Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Chequers Hotel 4-sterren

Old Rectory Lane, Pulborough, RH20 1AD, Verenigd Koninkrijk

#1 van de 5 hotels in Pulborough

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 344 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    Chequers is meer een B&B dan een hotel, maar dan ik de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden kamer 4, die geen badkamer heeft. We kregen wel een privé badkamer ter beschikking op de gang, maar daarvoor moesten we natuurlijk telkens een badjas aantrekken, en over de gang lopen. In februari had ik een andere, veel ruimere kamer. Het is dus belangrijk te checken welke kamer je krijgt.

    Chequers is meer een B&B dan een hotel, maar dan ik de positieve zin: heel vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Je voelt je er dadelijk thuis!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,8
    Sympathiek en charmant hotelletje
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toch niet echt 4 sterren, eerder een 3 sterren hotel.

    Sympathieke ontvangst door eigenaars. Een beetje een B&B sfeer. Ik werd letterlijk met klokkengeschal ontvangen. De "Bell Ringers Society" was aan het repeteren in het kerkje aan de overkant van straat. Daarna kwamen ze in de bar een glas drinken. Veel meer "Midsomer Murders" dan dat wordt het niet ;)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    schitterende kamer (grote kamer) en zeer vriendelijk personeel echt een aanrader omgeving (west sussex) zeer mppi

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    heerlijk ontbijt, prachtige locatie, ook voor wandelingen,...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    wel wat gehorig

    heerlijk ontbijt, prachtige locatie, ook voor wandelingen, zeer vriendelijke ontvangst

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    10
    Of je in een warm bad terecht komt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets

    Of je in een warm bad terecht komt. Binnenkomst ontzettend vriendelijk en een persoonlijke benadering door de eigenaar. Wij waren 3 uur te vroeg en dat was geen probleem. Meteen kijken of de kamer al schoon was. Ruime kamer met zitje en badkamer. Daarna heerlijk buiten gezeten in de tuin met een goed glas wijn. Het voordeel van dit hotel is dat het maar 7 kamers heeft en een goed restaurant. Ontbijt was ook prima.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    9,2
    Hartelijke omgeving, lekker vers eten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligt aan een drukke weg, kamer aan de achterkant vragen!

    Hartelijke omgeving, lekker vers eten.Klein hotel vlakbij prachtig natuurgebied. Tuin met zitjes, zeer hulpvaardig personeel

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    8,3
    Het eten was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Langs een drukke weg. Onze kamer had een zeer hard bed die 10 centimeter scheef stond. Minder geschikt voor lange mensen ( douche, deuren)

    Het eten was fantastisch. De indoor pub heeft alles in huis. Personeel zeer bekwaam en de kok verdient een stoel in de hemel. Als je alles dicht houdt valt de herrie mee.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,8
    Hotel én omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gebruik van de sproeier in het bad

    Hotel én omgeving

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,5
    Hulpvaardigheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtbuffet

    Hulpvaardigheid

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: