Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Central Park Hotel 3-sterren

49 Queensborough Terrace, Westminster, Londen, W2 3SY, Verenigd Koninkrijk

#774 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 16055 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,4
    De ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De vloerbedekking van de kamer en de hal zat vol vlekken. De concierge is naar de vlekken op de vloerbedekking in de kamer komen kijken en beloofde de volgende dag een andere kamer.Niets meer gehoord. Ze zorgde er wel voor dat ik een kamerslipper kreeg, ik wilde niet op blote voeten lopen. De kamer was heel stoffig en er werd niet gestofzuigd. Beddelaken werd niet recht getrokken: deken overheen en klaar. De badkamer was opgeknapt, maar heel krap. Ging je naar het toilet dan moest je eerst de papierhouder wat wegduwen om te kunnen zitten. Deze badkamer is zeker niet geschikt voor iemand met een flinke postuur. Voor de kluis moest ik op mijn knieen om het open en op slot te krijgen.

    De ligging. De metro dichtbij. De Queensway is een gezellige straat met veel winkels en restaurants.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    5,4
    Mooie ligging aan het park vlak bij de metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was best slecht onderhouden. Douchestang zat met ducktape vast zodat hij niet kon zakken. Slechte ventilatie als je op de bg zit. Alles eigenlijk aan een opknapbeurt toe.

    Mooie ligging aan het park vlak bij de metro.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    De kamer en badkamer was proper en in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer en badkamer was proper en in orde. Het ontbijt is uitgebreid en lekker alleen de toeslag voor het Engels ontbijt is wat duur (12€)! Het personeel is gedienstig en vriendelijk. De locatie is buiten het centrum maar heel gemakkelijk te bereiken met de underground (op 200 m)..

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,3
    Heerlijk rustig hotel in rustige buurt met goede bedden, dichtbij de metro
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was wat achterstallig onderhoud in de kamer. Een badkamerlampje knipperde en de afzuiging in de badkamer werkte minimaal.

    Zachte bedden. Fijne airco. Prima ontbijt. Bagage opslag was goed geregeld. Wifi werkte prima. Dichtbij metro en lekker rustige buurt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    6,3
    Goed voor 1 keer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal apathisch personeel! Kleine badkamer!! Ontbijt was héél basic, met slechte koffie.

    Ideale locatie, dicht bij de metro in hartje Londen. Kamer was voldoende.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,9
    Het was een goed verblijf voor een 5 daagse citytrip!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was prima voor het overnachten en schoon. Zeker voor een stad als Londen waar je heel de dag toch in de stad loopt, was de kamer ook groot genoeg met een heerlijk bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    3,8
    Prachtige stad , rampzalig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer geboekt en een andere kamer gekregen die niet voldeed aan de boeking . luidruchtige airco en een een bed van 1 m 70 lang dit I nog al moeilijk voor iemand van 1 m90. Eten twee mogelijkheden continental 8 pond of engels 12 pond geen verschil gezien iedereen schuift aan het zelfde aan . hygiene liet te wensen kamer stonk en overal waren er nog resten van vorige bezoekers . gewoon degoutant . Te veel betaald voor deze accomodatie

    Niks gewoon waardeloos hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    5,0
    3persoonskamer,erg klein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden oncomfortabel, 3 op kamer waarvan 1 erg zacht en twee met de spiraal tegen je rug aangedrukt. Waterkoker past niet onder de kraan,moeilijk vullen dus. 3 persoons kamer was erg klein

    Douche was prima. Ligging hotel was gunstig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,6
    Prima hotel, heel prettige locatie en goede prijs/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het TV scherm was wel erg klein.

    De 3-persoons kamer was prima, de douche geweldig met een gewone handdouche en een grote regensproeier in het plafond. Ontbijt ook prima, met een keuze tussen 'Continental' en 'English' breakfast, resp. 8 en 11 Pound. De locatie is superhandig: in een rustige straat met op 4 minuten lopen twee metrostations en een gezellig winkelstraatje met veel restaurants.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    4,2
    Wel airconditioning in de gangen en bij de receptie, maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wel airconditioning in de gangen en bij de receptie, maar niet op de kamer. Raam kon nauweliks open, dus weinig frisse lucht en uitkijk op dak en muren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,0
    Bij aankomst bleek er geen plek voor ons te zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst bleek er geen plek voor ons te zijn. Vervolgens zijn we naar een goedkoper hotel gestuurd met dan gratis ontbijt ter vergoeding. In Royal Eagle Hotel kregen we vervolgens een kamer in de kelder (geen uitzicht) waar vervolgens de 2e nacht vanaf 3 uur gestamp op de vloer boven ons. De dag dat ik terug moest reizen naar Nederland! Oftewel helemaal k..... Ik verwacht eigenlijk wel een refund!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Klein maar fijne kamers, werd elke dag verschoond en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was geen airco, wel een (tafel)ventilator.

    Klein maar fijne kamers, werd elke dag verschoond en badkamer was ook heel schoon. Genoeg stopcontacten, een handige, kleine koelkast en tevens was er een waterkoker en tv aanwezig. Ook een hele vriendelijke receptie/conciërge.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,3
    Het personeel was erg professioneel en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was klein en het stond heel dicht op elkaar.

    Het personeel was erg professioneel en netjes. Ze deden niet moeilijk bij extra vragen en hielpen goed. Kamer werd goed schoon gehouden en netjes opgemaakt. De regendouche was heerlijk!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    Vlak bij metro en restaurants
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein. Kamer klein. Geen airco op de kamer en daarom bloedheet. Kluis werkte niet. Personeel bij receptie heeft administratie niet op orde.

    Vlak bij metro en restaurants

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    4,6
    Er is geen airco op de kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen airco op de kamers. De ramen kunnen niet meer open dan 5 centimeter, dus het was niet uit te houden in de kamer. In de winter een prima hotel. In de zomer bloedheet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Comfortabel hotel, iets ouder, centraal gelegen in Londen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets ouder hotel, kleine kamers maar comfortabel. Geen airco, wel luidruchtige ventilator. Zeer warme kamers.

    Het ontbijt was uitgebreid en zeer lekker. Ook de service aan het ontbijt was top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    4,2
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen airco in de kamers terwijl de temperatuur in London opliep tot + 30°C bij check in bleek de waterkoker niet te werken werd een nieuwe beloofd maar is nooit vervangen

    1 personeelslid aan de bar - 1 personeelslid in de ontbijtruimte

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,5
    De verlaagde prijs was 'oneerlijk' : men vergelijkt de prijs met die v.e. (andere) vernieuwde kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik kreeg (waarschijnlijk door de actieprijs via uw booking site) een kamer op de vijfde verdieping. Daar was vuil en oud tapijt in de gangen en er zaten kringen van (natte) glazen op de meubelen, maar vooral geen airco in de kamer. Het was een hete periode. De hele dag stond de zon op de ramen (mogelijk geldt dit niet voor lagere verdiepingen). 's Avonds zaten daardoor alle buur-gasten met hun kamerdeur wijd open omdat de temperatuur totaal onhoudbaar was in de kamer. Dit gaf uiteraard gebrek aan privacy en geluidsoverlast.

    De ligging is OK.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,9
    Hotel om naar terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Kamer was erg warm, ramen konden niet ver open en was boven wasserette. Een fan was aanwezig in de kamer maar nog steeds warm.

    De locatie van het hotel beviel ons heel goed. Queensway Underground en Bayswater Station waren binnen 5-10 min lopen. Hotel lag bijna aan Hyde Park wat voor ons echt een plus was. Hotelkamer was schoon, tv en Föhn waren aanwezig. Kamer zag er gerenoveerd uit. Je kan ook zelf koffie of thee zetten op de kamer. Personeel was heel vriendelijk en bereid je te helpen met vragen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,3
    Ik heb er 1 nacht geslapen. Daar voldeed het hotel prima voor. Maar ook niet meer dan dat.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg klein en erg warm. Er is een raam die open kan echter maar een klein stukje

    De ligging is mooi. Je bent zo bij een de metro. Twee verschillende lijnen. Vriendelijke leuke omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    3,3
    Slechter dan verwacht
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel was traag, onaardig en niet behulpzaam. Bed was veel te klein (kort), geen airco en met 27 graden in London was het veel te warm op die kamer. Tevens was de badkamer niet schoon, de gang heel lawaaierig en het ontbijt zeer beperkt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,7
    Er was een koelkastje op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De één persoons kamer was wel heel erg klein. Heel erg benauwd en warm. Ze denken zeker dat als je alleen bent je ook maar in een kippehokje moet. Vooral de badkamer was krap. Voor de douchecabine moet je zeker niet te dik zijn, anders sta he gewoon tegen de wand.

    Er was een koelkastje op de kamer. Echter straalde deze wel veel warmte af en kon die warmte ook niet kwijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,3
    Lobby , bar en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend kleine kamer het raam kon maar klein stukje open en geen airco. Geen kast om mijn kleding in op te bergen alleen de kleine nachtkastjes dat waren de enige minpuntjes

    Lobby , bar en personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Heerlijke belevenis .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    In de zomer is airco wel aangeraden .

    Ontbijt voldeet volledig aan mijn behoeftes . Kamer was clean met een ruime inloopdouche , Vriendelijke Staff en behulpzaam .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,8
    De staf aan de receptie balie was incompetent en onhandig.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 4 nachten

    De staf aan de receptie balie was incompetent en onhandig. Er waren misverstanden tussen booking.com en het hotel die pas na veel tijd en energie door de manager werden opgelost.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Een goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gang op de etage. Mogen de beschadigingen weggewerkt worden. Geen airco op de kamer. Er stond wel 1 ventilator.

    Goed verzorgde kamer met een vrijwel nieuwe badkamer. Gangen van het hotel zichtbare beschadigingen. Kamer, bar en ontvangst zagen er goed uit. Bagageopslag aanwezig. Koelkast, fohn en waterkoker op de kamer aanwezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,5
    Top ligging !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein smal bed , aan binnenkant van de douche deur schimmel ! Ontbijt pover !

    De ligging is top . Dicht bij 2 underground stations . Straat over en je staat in Hydepark ! Wij hadden kamer op beneden verdieping , mooie vernieuwde kamer met douche , toilet en lavabo.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    4,2
    vergane glorie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Betalen met een andere kaart dan de op voorhand opgegeven kaart was moeilijk. Ontbijtbonnen werden op voorhand niet meegegeven. Communicatie stroef en weinig behulpzaam. Oud gebouw, met oude kamers en interieur. Ondergrondse ontbijtkamer met weinig lucht en geen natuurlijk licht.

    Vlakbij een metrostation en in een mooie buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,3
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was helaas geen airco in de hotelkamer en het was erg warm.

    Het ontbijt was erg goed en de locatie was top! Personeel was vriendelijk. Het was erg schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat verder van Paddington dan verwacht, maar andere stations dichterbij. Hotel bar niet heel gezellig, wel goede selectie

    Goede service, goede locatie, mooie, schone, ruime kamer. Stil en rustig hotel. Uitstekend!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in de kelder, er kon geen raam open voor frisse lucht! Er was een erg vuil busje shampoo toen de toe kwamen. De volgende dag was het weg

    Top locatie! Iedereen vriendelijk Ruime kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was maar 1 punt om telefoon op te laden, het extra bed lag niet echt comfortabel door de springveren en het was heel erg warm op de kamer. De prijs van de kamer is wel wat hoog had verwacht ontbijt bij deze prijs inclusief te hebben.

    Schone kamer, mooie badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    weekendje londen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    personeel helemaal niet vriendelijk en welkom. Mag wel wat meer lachen bij de receptie

    schoon, super locatie, goed geregeld allemaal. Ik ga zo weer terug!Bediening was super bij de bar! SUper aardige man Redouan! die daar werkte ook beneden bij het restaurant. mooie schone badkamer. Wat een heerlijk matras!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Goed hotel, met uitstekende ligging en faciliteiten. Genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was of continental of Engels. En er zat een prijsverschil in. Maar bij het continentaal ontbijt zat geen ei. Beetje jammer. Ben geen fan van het Engelse maar wil graag een eitje bij mijn ontbijt. En de douche op de kamer moest je eerst een paar minuten laten lopen voor je warm water had. Zonde van het water.

    Het was goed schoon, de kamers ruim en de bedden goed. Het personeel was erg vriendelijk. Zeker aan te raden voor een verblijf! 5 minuten van de Londense metro dus binnen no-time overal waar je zin wil.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Prima Hotel met een goede Prijs- kwaliteit verhouding !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt hebben we niet gehad omdat we niet van een Engels ontbijt houden. Het is ook niet nodig want meteen achter het station Queensway , liggen er een tal van winkeltjes ( take - away) optie: opeten in het park en kleine koffie - zaakjes. Er ligt ook een koffie tentje in het park dichtbij. Tja de kamers waren onpraktisch ingericht. Met diverse simpele invulling van kleine details was het kamerverblijf wel iets comfortabeler geweest. Te weinig kastruimte blijft onhandig want mijn koffer heb ik niet uitgepakt wegens ruimte gebrek. Geen nachtkastje aan een kant van het bed. Klein zitje was wellicht wenselijk geweest een ook plaats voor. De badkamer onpraktisch en krap. Heel weinig plaats om iets neer te kunnen zetten onhandige plek van het toilet. ( room 118 - standaard). Goede Douche ook altijd wel belangrijk om te weten en gelukkig schoon. Maar het blijft natuurlijk wel een 3 - sterren hotel. Dat maakt het allemaal net iets toleranter. Voor een goede prijs- kwaliteit verhouding voor Londense begrippen).

    IK sluit me helemaal aan bij mijn voorganger. Prima hotel voor een stedentrip. Netjes verzorgd en schoon. Elke dag nieuw beddengoed en handdoeken. Voor een *** - sterren hotel krijg je veel waarde voor je geld. Op bepaalde punten is het Hotel gedateerd, ( m.n. de kamers en de gangen, denk dat het ooit **** is geweest) Personeel is vriendelijk en behulpzaam. S`avonds nog even gebruik maken van de Bar. )( overigens niet duurder dan de lokale prijzen) Ligging: het ligt net iets te ver van alle bekende bezienswaardigheden, dat is wel belangrijk om te weten als je de stad wilt bezichtigen. Het Hotel heeft echter een gunstige ligging ten aanzien van een 2 - tal metrostations en perfecte buslijn verbindingen op korte loopafstand. Er gaat altijd wel een bus of metro richting de gewenste richting. Met station Queensway ( = central - zone rood zone 1 en 2, verder kom je toch niet in 3 dagen ) praktisch om de hoek en iets verder door op 8 min. loopafstand station Bayswater. Station Queensway heeft de correcte verbinding richting stad ( ca. 20 min. district Westminster en Victoria ). Tip! loop bij het hotel de straat uit en steek de drukke straat over en neem de ingang van Hyde - Park. Je zit nml. aan de noordelijke kant van het park. slenterend richting de Italian Water Garden, langzaam richting zuiden langs de oevers van The Long Water er lopen. Je komt onderweg diverse Memorials - tegen. Je neemt een pauze en een kopje koffie of thee en geniet van het park en uitzicht over het water. ( ondanks de vele mensen die het park bezoeken en vertoeven , blijft het een heel relaxed sfeertje). Loopt vervolgens door richting zuidelijke richting en steek de weg over naar Green- park . (de achtertuin van Buckingham Palace). Bij Buckingham P. zit opeens weer in de stadsdrukte en dicht bij de vele high light van Londen. Succes zeker de moeite waard! ( geheel ochtend programma, Als je moe bent neem je metro of buslijn terug naar Hotel) ca. 25 min.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,3
    Goeie locatie maar geen aanrader
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor het ontbijt heb je een voucher nodig - maar die geven ze niet mee bij checkin waardoor iedereen terug naar de receptie moet. Mijn kamer was erg gedateerd. Ook veel lawaai van de straat.

    Goeie locatie vlakbij de metro en Hyde Park.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    3,3
    Vervelend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij aankomst besloten 2 heren achter de balie, op fluistertoon, dat wij maar een kamer in de kelder moesten krijgen aangezien wij het volledige bedrag al betaald hadden. Respectloos. Dit hotel hebben wij gekozen op basis van de ligging en de beoordeling, het is mij alleen een vraag hoe dit hotel een dergelijke beoordeling kan hebben. Het is een schande en ik raad iedereen AF naar dit hotel te gaan. Voor deze prijs moet er vast en zeker iets beters te vinden. Nogmaals, het is schandalig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    We hebben er alleen geslapen, maar dat was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laag plafond op de kamer, uitzicht op het washok en een raam dat niet open kon. Erg benauwend gevoel.

    Prima bed, kamer en badkamer volledig ingericht en netjes.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    4,2
    Kamer was verschrikkelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was verschrikkelijk. Douche water loopt naar tapijt van kamer. Tapijt daardoor zeiknat. Kamer heeft geen enkel raam dat kan worden geopend of andere vorm van ventilatie. Kamer sinds bestaan van hotel nog nooit gelucht. Ruikt zo muf als wat en schimmel op muren.

    Ontbijt was ok. Buurt is leuk en dichtbij metro.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    5,4
    de locatie, vlakbij de metro en een straat met goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het personeel was niet vriendelijk en ongeïnteresseerd. het ontbijt valt tegen, en is zeker niet in verhouding prijs-kwaliteit : weinig keuze en niet echt aantrekkelijk : een kom fruit waarvan de helft uit blik, 1 soort kaas en 1soort salami. op de site staan foto's van mooi gerenoveerde kamers en gangen, met moderne look. De kamer was OK, maar de gang van verdiepingen 1, 2 en 3was oud en versleten (de rest hebben we niet gezien)

    de locatie, vlakbij de metro en een straat met goede restaurants

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,3
    Proper en vrij deftig maar geen grote luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste avond vroeg ik een extra deken en die kreeg ik. De tweede avond heb ik er eentje gevraagd en ze zijn me gewoon vergeten

    Dicht bij metro (underground) en het park, zalig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,5
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche was wat klein.

    Kamer was prima, bed was goed. Badkamer ook goed alleen douche wat klein. locatie was uitstekend, metro om de hoek. Straat vol met restaurants, snackbarretjes en wat winkels en een supermarkt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,9
    ondanks sneeuw en koude, een positief gevoel over Londen en het hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    we zaten op de eerste verdieping en moesten toch lift nemen omwille van onduidelijkheid rond trap. Ik hou niet van liften!

    jammer dat het aanbod zonder ontbijt was en ter plaatse nog reserveren voor ontbijt vond ik behoorlijk duur.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    4,6
    Het bed was redelijk goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel. Andere accomodatie.

    Personeel was niet klantvriendelijk. Voor ontbijt morst je een kaartje halen bij de receptie. Daar stonden giga rijen te wachten. Badkamer was ontzettend klein. Het toilet was er tussen gepropt. Ruimte tussen deur en douche is 50 cm breed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,8
    prima voor 1 a 2 nachten, kom je laat aan (na 1.00 u) neem dan zelf een flesje drinken mee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer zat op etage -2, oftewel een kamer zonder ramen. Bij aankomst rond 1 uur in de nacht wilde we nog wat drinken, na een paar uur onderweg hadden we toch wel dorst. De barman was aan het afsluiten net na 1 uur, maar een flesje cola mee naar de kamer nemen was niet mogelijk, want zijn shift zat er op!! In het Hotel verder nergens een drankautomaat of iets dergelijks te bekennen. Ook de minibar op de kamer was leeg. We hadden geen zin om nog buiten het Hotel ergens drankje te proberen te scooren, dus het is wat kraanwater geworden.

    Onze kamer had een nette, schone badkamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    een upgrade naar een kamer met daglicht, dit na eerst (door...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    er moet een begrijpelijke instructie (pictogram!) komen voor de werking van de douchekranen.

    een upgrade naar een kamer met daglicht, dit na eerst (door de computer?) ingedeeld te zijn in een kamer in de kelder zonder raam. Vriendelijke service van de baliemedewerkers!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,3
    Goede locatie, verder beslist geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    -Kamer was klein, zeker voor 3 personen, slechts één stoel -Badkamer erg klein; je weet amper waar je de toiletspullen moet neerzetten -Afschuwelijke dagelijkse procedure om te ontbijten; zeer tijdrovend en onvriendelijk Ontbijt bovendien vrij karig; elke dag keuze uit zoet, één soort kaas en servelaatworst -Hygiëne was matig -Personeel receptie beslist niet vriendelijk te noemen

    De ligging van het hotel, vlak bij Hyde Park en openbaar vervoer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,7
    De badkamer was heerlijk;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was heerlijk; een prachtige regendouche in een ruime cabine! De rest van de kamer en hotel doen licht ouderwets aan. Maar keurig; value for money! Het ligt in een mooie buurt, dichtbij park en winkelgebied. Via de dichtbijgelegen metro ben je zo op elke plek in de stad die je wilt! Op onze reisdag konden we de koffers in beveiligde bewaring geven na het uitchecken. Dat was een fijne service!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,9
    Prima hotel op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima basic, rustige en schone kamer. Kleine badkamer met een heerlijke douche. Elke dag schone handdoeken. Bedden ok, maar wat aan de korte kant. Fijn dat er een raam open kon en dat je thee/koffie kon zetten op de kamer. Ook klein koelkastje (en een föhn) aanwezig. Locatie is fantastisch! 5 min lopen van de metro (central line) en verbinding met de Heathrow express is top). Wij hebben niet ontbeten in het hotel, maar in Pret a manger, wat naast het metro station ligt en verser is, met meer keuze en hele lekkere koffie (voor een kwart van de prijs). Aanrader vooral vanwege de locatie!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    De kamer die we uiteindelijk kregen, was een heerlijke kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    In eerste instantie kregen we een kamer die uitkeek op buizen/motoren die veel lawaai maakten. We zijn direct naar de receptioniste gelopen om hier melding van te maken en te vragen naar een andere kamer. Ze vond voor ons een kamer in de kelder. Dit was een opgeknapte kamer. Nadeel was dat je er echt met de lift naartoe moest en er geen raam in deze kamer zat. De kamer zag er wel geweldig uit en was erg comfortabel. De betreffende dame was niet erg vriendelijk, maar heeft ons wel goed geholpen.

    De kamer die we uiteindelijk kregen, was een heerlijke kamer. De kamer was opgeknapt en had een fantastische douche. Het hotel ligt aan het Kensingtonpark en het metrostation is om de hoek.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,1
    Fijn, veilig hotel om vanuit hier Londen te gaan verkennen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het luchtfilter in de douche zat vol stof, er waren schimmelplekken in de douche aan het plafond en de afstandsbediening van de tv miste het achterstukje, was met plakband vastgeplakt aan de batterijen.

    De bedden, de locatie, de service van het personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    5,0
    Matig verblijf, wel goede lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die we kregen was in de kelder, geen ramen en heel erg klein. Na aanspreken van het personeel konden we de volgende dag pas een andere kamer krijgen. De dag erna een betere kamer gekregen.

    Geen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,8
    Een goed hotel op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamer iets te koud en het was niet warmer te krijgen gelukkig had ik een vest bij me.

    Locatie en een mooie schone kamer. Heerlijke douche. Goede prijs kwaliteit verhouding. Waterkoker, föhn, USB plus Europese stopcontact echt prettig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,1
    Perfecte accomodatie voor mijn stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde matras wn harde kussens

    De schone badkamer en wc. Beiden waren de volgende dag zichtbaar ook weer goed schoongemaakt. Witte kitranden in de douche. Ook het barpersoneel in de lobby was super vriendelijk evenals de conciergie. Echter de receptie waar je moet in en uitchecken kan het personeel wat vriendelijker.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,0
    Alle standaard faciliteiten waren wel aanwezig maar allen erg klein/weinig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was erg klein, er was maar aan een zijde van het tweepersoonbed loopruimte, het andere was ingebouwd in een soort nis. Alle standaard faciliteiten waren wel aanwezig maar allen erg klein/weinig. Zo had de deur van de badkamer niet eens de ruimte om volledig te openen, om de badkamer in te gaan moet je bijna op de wasbak zitten om vervolgens de deur weer te sluiten.

    De douche was erg prettig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    9,6
    Mooie kamer met veel lichtinval, heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was heel ruim en hygiënisch en er was veel lichtinval. 's Avonds konden we gezellig wat televisie kijken na een heerlijk warme douchen te nemen in de regendouche of met de sproeikop. Het ontbijt was héérlijk en uitgebreid. En last but not least; heel vriendelijk en behulpzaam personeel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    9,2
    Heel veel luxe voor een degelijke prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was niet super zacht, maar wel oké. Het personeel oogde een beetje nors, maar hielp wel doeltreffend.

    De kamers waren bijzonder schoon en modern. De badkamer glansde en de regendouche was geweldig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    5,4
    Viel erg tegen
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We konden pas vanaf 15.00 uur inchecken en toen waren 2 van de 3 kamers niet klaar. We hadden inclusief ontbijt geboekt, mijn collega's kregen bij de incheck geen bonnetje hier voor en de volgende dag moesten ze acht pond pp betalen. Toen ik vervolgens met de boeking kwam, had ik recht op het geld terug, maar dat kon pas na drie dagen.

    Prima locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    9,2
    Schoon, vriendelijk en mooi hotel met een goede bereikbaarheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Net en schoon hotel met een vriendelijke receptie. Op slechts 5 minuten lopen vindt je metro stations Bayswater & Queensway waarmee je op korte tijd bij de toeristische attracties bent. Bagageopslag waardoor je tijdelijk je bagage kan opslaan tot je check-in of reis naar je vlucht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,5
    Great citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud van het hotel algemeen had beter gekund.

    De kamer was schoon, de locatie was echt zo goed. Echt 200 meter en je had een bus en underground stop.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,8
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is naast het raam, en de ramen zijn volgens mij niet goed geïsoleerd waardoor er best veel koude binnen kwam. Ze hebben geen matras voor het babybed? Heb wel extra dekens gevraagd en gekregen die ik al matras heb gebruikt.

    Simpel hotelkamer. Niet groot, maar alles aanwezig wat je nodig hebt. Comfortabele bedden. Aangename douche. De kamer heeft tapijt, dit vond ik een pluspunt omdat ik een baby heb van een jaar die dan lekker kon kruipen s avonds. Locatie is perfect! Nog geen 3min van underground halte QUEENSWAY. Van daaruit geraakte je in een mum van tijd overal in de stad. Het openbaar vervoer is daar SUPER geregeld. Geen/ amper wachttijden, geen overdrukke trams, gewoonweg zalig! Een groot verschil met België. Ik heb de accommodatie genomen ZONDER ontbijt. Omdat ik recessies had gelezen dat het ontbijt niet op veel trok. Achter de hoek (Queensway) is er een straat vol met verschillende eetgelegenheden waar je voor minder dan 15pond kon ontbijten (dit vraagt het hotel). Daar zijn ook tal restaurants waar je iets lekkers kunt eten. KORTOM, een echte aanrader!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    De locatie van het hotel is top !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een heel rumoerige kamer.. De housekeeping begon om half7 al met het stofzuigen van de gang wat heel goed te merken was.. Ook hadden wij heel veel last van alle mensen die op de gang liepen en praatte

    De locatie van het hotel is top ! 2 metrolijnen lopen achter het hotel dus in een paar minuten ben je al in het centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    9,6
    Stop met twijfelen, dit hotel kiezen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet nodig om de verwarming op 30 graden Celsius te zetten voordat wij binnen kwamen. Ook is de douche niet bijzonder goed (zeker niet slecht, maar niet bijzonder goed).

    Het hotel is dicht bij een metrostation, binnen 10 minuten sta je in het centrum. De bedden zijn ook heerlijk! Het ontbijt was prima, zeker het Engels ontbijt was lekker.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,8
    Prima kamer, geen geweldig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet per se onvriendelijk, maar ze waren heel ongeïnteresseerd. Zeiden ook nooit gedag als je bijvoorbeeld binnen kwam. Zou het hotel echter wel opnieuw boeken. Zo erg was het Ook weer niet.

    Kamer was top, vooral de douche was heerlijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    4,2
    Nooit doen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles viel eigelijk tegen, behalve de locatie.... Dit hotel is erg toe aan renovatie. Ik sliep 2 nachten in een 1 persoonskamer. Ik had een matras die zo oud was dat alle latten te voelen waren, ik rolde constant bijna uit bed door de ligplekken. (2 nachten niet echt kunnen slapen dus) De handdoeken waren oud, verkleurd en versleten. Vloerbedekking was vies. Een lekkende douchekraan. En tot slot personeel was niet vriendelijk. Ik ga hier nooit meer heen.

    De locatie was het enige positieve aan dit hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Prima, absoluut voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima locatie aan de Central Line, alsook aan District Line en Circle Line. Ligging aan het Hyde Park en op korte afstand van Oxford Street en Sheperds Bush (shopping Mall)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,8
    Andere verwachting van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer in de "kelder" zonder ramen. Bij het boeken werd een hele andere kamer getoond op de site. Viel behoorlijk tegen! Weinig kastruimte, zelfs voor 1 persoon, laat staan voor 2 personen. 1 persoon heeft zijn kleren in de koffer laten zitten. Verkeerde plaats voor wc-rolhouder, heel erg onhandig.

    Prima hotel. Goede faciliteiten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,7
    De locatie en de netheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten 60 pond extra betalen omdat ons kind 9 jaar was,onbegrijpelijk als alles is geboekt via booking.com .wij hadden alles al betaald maar toen we incheckten vroegen ze 60 pond voor het derde bed.maar dat wisten ze toch dat we met drie waren.hun uitleg was jammer uw zoon is ouder dan 4 jaar dan kost het meer.😡Echt ne domper om uw vakantie zo te beginnen.

    De locatie en de netheid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,9
    Schoon en een super locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik deelde het tweepersoonsbed met een vriendin, maar het was meer een twijfelaar en kort. Voor ons oke, maar wellicht voor een ander niet prettig. De deuren kunnen een stopper gebruiken, ze klappen hard dicht, dit geeft enige overlast.

    De locatie is super, op korte loopafstand van twee metro stations. In het wijkje eromheen ook wat restaurantjes helemaal fijn! Verder schone kamer, fijne douche!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    6,3
    Enkel om te slapen is dit goed genoeg, maar dan zijn er betere kopen te vinden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc ruimte, zeer beperkt. Minibar was leeg ??. Simpele ( vriendelijkheid kan beter) receptie, extra betalend voor een minimum ontbijt. Weinig uitleg

    douche was zeer ruim en goed. Propere kamers, en goed bed. Dicht bij metro.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,1
    + Locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    + Locatie is top! + Max. 5min lopen van twee metrostations (Queensway en Bayswater) + Goede buurt - Kleine hotelkamer - Je voelt de metalen veren van het bed heel erg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Vroeg wakker gemaakt in een hotel met deftig eten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is moeilijk te verstaan. De dame die ons ontving was heel onvriendelijk. Het kamer personeel staat al om 9u 's morgens aan de deur!

    Het eten, zowel ontbijt als à la carte, was lekker. Over het algemeen was het er hygiënisch.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    7,9
    Ons verblijf was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor de prijs het ontbijt.

    Het ontbijt was standaard: Kamer was in orde alleen voor wat zwaardere mensen is de badkamer wat klein.Het meest beviel me de bar met zeer schappelijke prijzen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    9,2
    No nonsens hotel, uitstekend voor in de grote stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptionistes geven je niet een heel warm welkom. Ze bedienen je keurig, maar enige vorm van gastvrijheid is ver te zoeken. Verder zou ik als eigenaar van het hotel ervoor zorgen dat mijn toeleveranciers heel zachtjes doen als de gasten nog slapen om 6 uur 's-morgens!!! Wat een herriemakers... Maar toch wel goed geslapen hóór.

    De kamer was niet heel ruim, maar groot genoeg voor ons tweeën (we kregen een driepersoonskamer) Alles was schoon en netjes! Heerlijke douche en goede bedden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,3
    Niet zo geweldig!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we aankwamen, 25 november 17.45 uur, was er geen kamer beschikbaar! Die moest nog "gevonden worden!" Omdat we een afspraak hadden hebben we onze bagage maar in de bagagekamer achter gelaten. Onszelf een beetje opfrissen na de reis was er dus niet bij! Toen we 's avonds kwamen was er uiteindelijk wel een kamer. En.... als tegemoetkoming kregen we "gratis " Wifi. Iets wat sowieso gratis was. Daarbij was er in de kamer geen kast aanwezig. Dus alles bleef in de koffer! Niet zo handig. Bovendien was ook de badkamer heel klein! We hebben vaker in dit hotel gelogeerd, maar toen was het wel beter als nu. Dus nu geen geweldige ervaring nu!

    De ligging beviel het meest. Dichtbij metrostation.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Central Park Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: