Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Garden Inn Birmingham Brindley Place 4-sterren

1 Brunswick Square, Brindleyplace, Birmingham, B1 2HW, Verenigd Koninkrijk

#20 van de 78 hotels in Birmingham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2831 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    2,5
    Accomodatie is goed, personeel ( gelukkig niet allemaal) is crap.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De keuken. De steak was aangebrand, en smaakte bitter. Na reclamatie kregen we een nieuw stuk vlees. Gerecht( hoofd) werd geserveerd zonder saus, en welgeteld één champignon en één halve tomaat. Sommige medewerkers tonen geen enkele passie naar de gasten en presenteren zich behoorlijk stug! Ik vind dit zeer jammer want zij verpesten dit voor het grote deel Hiltonners die dat wel zijn. Overigens moet ik erbij vermelden dat wij het diner niet aan ons is doorbelast. Daarnaast, oppassen met borg. Wij moesten € 111,= via de creditcard reserveren. Let op, het bedrag wordt niet van je account afgeboekt, echter, the adder under the grass is, dat dit bedrag wel af gaat van je bestedingslimiet. Hilton, zo machtig als zij zich gedragen, laat deze reservering makkelijk 3/4 weken staan. Zelfs een belletje via booking om de reservering ongedaan te maken krijgt geen gehoor. Voor ons door alle fuzz voorlopig geen Hilton meer, sorry Paris.

    De kamers worden goed onderhouden door de interieurmedewerkers van Hilton, de mensen van de receptie zijn uiterst behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    5,8
    Koude , tochtige verdieping met bar, restaurant en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Koude , tochtige verdieping met bar, restaurant en receptie/lounche. Door vele ingangen en glazen wanden was er geen tochtvrije plek te vinden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,5
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand en route naar centrum

    Prima ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    6,7
    kleine kamer , geen bad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    kleine kamer , geen bad

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,9
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen sauna of zwembad

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    8,3
    Prima bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer was erg warm, 21 C, en daar kun je maar 2 graden van afwijken, en 's winters doet de airco het niet, dus heb ik het raam maar open gezet omdat ik graag koel slaap.

    Prima bed. Ruime kamer. Schoon. Behulpzaam personeel. Prima ontbijt. Wandel afstand van restaurants.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    9,6
    super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de Muziek, meer variatie

    super

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,5
    Comfort kamer en gratis WIFI
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Comfort kamer en gratis WIFI

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,5
    Tevreden over alles.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi was traag.

    Tevreden over alles.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: