Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Castlefield Hotel 3-sterren

Liverpool Rd, Manchester City Centre, Manchester, M3 4JR, Verenigd Koninkrijk

#48 van de 93 hotels in Manchester

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2138 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel rumoer op straat ( in weekend met warm weer, dus ramen waren open).

    Vriendelijke ontvangst. Zeer behulpzame receptionisten. Gebruik van faciliteiten sportschool, inclusief zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,5
    Het was een aangenaam weekend.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn gehorig. Enkele bezopen gasten hadden een van de nachten toch wel erg veel kabaal.

    Het ontbijt is prima, voldoende keuze. Ook het gebruik van de Y-club faciliteiten zijn erg aangenaam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    9,2
    Uitstekend hotel voor die prijs!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel viel me niet tegen, het openbaar vervoer in Manchester wel. Wat een slechte service. als je later op de avond aankomt op vliegveld, rijden er geen treinen meer naar deansgate en moet je via piccadily en een taxi bij het hotel komen (en dat voor 11 's avonds). Van een miljoenenstad die never slaapt hebben ze bij het OV van Manchester nog nooit gehoord.

    Castlefield Hotel is nagenoeg in het centrum van Manchester (en op loopafstand van waar ik moest zijn). En dan is het een uitstekende kwaliteit prijs verhouding, alle andere hotels in de buurt zijn ca. 2 keer zo duur. Prima hotel: ca. 25 jaar oud gebouw, de ramen konden open, dus lekkere frisse lucht en alles wat ik mij wens van een hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Voor 1 nacht voldeed het hotal zeker, ik zou er geen hele week verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De druk van het water in de douche was wat laag. Qua geluidsisolatie kan het ook beter, gesprekken die in de gang gevoerd worden, kan je horen tot in de kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Leuke stad, Castlefield mooi stadsdeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Organisatie bij het ontbijt, aanvullen gerechten en dekken tafels liep achter en was niet geregeld

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    De ligging en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bloedheet in de kamers

    De ligging en het zwembad

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Goede lokatie, fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammet dat t zwembad door n mankement 2 van de 3 dgn niet open was

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    restaurant sloot te vroeg. sauna en fitness pas vanaf 16 jaar.

    bijna alles ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    3,8
    het ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    schimmel in de badkamer. wc trok niet goed door

    het ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    Goed ontbijt en ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijt en ideale locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Lekker ontbijt, vriendelijk personeel, gezellige buurt met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    veel lawaai

    Lekker ontbijt, vriendelijk personeel, gezellige buurt met terrasjes

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, typisch engels ontbijt ,weinig andere keuze

    Ligging

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd hotel. Hygiëne zeer matig: vies tapijt in de kamer, badkamer niet schoon.

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    4,6
    De fitness en zwembad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamers waren vies. Sokken van de vorige gast in nachtkastje. WC spoelde niet door. Bedden doorgelegen. Erg lawaaierig. Het hotel is verouderd.

    De fitness en zwembad. Ontbijt was oke.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    5,8
    Bij aankomst bleek ons bankpasje niet te werken, gelukkig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst bleek ons bankpasje niet te werken, gelukkig had ik er ook twee van de zaak bij, Deze bleken ook niet te werken. Toen wij vroegen of hij het wel goed deed zij hij het is mijn Job en ik weet zeker dat ik het goed doe. Ik had genoeg cash geld bij, maar euro's accepteerde hij niet. Toen wij vroegen waar is een pinautomaat antwoorden hij, ik weet het niet. Uiteindelijk heb ik met een American Expres kunnen betalen nadat ik contact heb gezocht met American Expres omdat ik daarvan mijn pincode kwijt was geraakt na overzetten van mijn adresboek in een nieuwe telefoon. Gelukkig werkte de creditcard wel. Uiteindelijk konden we met een uur vertraging in onze kamer. Wij voelde zeker geen gastvriendelijkheid.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    6,3
    Prima locatie en aardige staff.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een morsige indruk maakt het hotel. Echt toe aan renovatie en upgrading. Geldt voor kamer, badkamer, trage lift en ontbijtzaal.

    Prima locatie en aardige staff.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    6,3
    afgeleefd
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    afgeleefd ongezellig

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    6,3
    verbouwingswerken (schilderen, stank)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    verbouwingswerken (schilderen, stank) ontbijt viel licht tegen

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,7
    De locatie is indrukwekkend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamers zijn gedateerd en niet bijzonder schoon. Bed is matig.

    De locatie is indrukwekkend.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,8
    prima ligging tov het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    er lag een sok onder het bed, het was niet superschoon

    prima ligging tov het centrum

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    6,7
    Gym
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Room outdated Breakfast

    Gym Staff friendly Nice location

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: