Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BEST WESTERN PLUS Dover Marina Hotel & Spa 4-sterren

Dover Waterfront, Dover, CT17 9BP, Verenigd Koninkrijk

#24 van de 34 hotels in Dover

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2076 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,2
    Heerlijke keuken, goede locatie, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen warm water door de douchekop, dus moet je bad nemen, waardoor haar wassen niet zo comfortabel is. Hotel mocht beter aangeduid zijn, we hebben lang moeten zoeken.

    Heerlijke keuken, goede locatie, vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan boek ik wel een kamer met zeezicht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,9
    Geweldige locatie, een uitstekend ontbijt, maar te duur want de kamer was klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet groot; dit vond ik de grootste tegenvaller. We hebben voor bijna de helft van de prijs in veel ruimere accommodaties gezeten die hier niet voor onder deden of beter waren. En onze kamer was aan de achterzijde. Wat ik zeker niet vind kunnen in deze prijsklasse is, dat er een stoel in de kamer staat die best vuil is en een douchegordijn in de badkamer.

    Het ontbijt beviel het beste; dit was uitstekend! Het is verder een goed hotel maar voor dit bedrag verwacht je simpelweg meer. De ambiance in dit hotel is erg goed en het is er sfeervol. Er was ook een strijkplank aanwezig en de douche had een goede straal; dit is meestal anders.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,9
    Prima als overnachting voor een vroege overtocht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ramen kunnen maar op een kiertje open. Rest zit vastgekit. Als het buiten warm is kan het dus wel eens erg onaangenaam zijn gok ik.

    Ontbijt prima maar voor de prijs van 11.95 pp ( of niet vooraf besproken 13,95) naast de kamer van 123 euro per nacht is redelijk hoog voor het buffet wat er staat. Wat overigens verder wel goed en compleet was. Kamer niet al te groot maar wel keurig netjes. Op de vierde verdieping te bereiken met een kleine lift. We hadden ook het diner blijkbaar vooraf moeten reserveren dus konden niet aan tafel om 20.00 uur maar in de aanwezig bar is er een eenvoudige maaltijd te bestellen. Was heerlijk. Parkeren gratis achter het hotel. Wij hadden het geboekt om in de ochtend vroeg van boot van Dover naar Duinkerken te kunnen nemen. Daarvoor is het prima geschikt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    Vriendelijke ontvangst, gezellig hotel, leuke bar, zeer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijke ontvangst, gezellig hotel, leuke bar, zeer vriendelijk personeel, mooie en nette kamer, heel lekker en verzorgd ontbijt, prachtige locatie om te verblijven, een aanrader! De beste plaats om te verblijven wanneer je in Dover bent.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Perfecte locatie met uitzicht over de haven en strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met een Tweepersoonsbed en 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerd hotel. We waren met 3; bedbank had dun matras zodat je alle vering voelde bij beweging. Elektrische verwarming in badkamer was aan en bloedheet. Was even zoeken naar de uitknop.

    Perfecte locatie met uitzicht over de haven en strand. Naast het restaurant ook een kleine coffeeshop waar je verschillende ontbijtkeuzes hebt. Gratis parkeren achter het hotel en lekker dichtbij centrum. Ruime kamer en goede douche.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,6
    Prima hotel, wel een beetje breder bed volgende keer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een heel klein bed, ik denk dat het maar 1,20m was, ideaal voor verliefde stelletjes, maar na 23 jaar (gelukkig weliswaar) huwelijk mag er al wat meer plaats in bed zijn! Daar het restaurant volzet was, hebben wij gelukkig nog in de bar kunnen eten, wij hadden fish en chips gekozen, de frietjes waren écht niet hard genoeg gebakken en de tartaarsaus werd geserveerd dmv knijpbus, dat had wel veel beter gekund, maar de vis was wel super lekker!

    Wij waren met de Ferry naar Dover gereisd en het hotel was op wandelafstand gelegen, ook het prachtige kasteel was vlakbij. Het ontbijt was voortreffelijk, wel is het aangeraden om te reserveren als je 's avonds wil gaan eten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    3,8
    Hotels in Engeland zijn over het algemeen zeer slecht en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles kan en moet beter.

    Hotels in Engeland zijn over het algemeen zeer slecht en vooral heel oud. Kleine kamers, kleine bedden, oude slechte badkamers, etc. Echt niet van deze tijd. Zal wel Engelse 'charme' zijn....

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    5,8
    Goede ligging maar hotel mag heel wat beter onderhouden worden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers veel te warm , niet werkende airco. Ook op het vlak van netheid kon het heel wat beter. De kamer was heel stoffig en moesten om handdoeken gaan vragen. Deze waren niet op de kamer aanwezig

    Goede ligging bij de haven

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Ruime (familie)kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco in alle kamers. Wel Goed en netjes opgelost door personeel met extra ventilator

    Ruime (familie)kamer. Uitgebreid ontbijt. Prachtig pand en ontzettend beleeft personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    4,2
    de kamer op de 4de verdieping was slecht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer op de 4de verdieping was slecht. De vloer was scheef, raam kon niet open, en geen warm water voor de douche. Nadat we gingen klagen, kregen we na 2 dagen een mooie kamer op de 1ste verdieping.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    Onder de maat voor een kamer van ruim 115 euro zonder ontbijt Volgende keer wat verder weg slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bediening in het restaurant was onder de maat. Bij binnenkomst om 20.30 wilden ze eigenlijk niet meer een tweede shift doen. Uiteindelijk toegestemd maar de snelheid waarmee de maaltijd vervolgens op tafel kwam was bedroevend. Om 11 uur zijn een aantal vrienden onder te betalen naar bed gegaan, omdat de rekening al een half uur op zich liet wachten. Het eten was van een redelijke kwaliteit.

    Kamer die wij kregen met sea view was zo smal dat je nauwelijks in het tweede bed kon komen. Alles is scheef en in de nacht geeft dat een wat vreemd gevoel. Bedden wel van goede kwaliteit. Vrienden van de dezelfde groep hadden een grotere kamer, maar ook daar alles scheef.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    4,2
    Zeer matig niet in verhouding tot de prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte organisatie binnen het horeca gedeelte, langzaam en rondlopen zonder te reageren op de gast. Rekening onduidelijk en chaotisch Tafels vrij en toch geen tijd hebben om je binnen te laten?..onbegrijpelijk Het geserveerde diner is niet in verhouding tot de prijs en matig van smaak duurde lang voor we het eindelijk geserveerd kregen, jammer

    Niet veel eigenlijk , zeer matig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    Oude grandeur van Dover uit zich hier het best
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Spa treatment was niet beschikbaar tijdens de dagen dat wij er waren, enkel het publiek toegankelijk deel zoals sauna en jacuzzi. We hadden dit vroeger moeten boeken, maar het was een last minute boeking. Wel opletten voor brutale binnenvliegende duiven, een raam op een kiertje en ze zitten op de loer en vliegen naar binnen. Ook in de nabij gelegen Marina Pub liggen de meeuwen op de loer, een tafel werd letterlijk leeggeroofd in de tuin toen iemand binnen een drankje ging halen.

    Het hotel wordt momenteel gerenoveerd, airco is bvb nog niet aangesloten. Charmant hotel, past goed in de omgeving, leuk shoppingcomplex met aangrenzende pub aan de achterkant (the Marina) (kant ingang is niet aan het strand). Goed ontbijt, zijn geld waard, in een mooie zaal. De ouderdom zie je aan de scheve vloeren, klemmende deuren,.. maar alles is wel heel netjes. Enige wat tegenviel was de waterdruk: slappe douchestralen, toilet in 1 keer doortrekken lukt niet,... Je bent voortdurend bewust van de oude grandeur van Dover door de stijl van het hotel, maar de stad zelf heeft wel veel van zijn pluimen gelaten. Voor een uitstapje raad ik Canterbury aan, dat is wel heel bruisend gebleven. Ondanks late reservering toch kamer met zeezicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    6,3
    Zeer teleurstellend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tweepersoonsbed veel te smal. Kamertemperatuur was te hoog en bijna niet koeler te krijgen. TV deed het niet. Douche deed het ook niet.

    Prima ontbijt met uitzicht op zee

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Aardiger personeel bij de receptie, ontbijt zaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel bij de bar, je moest zelf het personeel halen om drinken te bestellen of eten. Als ik het haalde moest ik meteen betalen, en mijn partner hoefde dit niet. Heb dit als vervelend ervaren, als of ik in mijn trendy spijkerbroek met gaten anders behandeld wordt dan de rest van de gasten.

    Aardiger personeel bij de receptie, ontbijt zaal. Lekker ontbijt!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,3
    Schitterende ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met zicht op zee. Maar de ramen zijn zo verouderd (enkel glas, grote kieren, terrasdeur sloot niet helemaal) dat de ijzige wind (18, 19 maart) er zomaar doorheen blies. Een piepkleine radiator kon de kamer niet verwarmen.

    Schitterende ligging! 3 minuten wandelen naar ‘tcentrum van Dover. Kamer met terras en zicht op zee, op de haven. Lekker ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,7
    op zich ok maar niet echt comfortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was erg warm. verwarming uitgezet maar omdat de buizen van anderen door onze kamer liepen, bleef het toch nog erg warm kamer liep scheef (gek gevoel) miezerstraaltje uit douche veel stof en andere viezigheid bij en achter de verwarmingsbuizen in de badkamer

    locatie en, ondanks dat het een keten betreft, toch een persoonlijke en authentieke atmosfeer leuke bar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    5,4
    Het Dover Marina Hotel is een oud hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Het Dover Marina Hotel is een oud hotel. De kamers op de 4e verdieping zijn erg klein en hebben wel een renovatie nodig. In de douchebak liep het water niet goed weg. In de kamer, op de gang en in de lift was het te warm.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    5,5
    Slechte matrassen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Slechte matrassen. s'avonds veel lawaai door kerstmispartys tot 12.00 uur in de nacht wat pas in de avond bekend werd gemaakt en niet van te vooren

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    10
    Geweldig mooi hotel, top gewoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top.

    Vriendelijk personeel, historisch nostalgisch prachtig hotel. We hadden 1 nachr geboekt om de volgende ochtend met de boot mee te gaan, 63 euro voor een nacht, de kamer leek wel een suite zo groot, kaptafel met föhn, zithoek, flatscreen tv 2 hele grote heerlijke bedden, fantastisch gewoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    10
    Leuk aankomst hotel in England
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Leuk historisch hotel met goede bar en spa faciliteiten. Prachtig gelegen aan de boulevard en vlak.bij stadscentrum Dover. Erg goed uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    4,2
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    dekbed van de kinderen uitermate vies (met bruine vlekken) roomservice was deel bestelling vergeten bij aankomst bon moeten ondertekenen met volledige prijs, pas bij vetrek de afgesproken prijs via booking.com op de rekening

    dichtbij de ferry

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Een prachtig verblijf vlakbij de "white cliffs of Dover"
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Dover is een beetje vergane glorie. Op dit moment! Want er wordt hard gewerkt & geïnvesteerd in upgrading en modernisering van Dover en zijn havens/pier.

    Zeer flexibele opstelling personeel toen onze familie kamer te klein bleek voor 4 personen. We kregen een nieuwe kamer met zelfs uitzicht op zee!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,3
    Vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet erg schoon: onder het bed lag rommel van voorgaande gasten. Het hotel was ooit erg mooi. Nu: vergane glorie. Er is slechts één kleine lift waardoor je soms lang moet wachten. In de bar werden wij niet zo vlot geholpen en ook de tafels stonden vol vies glas- en vaatwerk van voorgaande gasten.

    Dicht bij de carferry gelegen met uitzicht op zee. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van het hotel in een straat erachter. Vriendelijk personeel. Hotelgasten kunnen de fitnessruimte en de sauna gratis gebruiken. Veel mogelijkheden voor allerhande massage- en schoonheidsbehandelingen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    Prima hotel met charmant krakende vloeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zonder creditcard niet te boeken. De kamers op de 2e verdieping waren vrij warm, maar dat zijn ze thuis ook in de zomer. Maak gebruik van de ventilator.

    Een professioneel hotel met klassieke krakende ruimtes. Heerlijk 3-gangen diner.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,2
    Voor 1 nacht te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet gezogen, rommel op de vloer van vorige bezoekers. Erg warm op de kamer. Ontbijt was niet perfect, wel keuze maar verkleurde stukjes kaas, uitgedroogde vleeswaren. Mindere kwaliteit dan je verwacht bij boeking.

    Het hotel ligt aan de zee, gelijk naast de Ferry.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Prachtige ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In februari geboekt en 2 kamers naast elkaar gevraagd. We hadden kamer 201 en 211. Volgende keer 3 jaar vroeger boeken?

    Prachtige ligging van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,8
    Bed was goed - sliep prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Onze reservering was via Booking.com voor 4 personen (2 volw; 2 kids) op familiekamer. De kamer die wij ineerste instantie kregen was een gewone kamer met 1 extra 1 persoonsbed (3 slaapplaatsen ipv 4). De kamer had onvoldoende ruimte voor nog een extra bed. Receptie heeft ons overgeboekt in een andere kamer waar wel 2 extra bedden pasten (ook opklapbedden). Dit was ook niet per se een familiekamer. Kamer was verder ok, badkamer een beetje morsig. Er werd ons verteld dat booking.com het aantal gasten niet doorgeeft bij boeken van een familiekamer. Dat lijkt me een raar verhaal. Jullie mogen zelf uitzoeken waar de communicatie bug zit, maar voor ons was het een domper. De prijskwaliteit verhouding vonden wij niet in orde. Redelijk duur hotel zonder ontbijt. Lift was klein en niet geweldig; te traag. Hotel zag er allemaal een beetje shabby uit. Bij een spa hotel verwacht je een zwembad - die was er niet. Wel sport en beauty faciliteiten.

    Bed was goed - sliep prima. We moesten volgende dag veerboot naar calais - dus locatie was handig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    3,3
    dit hotel mijden is mijn enige advies, de externe factor van het lawaai maakt het daar onmogelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het lawaai dag en nacht de veel te warme kamer

    de kamers zijn uitzonderlijk warm en de ramen geblokkeerd op een kleine kier waardoor je geen frisse lucht kunt binnenlaten toch moet je de hele nacht de ramen openlaten anders is het stikken maar rechts van het hotel is een grindfabriek die heel de nacht doorgaat daar moet geen plaatje bij denk ik

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,8
    Ontbijt was goed, locatie ook.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pre-autorisatie via je creditcard als je binnenkomt voor een hoger bedrag dan de rekening. Geen uitleg, geen specificatie van dat bedrag. Rekening krijg je de volgende ochtend en dan is het gelukkig het afgesproken bedrag. Erg kleine kamer, armoedige badkamer. Toilet liep niet goed door. Douche was een soort nevel die er uit kwam. Mocht de naam douche niet hebben. Stank van de keuken in de badkamer. Geen airco in hotel. Hitte uit kamer via luidruchtige waaier. Bed erg klein. Samen met 15 jarige zoon in dat kleine tweepersoonsbed. Volgende keer een ander hotel.

    Ontbijt was goed, locatie ook. Je loopt zo het kiezelstrand op. Makkelijk om naar het centrum te lopen. Dicht bij de veerboot.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,3
    Klasse hotel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was wat kort en er zaten voortdurend duiven voor ons raam.

    Het Best Western is een prachtig hotel op een goede locatie met vriendelijk personeel. Ik heb het geboekt omdat het gemakkelijk te bereiken is vanaf de boot (1x links en verder rechtdoor), wat wel handig is als je nog niet bent gewend aan het links rijden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    4,6
    Duur verblijf voor een slechte kamer en een toch niet zo interessante locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs van £109 viel de kamer erg tegen. Daar was het ontzettend warm en en er was geen airco. Toen we dit melden aan de receptie konden we een andere (koelere) kamer krijgen voor een meerprijs. Maar er kon niets van de prijs af van de kamer die wij geboekt hadden. Bovendien was de kamer en de badkamer ontzettend klein en benepen en was er ook geen ontbijt noch parking inbegrepen in de prijs.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    4,2
    Klein, slechte faciliteiten. Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel was niet in orde! Tv werkte niet, kamer was onwijs klein, wc werkte niet (konden niet doortrekken), de ramen konden maar een heel klein stukje open en het was bloedheet op de kamer....helaas konden we niet naar de receptie bellen, omdat de telefoon het niet deed. Uitzicht op zee klonk mooi, maar daar zag je maar een streepje van. De lift was erg klein, we konden er nauwelijks in samen (vader, moeder en kleuter). Dit alles voor 104pond (excl. ontbijt). In de ochtend ons beklaag gedaan bij de medewerkster bij de receptie, zij schreef snel alles op een briefje, maar leek er verder weinig mee te doen. Ook geen excuses.

    Locatie was prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,5
    Ik was beter gewend van Best Western.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had heel specifiek een twin room geboekt incl. ontbijt, beide waren niet doorgekomen. Er moest dus iets geregeld worden waardoor ik geen zeezicht meer had, de double bedroom had die wel maar daar passen mijn vrouw en ik niet in samen. Ik heb moeten bewijzen met een print-out dat ik een twin room met ontbijt had geboekt en er kon niet eens sorry gezegd worden.

    Goede plek, redelijk ontbijt, nette kamers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    3,8
    Best Western Dover is aan renovatie toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, het personeel in de ontbijtzaal. Veel te lang wachten op de lift en als je met de trap wilt, dan moet je via 2 trappenhuizen. Het lijkt een kopie van Fawlty Towers.

    Het uitzicht op de haven en in de verte de lichten van Calais.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,3
    Prima parkeervoorziening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De klimaatregeling in onze hotelkamer was niet zo best: we hadden een ijskoude vloer, een hete radiator en het raam kon niet open.

    Prima parkeervoorziening. De locatie aan de haven, op loopafstand van het Caste van Dover is prachtig. In het hotel proef je de sfeer van het mondaine badgebeuren. Prachtig gebouw ook.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,9
    Charmant ouderwets badhotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Het buiten terras viel tegen (vergeleken bij de meeste Europese terrassen). Geen kussens in de stoelen en/of plaids voor de avond kou; ook geen heater en de asbakjes werden niet geleegd. Gemiste kans, want het is de hoofdentree vanaf de boulevard. - Slaapkamer was bloedheet, maar raam kon maar op een kiertje open. Er stond een fan die we daarom een tijd hebben laten draaien. Het is duidelijk een echt oud badhotel met krakende vloeren enz. Dit maakt het aan de andere kant ook juist leuk. Niet zo'n eenheidsworst.

    Zeer uitgebreid ontbijt. Het beste ontbijt wat wij tijdens onze reis hebben gehad. Het ligt aan de boulevard met mooi uitzicht op de haven en 5 minuten rijden van de ferry.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    7,9
    Het is een prima hotel wel een beetje gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het is een prima hotel wel een beetje gedateerd. Prima personeel en service.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    9,2
    Ruime kamer, dichtbij Dover, ideaal na de laatste boot!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was aan de harde kant.

    Ruime kamer, dichtbij Dover, ideaal na de laatste boot! Goed uitgebreid ontbijt in een mooie locatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    Plug beschilbaar voor continale stekkers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warme kamer.

    Plug beschilbaar voor continale stekkers.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    gezellig kort verblijf, ideaal hotel om Dover en omstreken te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niks op aan te merken

    de kamer was heel ruim en we hadden zicht op de haven.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    Verbetering t.o.v. vorig verblijf in standaard kamer. Lighthouse suite: erg prett
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De frisse kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,2
    Het was weer een prima verblijf van 1 nacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel ons tegen.

    Het was weer een prima verblijf van 1 nacht!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,5
    de lokatie, het restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    de lokatie, het restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    5,4
    Dichtbij de Ferry
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden en ontzettend warm. Niet op iedere kamer airco.

    Dichtbij de Ferry

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    het was keurig netjes en het ontbijt was klasse!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het was compleet

    het was keurig netjes en het ontbijt was klasse!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Mooie kamer met zeezicht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren was wat verder dan gedacht.

    Mooie kamer met zeezicht. Schone kamer, goed ingericht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    5,0
    Ondermaats bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een bed van 140cm in een viersterrenhotel ! ? Booking.com zou reizigers moeten informeren over zulke ondermaatse bedden.

    Ligging en goede keuken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,7
    de ligging dichtbij de ferry
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ligging dichtbij de ferry

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Uitstekende keus
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is top. Aan het water

    Vriendelijke mensen en behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    voor 1 nacht prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    anders dan in een review, kleine kamer.

    bij de haven. locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,9
    Kort bij ferry
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm lawaaiige

    Kort bij ferry

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,3
    Goed voor één nacht.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Had beter gegund.

    Dichtbij de port van Dover

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,3
    Gunstige ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed, volgende keer twee eenpersoonsbedden bestellen. Is there a disabeld room availeble?

    Gunstige ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij incheck niet zo vriendelijk maar dat ligt eraan wie je hebt.

    Vriendelijk en heerlijk eten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    De kamer was erg warm, erg gehorig en de bedden zijn erg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg warm, erg gehorig en de bedden zijn erg klein, daardoor slechte nachtrust gehad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer, er was nauwelijks ruimte om langs het bed te lopen.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Ontbijt en de handige plek bij de haven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te warm in het hotel Weinig water uit de douche

    Ontbijt en de handige plek bij de haven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    4,6
    4 sterren niet waard. kleine kamers, zielig straaltje water in douche, geen luchtverversing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    grootte van de kamer waterdruk ontbreken van luchtverversing

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,7
    Dicht bij de overtocht naar Calais.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteitverbouding!

    Dicht bij de overtocht naar Calais.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,2
    prachtig voormalig 19e eeuws pand aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een 2e comforabele stoel

    prachtig voormalig 19e eeuws pand aan de haven/kiezelstrand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,8
    Was aan de kleine kant en de vloeren liepen erg schuin .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Was aan de kleine kant en de vloeren liepen erg schuin . Oud maar heeft wel wat,

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Het verblijf in dit hotel was uiterst aangenaam; het heeft ook een stijlvolle en gezellige atmosfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was goed.

    De grote, comfortabele kamer met balkon en uitzicht op zee. Het restaurant. De service van het personeel. Het ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te zacht

    Het zeezicht incl. op de ferries vanaf het balkon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat warm op de kamer

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,1
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van zowel bed als kamer

    Lokatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    8,8
    Toplocatie aan de boulevard en vlakbij de haven met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Toplocatie aan de boulevard en vlakbij de haven met veerboten naar het vasteland.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    6,3
    Ligging aan het water
    • Zakenreis
    • Groep

    Kamer had geen zeezicht maar was niet een probleem. Hotel is oudbollig en mag best wel opgeknapt worden. De ligging is perfect. De parkeerfsciliteit mag we beter omschreven worden en zie ik niet als een veilige plek.

    Ligging aan het water

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    8,8
    Mooi uitzicht vanuit de grote familiekamer, waar, zonder...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het eten in het restaurant is niet geweldig, en aan de dure kant. Het ontbijt daarentegen is wel goed.

    Mooi uitzicht vanuit de grote familiekamer, waar, zonder extra kosten, een babybedje makkelijk inpast. Dover is geen geweldige vakantieplaats, maar in dit hotel is het heerlijk bijkomen van de autoreis. De service over het algemeen is erg goed.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    5,0
    Het ontbijt, we vonden het wel slecht dat je een pond moet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was veel te warm in het hotel. Zo'n 26 graden. Hierdoor hebben we snachts niet geslapen.

    Het ontbijt, we vonden het wel slecht dat je een pond moet bij betalen voor cappuchino

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    8,3
    Gezellig lounge met uitzicht op strand, zee en veerhaven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was ongelofelijk warm zonder dat de verwarming aan was. Een ventilator was beschikbaar, maar hielp zelfs met open raam niet voldoende.

    Gezellig lounge met uitzicht op strand, zee en veerhaven.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,7
    het ontbijt, de prijs is nu wel voldoende hoog intussen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt, de prijs is nu wel voldoende hoog intussen..de kamers zijn echt marginaal wat de kwaliteit van de matras betreft...ondanks het zicht op zee

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,1
    Wij verbleven daar op de laatste dag vd vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prijs kwaliteit. Waarschijnlijk door de ligging zo duur. Ondanks dit hebben we geen spijt van onze keuze.

    Wij verbleven daar op de laatste dag vd vakantie. Erg handig om dichtbij de haven te zijn.

Er zijn ook 38 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: