Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Inn Express Hotel 2-sterren

144a Mare Street, Hackney, Londen, E8 3SG, Verenigd Koninkrijk

#935 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 445 beoordelingen over dit hotel

5,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,4

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    6

  • Faciliteiten

    5

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,6

  • Gratis WiFi

    4,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    4,6
    Tegen gevallen, niet aan te raden tenzij je totaal niet om luxe geeft.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel gevonden via Google maps. Foto's die getoond werden was van een ander hotel (schijnbaar 4 sterren) Als je verder naar beneden scrollt zie je ons hotel. Ik geef het 1 ster. Oud versleten interieur. Deurslot gammel, schimmel badkamer, vlekken in tapijt kamer, wasbak zonder roostertje, wifi werkt niet, vlekken in plafond. In badkamer met was tafel en wc is amper ruimte. Bij balie shampoo halen en bij vertrek inleveren. Bedden waren schoon en matig. Handdoeken wel schoon. Hotel ligt achter daklozen opvang waar je toch langs moet lopen. Dus voor hun deur junks, dronkaards, zwervers, kots op de stoep. De buurt is daar ook niet happy mee.

    Dichtbij station en mooi park. Bushalte op 2 minuten afstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,4
    Voor 1 nacht oké, maar geen luxe en geen ontbijt. Precies genoeg voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen ontbijtmogelijkheid. Gelukkig wel dichtbij het hotel. Personeel wist te weinig van omgeving en hoe ergens te komen. Personeel wel vriendelijk, beleefd, behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,4
    Matras was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming kreeg ik niet dicht gedraaid, loeide de hele nacht. Balie onbemand, sleutels van diverse personen lagen voor het oppakken...

    Matras was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    5,8
    De kamers waren prima om in te slapen, niet heel groot maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer (Niet-restitueerbaar)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren prima om in te slapen, niet heel groot maar dat hadden we ook niet nodig. Bed was redelijk klein, en de douche gaf maar een klein straaltje, waardoor je niet echt lekker kon opwarmen. Ook kregen we maar 1 paar handdoeken om mee te douchen voor meerdere dagen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,0
    Het personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was zo klein en de bedden lagen niet lekker

    Het personeel was vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,9
    Bezoek van International Tattoo Convention
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer was aan de voorkant.We hadden toch wel last van geluids overlast.

    Geen gebruik gemaakt van het ontbijt. De kamers waren redelijk

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    5,8
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een goede schoonmaakbeurt, of wat vervangen zou niet erg zijn ( bv douche en toilet). Fijn dat er thee op de kamer gezet kon woden, maar het zou ook fijn zijn als ze dagelijks schoone kopjes neer zouden zetten.

    Prijs

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,5
    Het was schoon en erg in de buurt van waar we moeten zijn.
    • Zakenreis
    • Groep

    De nachtdienst was een chaggerijn rn hij was de eerste van het personeel die we tegen kwamen.

    Het was schoon en erg in de buurt van waar we moeten zijn.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    5,8
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    kamer en badkamer waren te klein. Geen kapstok.

    Personeel was vriendelijk

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    8,3
    het was erg schoon
    • Vakantiereis
    • Groep

    het was erg schoon

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    5,4
    Bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen wifi op kamer, lawaaiig

    Bed

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,5
    we wilden graag een rustige kamer, en die kregen we.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn gehorig.

    we wilden graag een rustige kamer, en die kregen we. Alles was er, eenvoudig maar prima.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,5
    Gratis parkeren dichtbij bussen naar het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Gratis parkeren dichtbij bussen naar het centrum.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: