Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Carlton Hotel B&B 2-sterren

90 Belgrave Road, Westminster, Londen, SW1V 2BJ, Verenigd Koninkrijk

#246 van de 356 B&B's en herbergen in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 965 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Betaald WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Centrum Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij inchecken bleek de betaling niet doorgekomen te zijn. Nogmaals moeten betalen. Andere kamer dan vooraf geboekt. Badkamer rook erg vies.

    De lokatie was dichtbij Victoria Couch Station.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    4,2
    Zwaar teleurstellend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was erg klein maar wel schoon, harde bedden helaas. Locatie is goed, uitzicht is dat niet. Ontbijt valt tevens ontzettend tegen. Onze ervaring: Wij kwamen nachts laat aan met de auto en betaalde van te voren bijna 400 euro voor 3 nachten. Wij hadden de volgende ochtend vroeg veel afspraken waardoor wij die dag ook weer laat terug in het hotel aankwamen. Onze spullen die nog in de kamer lagen toen wij deze verlieten (laptop, opladers, kleding) waren weg en lag de kamer vol met andermans spullen.. Het bleek dat het hotel onze kamer had verhuurd?? Direct hebben wij verhaal gehaald bij de receptionist van het hotel. Hij had wat rond gebeld en vertelde ons dat hij er achteraan zou gaan... de manager op de hoogte brengen etc. Hij heeft echter niet veel meer gedaan waar wij bij stonden en hij wist niet waar onze spullen waren. Met pijn en moeite had hij toch nog een andere kamer kunnen regelen in de kelder. Hij had ons beloofd om dit zsm voor ons uit te zoeken. Inmiddels was het al bijna middernacht en na een dag hard werken hadden wij besloten dit de volgende ochtend weer te bekijken of onze spullen er inmiddels waren. De volgende ochtend waren onze spullen nog niet terecht. Wij hadden de jongeman gevraagd ons alle gegevens en informatie per mail te versturen incl de bon, betaling en contactgegevens etc indien onze spullen niet gevonden zouden worden. Wij hadden onze verplichtingen ook deze dag, dat was tenslotte de reden dat wij een heel weekend hadden geboekt en zouden dit later regelen wanneer wij terug zouden komen in het hotel. Eenmaal weer terug in het hotel, toen wij aan balie stonden om uit te checken voor ons vertrek naar Nederland waren onze spullen nog niet terecht. Wij kregen een vreemd verhaal dat de manager van het hotel 3 uur verder weg woonde en rond 9 uur zou vertrekken, maar files, afstand blabla. Om 11 uur zou hij dan aanwezig zijn om ons persoonlijk te helpen met 'het probleem'.

    de locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    4,2
    Dichtbij Victoria station.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Met Eigen Toilet En Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, zelf koffiezetten en erg basic. Kamer niet heel erg schoon. Liever iets meer betalen voor een ster erbij.

    Rustige kamer aan de achterkant van het hotel. Wel veel vliegtuig geluid. Zelf oploskoffie- en thee maken op de kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    6,7
    Prima centraal gelegen hotel met weinig voorzieningen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 2 nachten

    geen lift en we sliepen boven, vele trappen. Douche was klein, voormalige kledingkast? Alles nat.

    Hotel was basis maar prima als je niet teveel luxe wilt. Schoon bed, personeel aan receptie vriendelijk bij ontbijt minder, standaard basic.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    6,3
    Het ontbijt was slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was slecht. boterhammen met jam dat was het enige beleg. Oploskoffie !!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Locatie
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,7
    Van de omgeving moet je het hebben!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel oud en versleten.

    Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    Prijs en kwaliteit in verhouding, goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden zijn wel aan vervanging toe.

    Lokatie, dicht bij Victoria Station. Goede uitvalsbasis om Londen te verkennen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,9
    Goede locatie de kamer was schoon en het personeel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed wat kort

    Eenvoudig ontbijt, maar prima voor die prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,3
    Goede goede locatie bij niet al te hoge verwachtingen van het hotel zelf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg eenzijdig. Bed matig.

    De locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    5,8
    Het leek allemaal wat ongeinteresseerd en het ontbijt was...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Grote Familiekamer met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het leek allemaal wat ongeinteresseerd en het ontbijt was wel heel erg basic

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,5
    Prima voor een korte periode
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed. Het kussen was heel hard en het bed ook.

    Ontbijt was prima, personeel super aardig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    5,8
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Met Eigen Toilet en Douche
    • Verbleef 3 nachten

    douchegordijn niet juist geplaatst,dus na het douchen was de badkamer een zwembad

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    7,1
    Dat de mogelijkheid er was om op de kamer de afhaal maaltijd...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er te weinig belegkeuze was bij het ontbijt. Ik had het prettig gevonden als er 2 losse bedden geweest waren.

    Dat de mogelijkheid er was om op de kamer de afhaal maaltijd te nuttigen was.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    5,0
    Afstand vanaf het centrum van Londen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onhygiënisch, er zat tandpasta van de vorige bezoekers aan de wand. Tevens heeft er alle dagen een scheermes gelegen van de vorige bezoekers die de schoonmaker alle dagen niet meegenomen heeft. Toen we er wat van zeiden deden ze erg verbaasd om dat er dagelijks schoongemaakt zou worden. Het ontbijt was ook erg slecht.

    Afstand vanaf het centrum van Londen.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig belegkeuze bij het ontbijt (alleen jam)

    Locatie

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    5,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prijs voor t kleine kamertje aan de hoge kant. Ontbijt maar overgeslagen, troosteloos. Extreem gehorig.

    Ligging

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Carlton Hotel B&B

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: