Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Charde Guest House 3-sterren

289 Mackadown Lane, Tile Cross, Birmingham, B33 0NH, Verenigd Koninkrijk

#24 van de 32 B&B's en herbergen in Birmingham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 621 beoordelingen over deze B&B

6,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    5,4

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Simpel en basic voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren laag en erg zacht je lag vrij snel op de veren. Je zit midden in een stadje waar niet veel te doen is

    Simpel en basic. Als je er zoals wij voor 1 nachtje bent is het goed te doen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    3,3
    Het was een vies hotel met nagenoeg geen aanspreekbaar personeel.
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren gewoonweg vies. Geen ruim stromend warm water maar een lek-straaltje in de "badkamer". De volgende ochtend besloten alle kleren en wat wij hebben aangehad rechtstreeks bij thuiskomst de wasmachine in te doen om eventuele besmetting van bed-ongedierte te voorkomen.

    We hebben in veel hotels een overnachting gehad maar dit niveau hebben we nog nooit meegemaakt. Na aanbellen ging de deur open kregen letterlijk een sleutel in de handen geduwd. De ontbijtkamer werd getoond met de toezegging dat er geen personeel zou zijn en dat alles zelf gepakt kon worden. Er werd gezegd de hele dag mag je koffie pakken. Was wel instant, zelf water koken. Geen probleem maar......, de doppen van de flessen met water waren stuk voor stuk groen uitgeslagen van de algengroei. Er stonden vier aangebroken potten jam en boter in de koelkast.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    goed
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    kon schoner

    was goed voor wat ik nodig had had wel wat schonen gekunt en het plafond kon wel een verfje gebruiken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,4
    Vocht in kamer, water liep uit toilet, geen warm water om te...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vocht in kamer, water liep uit toilet, geen warm water om te douchen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,8
    Ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel 30km van vliegveld over de weg gemeten. Vogelvlucht misschien 5km, maar ik kan niet over hekken klauteren

    Goed hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    3,3
    Zeker niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Alles

    Niets

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,3
    prima ontbijt (conrflakes, brood, jam, nutella,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    hier en daar beetje schimmel maar niet erg douch klein maar dat is altijd bij een hostel vloer had een keer extra gezogen worden maar verder niks op an te merken

    prima ontbijt (conrflakes, brood, jam, nutella, sinasappelsap, melk, waterkoker) prima kamer prima badkamer personeel erg aardig

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    6,3
    gratis WIFI, bed was wel ok, super goedkoop
    • Vakantiereis
    • Groep

    hygiëne kan beter

    gratis WIFI, bed was wel ok, super goedkoop

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Charde Guest House

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: