Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Campanile Hotel - Birmingham 2-sterren

Aston Locks, Chester Street, Birmingham, B6 4BE, Verenigd Koninkrijk

#66 van de 78 hotels in Birmingham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2675 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Betaald WiFi

    5,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Je krijgt waarvoor je betaalt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toilet borstel! Je hoort alles van de snelweg in de kamer. Geen geldautomaat we moesten naar een ander hotel om te pinnen.

    Ik vond het erg prettig dat het hotel niet ver van de stad vandaan was. Het bed ligt heel erg prettig. Openbaar vervoer kost bijna niks. Je mag eten bestellen naar het hotel tijd maakt niet uit.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,0
    teleurstellend en deprimerend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen free- wifi. Internettijd moest je kopen. Geen wereldstekker te leen, moest je kopen. Zeer moeilijk te vinden vanaf de bushalte. Door een doolhof van fietstunneltjes op zoek naar het hotel. Naargeestige omgeving. Ongezellig. kleine kale kamer. Had drie nachten geboekt. Vanwege een wijziging in de planning na de eerste nacht om 8.00 uur uitgecheckt maar botweg geen restitutie van de twee andere nachten bespreekbaar. Neem maar contact op met booking.com werd gezegd. jaja, hoe moet dat dan, Zonder internet?? Dit hotel zal ik daarom nooit aan iemand aanbevelen.

    Het was schoon en netjes. Het is stil. Het personeel was ondanks alles wel beleefd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    Badkamer is verouderd
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is verouderd

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    5,4
    eenvoudig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de bedden waren aan vervanging toe en badkamer verouderd . de vloer plakt

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,1
    Prijs kwaliteit verhouding is OK
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg verouderde badkamer

    Goede service

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    5,8
    matig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    op de kamer hing een vreemde chemische geur, die we niet konden achterhalen en die ook niet verdween met een open raam

    ontbijt was wel ok

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    5,4
    Vatbaar voor verbeteringen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kwaliteit bedden ronduit slecht

    Ontbijt was goed. Maaltijden redelijk

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,5
    Een goed vertrekpunt voor uitstappen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keuze menu was iets te min Een stadsplannetje ter beschikking hebben zou toch wel een goed service zijn, dit hebben we nergens gevonden. Een goed vertrekpunt voor uitstappen.

    Een goed vertrekpunt voor uitstappen. De ongedwongen en gezellige sfeer.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    10
    Vriendelijke ontvangst
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    5,8
    Eigenlijk alles wel een beetje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Eigenlijk alles wel een beetje

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    De (binnen)stad Birmingham, is een flink stuk lopen, maar dat weet je van te voren.

    Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,1
    Prijs kwaliteit was dik in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteit was dik in orde!

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: