Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Citystay 2-sterren

94 Bow Road, Tower Hamlets, Londen, E3 3AA, Verenigd Koninkrijk

#903 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 934 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Goed voor een dag O2, maar niet boeken voor langer dan een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nare buurt. De hele nacht sirenes. Politiebusjes voor het hotel. Schreeuwende junkies. We werden naar een kamer geleid die we via buiten en een brandtrap moesten betreden. Niet heel veilig. Kamer was naast het toilet en het was enorm gehorig. Twee dagen door gillende sirenes, rijdende en toeterende auto's en buren die het toilet of de douche gebruikten om 3 uur 's nachts amper geslapen.

    Vriendelijk personeel. Dichtbij de O2 en Stansted Airport.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,4
    Prachtige stad, aparte ervaring..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt moesten we zelf maken, ook de afwas moesten we doen. Had een kamer met 2 eenpersoonsbedden geboekt. Meneer heeft deze boeking omgezet naar een tweepersoonsbed, welke vrij smal was en erg verend (vervelend bij omdraaien ander). Hij gaf aan dat we geen eenpersoonsbedden hadden gereserveerd, wist vrijwel zeker dat dit wel zo was. Kon dit niet meer terugvinden, omdat de kamer omgeboekt was. Meneer gaf aan dat het ontbijt nu gratis was. In de mail die ik ontving na zijn omboeking, bleek dat de kamer met het tweepersoonsbed goedkoper was en het ontbijt wel betaald moest worden. Dit terwijl er staat dat het ontbijt bij de kamerprijs is inbegrepen. We hebben hier bijna 40 pond extra voor betaald. We stonden na het boeken nog even beneden, waarop meneer heel vervelend sprak. Heb zoiets nog nooit meegemaakt..

    Eén meneer die er rondliep was stug en onvriendelijk, het andere personeel was aardig. We mochten vroeger in de kamer, erg prettig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,3
    Prijs/kwaliteit hygiene was oke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afwezigheid van personeel. Klein bed. Feestvierende hotelgangers die in en uit hun kamer liepen. We vroegen om een extra dekbed maar hebben die nooit gekregen.

    Prijs/kwaliteit hygiene was oke. Vlakbij een supermarkt, vlakbij metrostation.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    2,5
    Te prijzig voor wat je krijgt
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was enorm vies. De lakens en handdoeken waren gelukkig wel schoon. De rest van de kamer was enorm stoffig, inclusief afstandsbediening. Tv functioneerde niet naar behoren. De gordijnen sloten de ramen niet af.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    5,4
    De locatie van het hotel is perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas is niet al het personeel even vriendelijk. Bij het ontvangst werd ons direct gevraagd af te rekenen in plaats van een korte uitleg over het hotel en de faciliteiten. Na onze spullen op de kamer te hebben gedropt, zijn we meteen op pad gegaan omdat er in onze ogen niks was. S'avonds was er een ander personeelslid aanwezig, deze was wel sociaal. Heeft uitgelegd hoe het ontbijt in zijn werk ging, kregen een extra wereldstekker, algemeen toilet en de algemene keuken werden allemaal benoemt.

    De locatie van het hotel is perfect! De metro ligt dicht in de buurt voor de lijn direct naar alle toeristische faciliteiten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    4,6
    Een simpel hotel, lekker dichtbij het openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Uitstraling binnen viel me tegen. Had niet verwacht dat het superluxe zou zijn maar dit was wel erg eenvoudig. Personeel was ik ook niet kapot van.

    Het hotel ligt vlakbij de busstop vanuit Stansted Airport en vlakbij bushalte en metrostation

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    2,5
    After waited for 1 month, still didn't get my money I paid for!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zich prima hotel, maar communicatie is kei slecht! Ondanks dat ik had betaald, cash, hebben ze een bedrag gereserveerd op mijn creditcard wat nu al 1 maand wacht om teruggestort te worden. Helaas krijg ik na telefoontjes en mails niks terug.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was netjes maar er lag op sommige randjes en taffeltje een dikke laag stof. Die in de drie dagen dat wij er waren ook niet afgehaald is.

    Dicht bij de metro en bus.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,1
    Is ok , als je niet verwend bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg hard ! Beetje improviseren om toch goed te slapen. Je moest achter buitenom naar kamer, beetje maf, maar ook wel lollig.

    Eenvoudig maar alles is aanwezig Heel handig om een keuken te hebben waar jezelf je eten kunt bereiden En de bagage konden we op de laatste dag laten staan zodat we voor vertrek nog van London konden genieten. Bus, metro en supermarkt vlakbij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    3,3
    Kampeerplek onder de naam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het comfort, de service, de hygiëne en het feit dat je het ontbijt zelf moest maken. M.a.w. een ideale plek als je wilt kamperen. Zeer zeker niet in verhouding tot de prijs.

    De locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    5,4
    Een zeer matig hotel op een praktische plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Sanitair was waardeloos. kleine WC en kleine badkamer. Verder was er geen warm water bij de badkuip, waardoor douchen niet mogelijk was.

    Locatie was prima, lekker dicht bij het openbaar vervoer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,9
    De ontvangst is erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze badkamer was piepklein maar alles werkte behoorlijk.

    De ontvangst is erg vriendelijk. De woonbuurt is vrij rustig en leuk, niet ver van de City en dichtbij de Tube. Heel goede prijs-kwaliteit verhouding voor Londen. Het ontbijt is DIY en van alles is een ruime voorraad.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Prima accomodatie voor kort verblijf
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje verouderde inrichting, maar was niet storend.

    Ligging t.a.v. DLR was perfect!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    5,0
    Het was een slaapplek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een stoel in de kamer was echt vies. De rest was zo zo.

    Het openbaar vervoer was in de directe omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,0
    Openbaar vervoer naar centrum en vliegveld in de buurt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mocht schoner

    Openbaar vervoer naar centrum en vliegveld in de buurt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    Voor 1 nachtje was het oke, niets meer en niet minder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan drukke straat kant

    Prettig bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    4,6
    goed als slaaplek
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bereik met wifi. foto's op site beter dan werkelijkheid. warm en geen prettig personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    5,4
    Slecht bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kraakte en je voelde de veren van het matras prikken.

    Locatie was prima, hygiëne ok.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    6,7
    Dichtbij underground en the O2
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid personeel

    Dichtbij underground en the O2

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    6,7
    Locatie, locatie en locatieg
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de badkamer

    Locatie, locatie en locatieg

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    3,8
    er was niets die mij beviel
    • Stel

    de badkamer veel te klein en voor het ontbijt moest men zelf klaarmaken in een kleine keuken waar men soms met te veel stonden te wachten en dit stond niet op onze reservatie vermeld en s'nachts konden we niet slapen van te veel lawaai

    er was niets die mij beviel

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,3
    Bed is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Koelkast had fijn geweest.

    Bed is prima.Tegenover het hotel is een supermarkt. Naast het hotel is de DLR lijn, daar is geen last van, maar wel handig opstappen. Trein gaat naar metro station met meerder metro's en trein aansluiting naar Airport Southend. Ontbijt hebben we niet gehad, daar ik liever zelf een restaurant kies. We hadden een 2 personen kamer, zeer krap, geen koelkast, 1 stoel waarvan de bekleding stuk was. Op de kamer eigen douch en toilet, voldoende goed regelbaar warm water. We konden voordat we het hotel in konden en nadat we er uit moesten de koffers achterlaten en later ophalen, zodat we de stad nog in konden zonder gezeul met koffers. Bijgevoegde foto is ons uitzicht.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    4,2
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matrassen slecht, ontbijt zelf klaarmaken maar ook zelf afwassen en geur koelkast waren items die je voor dit geld beter wenst.

    Locatie. douche-toiletruimte was tot de rest netjes.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    5,4
    Bed was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was selfservice. Pak maar wat uit de niet al te schone keuken. Wat cereals melk en brood. Verder een toaster en de mogelijkheid om een ei te koken of bakken. Plakje spek erbij was er helaas niet

    Bed was prima. Kamer klein maar OK.

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    2,9
    De locatie tov de metro is erg gunstig
    • Vakantiereis
    • Stel

    De accommodatie moet grondig gerenoveerd (la in nachtkastje ontbreekt / lamp uit model / spijker steekt uit de vloer / vloerbedekking rafelt / ramen sluiten niet volledig, dus tochten / etc.) en schoongemaakt (zwarte kit randen in de badkamer / stof / deuren smoezelig / vloerbedekking vuil . etc.) worden!

    De locatie tov de metro is erg gunstig

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    6,7
    Eenvoudig hotel gelegen buiten het centrum van Londen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Versleten, maar schone kamer.

    Eenvoudig hotel gelegen buiten het centrum van Londen. Met het openbaar vervoer is het hotel zeer goed te bereiken. Zowel vanaf het centrum als Stansted Airport. Het busstation en metrostation ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel. Zelfs tot in de late uurtjes, kun je de bus vanaf het centrum terugpakken naar het hotel.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    7,9
    Locatie t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zelf ontbijt klaarmaken in kleine keuken op zich geen probleem maar lastig als iedereen op hetzelfde tijdstip wil ontbijten. Ontbijt is basic

    Locatie t.o.v. Trein/metro/bus Leuk café tegenover hotel Avondwinkel tegenover Eigen sanitair Geen overlast andere hotelgasten

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    5,4
    basic wat je nodig hebt was er
    • Vakantiereis
    • Groep

    rooklucht in de badkamer en luidruchtige weg

    basic wat je nodig hebt was er

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    4,2
    Niks
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Netheid van de kamer. Ontbijt.

    Niks

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    5,0
    Het bed was goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs/kwaliteit verhouding. Matige service van het personeel

    Het bed was goed

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    6,3
    Rustige kamer, vriendelijk personeel, alles wat ik nodig had...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Sobere kamer (Bed, kastje, klein badkamertje) en een heel hard matras.

    Rustige kamer, vriendelijk personeel, alles wat ik nodig had, was aanwezig.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    6,3
    Dichtbij metro en ruime in en uitchecktijden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel was wat knorrig

    Dichtbij metro en ruime in en uitchecktijden

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    4,6
    dicht bij de metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    3e persoon op de kamer had geen bed, maar een soort kussen om op te slapen.

    dicht bij de metro

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    5,8
    heel dicht bij de underground
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    gedeeld toilet/badkamer met andere 4 persoons kamer is wat lang wachten als die andere kamer gaat douchen...

    heel dicht bij de underground

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Citystay

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: