kan beter voor een paar pond elders ontbijten.

    Locatie is goed, dichtbij de metrostations Queensway en Bayswater. Daarnaast loop je zo diverse parken in. Kamers zijn schoon, fijne douche (goede straal).

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    7,9
    Fijne locatie, rustige buurt met mooie gebouwen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel had wat enthousiaster mogen zijn. Vooral bij aankomst. Ze waren zeker wel behulpzaam als je wat vroeg.

    Fijne locatie, rustige buurt met mooie gebouwen. Metro en bussen om de 'hoek'. Kamer was netjes, schoon met tv, waterkoker, schone badkamer, prima bedden. Het ontbijt was ook goed. Je krijgt koffie of thee met toast en bij het buffet kun je nog broodjes en croissant pakken er is hartig beleg, jam, melk, yoghurt, jus, cornflakes. Bij aankomst krijg je een wifi code. Dit is maar voor 1 toestel, maar je kunt een tweede vragen bij de receptie.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    7,5
    Goede ligging, vlak bij metro en Hyde Park.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is wel heel basic. Hier zou wel iets extra's bij kunnen, bijvoorbeeld een eitje kan alleen als je full englisch breakfast neemt.

    Goede ligging, vlak bij metro en Hyde Park. Zeer hartelijke ontvangst bij de receptie.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,1
    Locatie en een niet te groot hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    het ontbijt. de broodjes en croissants waren niet echt lekker vers. En zat standaard bij het continetal ontbijt geen eieren, spek enz. En als je ziet wat je voor het ontbijt betaald !!

    Locatie en een niet te groot hotel

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    6,3
    Hotel was best oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt is karig. Weinig keuze en goedkope, smakeloze broodjes en kaas en vleessoorten. Voldeed als maagvulling, maar we wilden zsm weer weg uit de ontbijtruimte.

    Hotel was best oké. Niks bijzonders. Ligging bij Hyde Park en Notting Hill en vlakbij metro is perfect! Kamer netjes, maar heeft hard een verfbeurt en nieuwe kozijnen nodig.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,3
    De ligging van het hotel en de vriendelijke en behulpzame...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt biedt weinig keus. Ik zou dit de volgende keer niet meeboeken en lekker in de stad gaan ontbijten

    De ligging van het hotel en de vriendelijke en behulpzame staf

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    7,9
    Schone kamers en badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Receptiepersoneel was enigszins stug

    Schone kamers en badkamer

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    6,7
    locatie en het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het venster dat niet dichtging. soms lawaai van een vracht/vuilniswagen.

    locatie en het personeel

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    9,2
    Super service, great location next to Hyde park and close to...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Breakfast is a little too basic; .

    Super service, great location next to Hyde park and close to underground !

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,5
    de hygiëne op de kamer en geen geluid van de buren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geen verse producten bij ontbijt zoals fruit, croissants,brood,yogourt

    de hygiëne op de kamer en geen geluid van de buren

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    3,8
    Het Boxspring bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt, mijn kamer, personeel staat van sanitair.

    Het Boxspring bed

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    7,5
    Gunstige ligging tov metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gunstige ligging tov metro. Goed continental ontbijt. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    7,9
    De locatie vlakbij metro, bus en Kensington Gardens was voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De locatie vlakbij metro, bus en Kensington Gardens was voor ons ideaal.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 51

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: