Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over DoubleTree by Hilton Manchester Piccadilly 4-sterren

One Piccadilly Place, Manchester City Centre, Manchester, M1 3DG, Verenigd Koninkrijk

#22 van de 93 hotels in Manchester

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2871 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel op top-locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Prima hotel. Moderne entree / receptie. Kamers iets gedateerd, maar uitstekend. Super leuke receptioniste (Julia) die ons ontving (met een warm choco-koekje... lekker!)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Uitstekend hotel, centraal gelegen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen tegenvallers, het verblijf was uitstekend!

    Het verblijf was uitstekend! De kamer was groot genoeg en voorzien van alle benodigdheden. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. De omgeving van het hotel is levend met allerlei winkeltjes, op loopafstand van het centrum en station Manchester Piccadilly. Dit hotel is echt een aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    10
    9
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt voor 12,95 maar ik vond het echt niet te vreten. Maar denk dat het vooral door de bevolking zelf komt want elke eettent eet je bagger en bagger vet.

    Top locatie, je stapt het station uit en je loopt tegen het hotel aan. Als je de deur uit gaat loop je binnen 3 min het centrum in. Daarnaast had ik bij booking een aanbieding dit was helaas vanuit booking niet door gecommuniceerd naar het hotel, kreeg dus eerst als mededeling dat ik de volle mep moest betalen toen liet ik mijn boeking gegevens zien en hebben ze de prijs gelijk veranderd. Daarnaast was de receptie heel vriendelijk en behulpzaam. Kamers schoon! helaas geen foto's Mocht ik nog een keer naar manchester gaan zal ik weer dit hotel nemen. Tip voor mensen, Trafford centre met de bus x50 prima te doen maar trek er wel een dag voor uit zo groot is de shoppingmall.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    9,2
    Fijn hotel en absoluut de moeite waard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de bar hadden we een chagrijnige medewerkster die helaas veel te vertellen had. Onze zit bij de bar werd abrupt afgebroken omdat mevrouw naar huis wilde. Dit terwijl een andere barvrouw ons graag nog wilde helpen.

    Goed Engels ontbijt. Treinstation om de hoek en centrum op 5 minuten lopen. Bedden zijn fantastisch. Kortom echt een aanradert.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    snelheid personeel in de bar...........en geen kleine snacks of iets dergelijks.

    voor derde maal hier.............ontbijt was weer geweldig goed........en ook de kamers waren weer prima.goede bedden........nice uitzicht ook .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Uitstekend hotel, centraal gelegen vlakbij het treinstation!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor 1 persoon lagen de handdoeken in de badkamer, voor de ander bleken deze in de kast te liggen. Persoonlijk had ik voor ons beiden de handdoeken liever direct bij binnenkomst op het bed gevonden.

    De zeer vriendelijke ontvangst door de dames van de receptie, ook bij vragen en het uitchecken! Goede bedden en douche. Het ontbijt was uitstekend, evenals de bediening!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,2
    Mooi hotel op perfecte locatie. Aanrader.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ondanks alle lovende comments vond ik persoonlijk het ontbijt toch ietsje tegenvallen. Zeker niet slecht, maar 2 dagen geen sinaasappelsap omdat het niet geleverd is, eerste dag geen kaas, geen vers brood (zoals op 2e dag), en roerei dat duidelijk een fabrieksproduct is en niet vers. Veel typische Engelse dingen die veel buitenlanders niet eten (porridge, black pudding, bonen), maar miste bijv wel wafels of pancakes. Wel netjes dat je eieren kon bestellen uit de keuken. Iets tegenvallend ontbijt niet perse een reden om niet meer naar dit hotel te gaan. Ik ben 1.93 en paste maar net onder de douche. Dat vond ik wel tegenvallen voor een 4* hotel. En ik dacht dat in info stond dat je ook standaard een bad had. Zat er niet in. Maar verder wel een hele prima badkamer.

    Kamers waren heel netjes en goed voorzien van alles. Niet heel ruim, maar op zich prima voor 2 dagen. Bedden heel erg goed. De ligging op paar honderd meter van Piccadilly Station en op loopafstand van het centrum zijn de bonus. echt heel fijn!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelbar ging veel te vroeg dicht :)

    Goede degelijke kamers, schoon en vriendelijk personeel. Alles was naar wens

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Locatie & onbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie & onbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    mooi modern hotel, alles nieuw en schoon, en bovendien in de binnenstad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    alleen dat het miezerde de laatste 2 dagen ;)

    Alle medewerkers waren opgewekt! Dat alleen al maakte het verblijf gezellig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    prima hotel,prima locatie...leuke stad met uitgaansmogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    ontbijt is heerlijk..personeel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,8
    Ontbijt was prima: erg uitgebreid, met oa lekker veel vers...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik vond de prijs aan de hoge kant. Misschien vanwege een druk paasweekend.

    Ontbijt was prima: erg uitgebreid, met oa lekker veel vers fruit. Personeel erg aardig en behulpzaam. Het hotel ligt heerlijk dichtbij het Piccadilly station, en op loopafstand van leuke wijken, zoals China Town en Northern Quarter.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    9,2
    Heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hadden een kamer die wat gehorig was met de tram van buiten

    Heerlijke bedden. Thee- en koffie faciliteiten op de kamer. Lekker dichtbij het centrum.

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    7,5
    Het ontbijt was erg goed en de wifi was goed .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De omschrijving van de kamers klopt niet geen Apple computer op de kamer . Bij aankomst werd een duurdere kamer aangeboden .

    Het ontbijt was erg goed en de wifi was goed .

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    7,5
    Mooie ligging, vlak aan Piccadilly Station, uitstekende...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vast tapijt op de vloer, vinden we minder hygiënisch.

    Mooie ligging, vlak aan Piccadilly Station, uitstekende bedden. Heel leuk dat men een gratis ontbijtje voorziet in de lobby voor gasten die gehaast zijn.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,5
    prima kamers, niet heel groot maar voldoende comfortabel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    skylounge gesloten

    prima kamers, niet heel groot maar voldoende comfortabel. zeer goede douche, ook niet te groot maar zeer functioneel en voldoende water.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    9,2
    Schitterend hotel op toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    -

    Schitterend hotel op toplocatie. Dicht bij station, dicht bij centrum, goed ontbijt, mooie kamer, zeer vriendelijk personeel.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: