Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Nottingham City Centre Hotel 4-sterren

George Street, Hockley, Nottingham, NG1 3BP, Verenigd Koninkrijk

#20 van de 41 hotels in Nottingham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2252 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,8
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer, douche, comfortabel bed, aankleding hotelkamer, oordopjes, lekker ontbijt, tv in de ontbijtruimte, Broadway cinema om de hoek achter het hotel, tramhalte vlakbij het hotel, station op slechts 1 halte met de tram van het hotel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Ik heb dit gereserveerd voor mijn familie en die waren...
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ook hier het geluid van buiten maar zoals wij weten, Nottingham is een uitgaansstad! Also here the noise outside but we knew Nottingham iis the place to go out in....

    Ik heb dit gereserveerd voor mijn familie en die waren tevreden met dit hotel en ontbijt. I made reservation for my family in this hotel and they went out of their way to make the stay joyful and easy, my aunt of 84 had 2 new hips and needed a wheelchair. I ordered this through a company in Nottingham and the hotel made sure it was there when my family needed it.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,9
    Wij kregen een upgrade.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    iets properder achter open lavabozuil in badkamer. Heel veel stof. Mijn tandenborstel viel daar toevallig achter.

    Wij kregen een upgrade. Kamer 503 was super. Een beetje kinky, maar echt geslaagd! Ik vond dat de beste kamer ooit in zijn catergorie. Grote gezellige kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    6,7
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege King Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers, zeer kleine badkamer, veel herrie, geen uitzicht

    De locatie van het hotel is fantastisch

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    lokatie was perfect in city centre.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bereikbaarheid met auto. komt door lokatie in city centre. Veel wegen waar auto's niet mogen komen. Wel (goedkope) parkeer garage dichtbij

    lokatie was perfect in city centre. Ontbijt goed. Luxe kamers in bijna 200 jaar oud hotel.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,2
    Fijne lokatie midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeren niet gratis en wat lastig te vinden.

    Fijne lokatie midden in het centrum. Mooie kamers met een Nespresso apparaat gratis koffie thee en frisdrank in de executive room. Heerlijke bedden!

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    7,5
    Ligging midden in centrum en erg vriendelijke ontvangst aan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen nespresso apparaat ondanks op foto getoond, docking op foto getoond alleen voor oudere modellen iPhone, weinig variatie in brood.erg klein bed met tamelijk doorgelegen matras

    Ligging midden in centrum en erg vriendelijke ontvangst aan de receptie met uitgebreide uitleg

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    8,3
    liggen centraal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    liggen centraal

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,9
    Uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ongelooflijk warm overal in het hotel

    Uitstekende locatie. Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    5,4
    Locatie
    • Zakenreis
    • Groep

    Lekkage Geen uitzicht

    Locatie

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,9
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: