Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Carlton Hotel 2-sterren

82-86 Osborne Road, Newcastle upon Tyne, NE2 2AP, Verenigd Koninkrijk

#50 van de 60 hotels in Newcastle upon Tyne

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 804 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    5,0
    Aardig personeel en als je de hele nacht wilt feesten is dit...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje shabby, versleten tapijt op de trappen, versleten bank bij de receptie, bierflesje op de trap. Heel rumoerig, hoorden de buren schreeuwen s'nachts (kwamen waarschijnlijk uit de bar eronder gerold). Wij zaten niet direct boven de bar, dat was heel fijn. Gordijnen mega stoffig. Ontbijt kan je echt geen ontbijt noemen. Je krijgt toast en thee of koffie en je kan jam of ham pakken (of een blokje voorverpakte kaas). Er lagen voorverpakte croissants en muffins, echter bleken onze croissants na open maken groen te zien van de schimmel.

    Aardig personeel en als je de hele nacht wilt feesten is dit een prima hotel. Bed was lekker zacht. Goede locatie: 7 minuten vanaf haymarket metro (centrum) naar metro west jesmond en dan nog 7 minuten lopen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was boven danscafe met veel dronken jongeren. Deze bleken ook nog eens in het hotel te slapen er was lawaai in de gang en omliggende kamers. Ook hebben we de nachtwaker erbij moeten halen voor de kamer naast ons deze heeft tot 2 maal moeten ingrijpen. Pas rond 3u30 de slaap kunnen vatten. We hebben betaald voor een overnachting maar hiervan hebben we kunnen genieten. Zelfs de dag erna hebben we niet van onze vakantie kunnen genieten. Wegens vermoeidheid.

    Ontbijt was ok, wel wat weinig keuze maar dat zal wel normaal zijn. Dronken jongeren eten niet veel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,5
    Prima hotel, kamer wel wat gedateerd. Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima gelegen, aardig personeel. Kamer zelf wel wat verouderd en gedateerd, maar we vonden het er prima. Van de pub beneden en het terras geen last gehad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,9
    medewerking personeel was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsisolatie. Het is een oud hotel en de enkele ramen houden niet veel geluid tegen.

    medewerking personeel was erg goed. We hebben een andere kamer gevraagd omdat de toegewezen kamer rechtboven de pub zat en een DJ daar voor de "nodige" d(r)eunen zorgde.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,3
    De ontvangst van de dame bij de receptie was heel hartelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst van de dame bij de receptie was heel hartelijk. Prijs kwaliteit was goed in verhouding!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,4
    Personeel maakt de gebreken helaas niet goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krakende vloeren die ervoor zorgen dat je niet goed slaapt.

    Douche werd meteen gerepareerd toen er geen koud water uit de kraan kwam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    ruime driepersoonskamer, vriendelijk personeel, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geluidsoverlast van bar en terras pal onder kamer in de avond.

    ruime driepersoonskamer, vriendelijk personeel, prima locatie dicht bij tramstation.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    Redelijk goed. Ouderwetse inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Goed bed

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    5,8
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Uiterst vriendelijk. Maar het is echt een low budget accommodatie, waarvoor je toch nog een aardige prijs voor betaald. Plus de kamers zijn erg gehorig en op de bovenste verdieping is het te warm. Alleen een bovenlichtje kan open.

    De ligging t.o.v. de stad. Er is een bushalte pal voor de deur. Ook de metro is 2 straten verderop.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    6,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het houdt niet over met luxe. Vooral de temperatuur van de kamers wat aan de hoge kant.

    Vriendelijk personeel. Als je met een vriendengroep een weekend weg gaat een prima hotel

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt was wat karig.

    Vriendelijk personeel. Nette schone kamer met prima badkamer met bad.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    5,0
    De ligging dicht bij alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt ,en aankleding kamerssimpel

    De ligging dicht bij alles

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    4,6
    ligging is prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    oude kamers , stinkende en vieze vloerbedekking. Alles een beetje in verval

    ligging is prima

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: