Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Chilworth Manor Hotel 3-sterren

Chilworth Manor Hotel & Conference Centre, Chilworth, Southampton, SO16 7PT, Verenigd Koninkrijk

#9 van de 31 hotels in Southampton

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1475 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,3
    Sfeervol mooi verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Super mooie locatie en een kamer met een geweldige uitzicht. De kamer was aan de kleine kant maar zeer mooi en netjes van binnen. Daar is een lounge plek waar je rustig een biertje of wijntje kan drinken in een van de lekkere zit stoelen. Het ontbijt was lekker met heel veel keus.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    Heel erg aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik was samen met mijn zoon op vakantie, dus we wilden 2 aparte bedden. Ik had die mogelijkheid ook van tevoren uitgezocht. Bij aankomst bleek dat de kamers met aparte bedden al bezet waren. Nadat ik het probleem had uitgelegd zorgden ze alsnog voor een kamer met 2 aparte bedden, ook al was deze luxer en duurder. Nu hadden we ook nog eens een ligbad erbij voor dezelfde lage prijs. Parkeren is gratis op het eigen terrein van het hotel. Vriendelijk personeel bij de receptie. Schone, ruime kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is heel Engels. Dus bonen, worst, bacon, scrambled egg en spiegelei. Verder brood met jam, croissantjes. Yoghurt en cerials ook aanwezig, maar keus was karig. Wel goed.

    Kwaliteit van kamer was uitstekend. Bed en beddegoed waren heerlijk! Verder schoon en leuke sfeer in hotel. Voldoen parkeerplaats.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Manor gebouw, waar je je meteen thuis voelt. Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets Trouwens: excuus ik kan helaas geen foto bijvoegen. Wil ik wel doen per separate email. Zeg mij dan naar welk emailadres

    Zeer gemotiveerd personeel De schitterend tuinen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Uitgebreid ontbijt, goede wifi, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zachte bedden

    Uitgebreid ontbijt, goede wifi, aardig personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Bezoek van Kent en Sussex goede uitvalsbasis in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was oke

    Goede bedden veel comfprt prachtig park!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    Fantastische tuin bij goed weer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastische tuin bij goed weer.

    Verbleven in juni 2017

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: