Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Citadines Trafalgar Square 4-sterren

18-21 Northumberland Ave, Westminster, Londen, WC2N 5EA, Verenigd Koninkrijk

#159 van de 1.490 vakantiewoningen in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2434 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 48

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    toplocatie, toppersoneel, lichtjes verouderd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Sommige zaken in de kamer waren al wat verouderd, bijvoorbeeld keukenkasten die niet meer sluiten, voegen in de badkamer die toch al een donker kleurtje hadden. De douche vonden we ook een minpuntje omdat het een zeer zachte straal was.

    Het personeel was super vriendelijk en zeer behulpzaam. De locatie was ideaal, we waren overal vlakbij.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    A locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Basis voorzieningen waren zeer spartaans. Zoals shampoo, borstel flesje water.

    A locatie. Prima systeem met pasjes. Het openen van de deuren en het activeren van de lift.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,3
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet trok helaas niet altijd goed door.

    Prima locatie. Bij Trafalgar Square en West End. Ook London Eye op loopafstand. Gratis koffie/cappuccino/thee. Ramen kunnen open.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar. De locatie weegt ruimschoots op tegen de minpunten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche gaf heel weinig water. Veel te weinig druk. Het ontbijt was matig.

    De locatie was top. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden! Ruim appartement met prima bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Perfect in alle opzichten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    Meer duidelijke foto's van de kamer die je boekt. Geen negatieve ervaring! Aanrader.

    De locatie maakt het hotel! Echt briljant, op loopafstand van Trafalger Square en Leicester Square. We konden onze kamer gratis upgraden naar een invalidenkamer wat iets groter was. Echter de foto's via Booking zijn m.i. echt van de grootste en duurste kamers. Dat is mij niet geheel duidelijk. Ontbijt matig t.o.v. de prijs. 12 Pond per persoon is mijn inziens het niet waard. Maar veel eetgelegenheden in de buurt. Voor Londen begrippen alsnog een grote kamer met vriendelijk personeel en gratis Koffie/Thee.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Zeer leuk, rijk aan ervaringen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Londen is een zeer dure bestemming, de combinatie deals bij bezoeken zijn wel interessant en vooral het kopen van hop-on-hop-off tickets dien je aan de bushalte te doen (stuk goedkoper dan online).

    De 'complementary' koffie, thee, warme chocolademelk aan de lobby is zeer geapprecieerd. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, zeer rustig in hun aanpak. Trafalgar Square is voor het bezoeken van Londen -zeker als wandelaar- een ideale ligging. We hebben op 3 dagen, in combinatie met de hop-on/off bus geen metro genomen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,1
    Prima simpele locatie gunstig gelegen maar te duur voor hetgeen aangeboden werd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geboekt en kregen een van-voor prijs als actie. Waarschijnlijk een fout want van 5280 voor 440 euro non refundable voor twee nachten was echt niet reeel. Hierdoor beetje misleidt. Jammer!

    Dichtbij het centrum

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    10
    geslaagd
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    geen mening over ontbijt (we zijn aan de overkant bij Garfunkel's geweest)

    top locatie, hartelijk onthaal, ruime, nette en rustige kamer, uitstekend bed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,8
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging was erg fijn, veel bezienswaardigheden en winkels zijn op loopafstand of makkelijk te bereiken met de metro (loopafstand). De kamers waren schoon en netjes ingericht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,3
    Super centraal gelegen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi was slecht, maar ja... genoeg te zien en doen in London!

    Super locatie! Vlak bij een metrostation (Embankment) en nog geen 5 minuutjes lopen vanaf Trafalgar Square. Meer centraal kun je niet zitten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Prettig verblijf in hartje Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel bestaat voor een groot gedeelte uit trainees, die soms gebrekkig Engels spreken. Dit heeft helaas ook een directe invloed op de kwaliteit van de dienstverlening.

    De locatie is perfect: heel veel bezienswaardigheden bevinden zich op 10 tot 15 minuten loopafstand.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,1
    Degelijke centrale uitvalsbasis voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren een beetje verbaasd dat er geen enkel onderhoud van de kamer meer gebeurt (tenzij je er extra voor betaalt). Je moet dus zelf je bed maken als je hier minder dan 6 (?) dagen verblijft. Er werd ons ook (ongevraagd) een kamer toegewezen die geschikt was voor mindervaliden. In de badkamer was de wastafel zeer laag bijgevolg, wat niet echt praktisch was.

    Uitstekende ligging

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,0
    Goeie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In en uit checken gaat vlot Praktisch concept

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,5
    We hebben genoten......
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaak kon beter Tv erg klein

    De ligging.... De privédoeleinden Fijne grote kamer met keukentje

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Goede service van het personeel, erg gastvrij!
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede service van het personeel, erg gastvrij!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,2
    Super, comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De locatie en de faciliteiten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    5,4
    Leuke vakantie gehaf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer en niet heel schoon.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    De studio was netjes en handig voor een city trip!
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel slecht!!

    De locatie is super! Je kunt hier vanuit zo lopend veel bezienswaardigheden bekijken of de grote winkel straten in.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,3
    Prima hotel op top locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt faciliteiten, was prima voor continentaal ontbijt. Had in London echter de mogelijkheid voor Engels ontbijt verwacht.

    Perfecte ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WC bril zat los kleinigheid eigenlijk

    Het is een studio dus je kan koken,koffi of thee zetten er is een afwasmachine. en een magnetron ideaal

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,8
    Fantastische ligging!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Fantastische ligging!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,6
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met name de openbare ruimtes zijn een beetje gedateerd maar dat is het enige nadeel dat ik kan bedenken.

    Zeer centraal gelegen. Perfect hotel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,8
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    Perfecte locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is perfect. Veel op loopafstand en de metro is dichtbij voor bezienswaardigheden die verder af liggen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,2
    Ruime studio op prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    De verwarming maakt veel kabaal en staat elke dag opnieuw op de standaard temperatuur.

    De locatie is fantastisch.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,3
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel dicht aan het centrum Mooi gebouw

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    9,2
    Volledig ingerichte studio, modern en hygienisch.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ronkend geluid van frigo, vooral 's nachts hinderlijk. Ik heb het gemeld aan de receptie bij mijn check out en het zou doorgegeven worden...

    Volledig ingerichte studio, modern en hygienisch.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    9,2
    de locatie is geweldig, heel veel leuke plekken 'om de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locatie is geweldig, heel veel leuke plekken 'om de hoek' op loopafstand, en veel ov heel dichtbij (bus/metro/trein/riverboat) formule van kamer met kitchenette beviel ons ook uitstekend, zo kun je makkelijk zelf voor je ontbijt zorgen.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,9
    Locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik kreeg de temperatuur in de kamer niet geregeld, waardoor het echt koud was (17° C). Goed om te slapen, niet om te werken.

    Locatie. Faciliteiten. Ruime kamer naar Londense normen.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    7,9
    de locatie was perfect voor ons , we kamen aan op station...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    prijs voor ontbijt (12 pond) erg karig voor deze prijs

    de locatie was perfect voor ons , we kamen aan op station Charing Cross en dat is op 5 minuten lopen. Verder veel lopend kunnen bezichtigen. het 4 persoons appartement was comfortabel en goed

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    10
    Super !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel klein minpuntje : relatief weinig licht in de kamers ( vnl sfeerlicht)

    Super !! zeer centraal, vlakbij Thames, Trafalgar Square, Big Ben, London Eye, Piccadilly,..Zeer verzorgd en toffe inrichting, vriendelijk personeel, lekker free koffietje in de lobby, voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Zeer goede prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    7,9
    Het hotel is zeer centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets. Misschien wat herrie van de straat, maar dat is te verwachten in een grote stad.

    Het hotel is zeer centraal gelegen. Zo goed als alles is op loopafstand (behalve misschien de tower bridge en de tower of Londen, die zijn 45 minuten tot een uur lopen). Als je vanuit het hotel naar rechts loopt ben je binnen een paar minuten op trafalger square (national gallery), en als je naar links gaat ben je zo bij de theems (met schuin tegenover de london eye en een stukje naar rechts de big ben). Op de hoek van de straat (ongeveer 100 meter richting trafalger square) zit een groot 'prezzo' restaurant. Hier hebben ze lekker en heel betaalbaar eten (pizza, pasta, enz. maar ook hamburgers en friet). Er zijn verschillende supermarkten dichtbij. Wij hadden een appartement met 1 slaapkamer voor 2 volwassenen en twee tieners. De slaapbank in de woonkamer klap je binnen een paar seconden uit tot twee losse opgemaakte bedden. Erg handig.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    8,8
    De locatie is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles was prima, als ik 1 minpunt moet geven is dat we de eerste nacht wel wat mensen op straat hoorden. Maar dat kan ook niet anders midden in het centrum.

    De locatie is uitstekend. Wij waren met twee kinderen. Zij sliepen op bankbed en wij in een aparte slaapkamer. Het is niet groot en niet luxueus. Maar wij gaan hier zeker terug, perfecte locatie en verder gewoon alle prima in orde. Wij hadden geen ontbijt, maar zijn lekker in de stad gaan ontbijten. Koffie, thee is gratis bij de receptie te verkrijgen.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    9,6
    Heerlijk hotel met super toegang tot trafalgar square en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen idee wat ik hier zou moeten zetten... Het was een super ervaring!

    Heerlijk hotel met super toegang tot trafalgar square en heel dicht bij de metro (de beste manier om door de stad te reizen)

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel geluidshinder s nachts in het weekend.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    8,3
    Locatie is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi moet beter (in deze tijd moet die dienst uitstekend zijn voor een hotel als deze). Nu is het traag.

    Locatie is geweldig.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,8
    Locatie perfect,
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hygiëne badkamers

    Locatie perfect,

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    7,9
    Lokatie in combinatie met prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lokatie in combinatie met prijs

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    9,6
    De ligging , De medewerkers ,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ligging , De medewerkers , Altijd alle soorten koffie gratis beschikbaar en het appartement ziet er uit als op de foto dat is wel eens anders .

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    7,1
    plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontvangst geen kaartje van londen hebben etc

    plek prima geholpen bij boeking vliegtuig

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,9
    Locatie en comfort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie en comfort.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    9,6
    Perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Matras een beetje doorgezakt.

    Perfecte locatie. Kamer kwam exact overeen met foto.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,9
    locatie, propere kamers, dagelijks opgeruimd en bedden opmaak
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    renovatie werken vanaf 08u en kamer 115 met zicht op airco en dito geluidshinder

    locatie, propere kamers, dagelijks opgeruimd en bedden opmaak

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,8
    Fijne locatie, ligt erg centraal
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig zitplaatsen tijdens het ontbijt.

    Fijne locatie, ligt erg centraal

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    8,8
    locatie
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    vrij sombere inrichting kamer

    locatie

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,9
    Praktische, centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kastruimte voor kleding.

    Praktische, centrale ligging. Mooi appartement, goed onderhouden.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    7,5
    Mooie moderne kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kookgerei erg karig.

    Mooie moderne kamer. Ruim.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 48

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: