Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure London Heathrow Airport 4-sterren

Shepiston Lane, Middlesex, Hayes, Hillingdon, UB3 1LP, Verenigd Koninkrijk

#13 van de 19 hotels in Hillingdon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3059 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,9
    Prima en betaalbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed - Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    - Beperkte parkeerplekken - Betalen voor shuttle naar vliegveld. Veel hotels bieden deze dienst gratis aan - Slechte beheersing van de Engelse taal bij het huishoudelijk personeel

    - Prijs-kwaliteitverhouding - Goede en ruime kamers - Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    4,6
    Mercure matig verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd hotel - geen Accor Mercure standaard- raam kamer sluit niet goed, je kunt door de sponning naar buiten kijken. Restaurant ver onder de maat. Had tournedos besteld rare gebakken. Deze was well done!!! Niet mals. Personeel restaurant maakt chaotische indruk.Gedateerd hotel - geen Accor Mercure standaard- raam kamer sluit niet goed, je kunt door de sponning naar buiten kijken. Restaurant ver onder de maat. Had tournedos besteld rare gebakken. Deze was well done!!! Niet mals. Personeel restaurant maakt chaotische indruk.

    Receptie was in orde. Werd correct gehandeld en vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    Ligt iets van het vliegveld af, verder prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt £20 met de taxi van het vliegveld af Iets verouderd hotel

    Vriendelijk personeel Ruime kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Heel mooie kamer, gratis wifi werkte perfect.
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heel mooie kamer, gratis wifi werkte perfect. Bedden waren zalig en vriendelijk personeel. Ik zou zo nog terug gaan.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,9
    Heerlijke kamer, rustig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Metro-station ver weg. Bovendien zijn ze metrolijn aan het reconstrueren waardoor het een hele toer is om in het centrum te komen. Communicatie over buslijnen naar luchthaven is gebrekkig. Als je aankomt weet je niet waar je moet zijn.

    Heerlijke kamer, rustig.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,6
    Prima kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lag toch iets verder van de luchthaven dan dat ik dacht. Toch is het slechts 20 minuten met de bus

    Prima kamer. Vriendelijk personeel Goede prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    7,5
    alles was erg netjes en geweldig ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    noodtap werd veel gebruikt als doorgang, weet niet of er nog een andere trap was,ivm geluidsoverlast door klappen van deuren.

    alles was erg netjes en geweldig ontbijt.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    9,2
    Kamer is compact, maar zeer volledig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Parkeren is altijd een uitdaging, parkeerplaats is vol als je wat later op de avond aankomt. En parkeergeld is ook aan hoge kant, gezien het best wat verder weg gelegen is. Hoppa bussen zijn prima, maar rijden niet vaak, dus connectie naar Heathrow is minpuntje en uiteindelijk London duurt wat langer.

    Kamer is compact, maar zeer volledig. Fijn om een eigen koelkastje te hebben. WiFi is gratis en volstaat als je standaard dingen doet, maar wil je echt werken, dan misschien premium aanvragen bij receptie. Het is schoon & bed is goed, voldoende handdoeken en kussens. Airco en raam kan open, erg fijn!

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    Het geheel was netjes en verzorgd, vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Toch nog te ver van de luchthaven, zeker als je bus transfer van Gatwick naar Heathrow neemt moet je weer een bus terugnemen naar het hotel

    Het geheel was netjes en verzorgd, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    Geen parkeergelegenheid, omdat er een feest was.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen parkeergelegenheid, omdat er een feest was. Hierdoor moeten hotelgasten elders of illegaal parkeren. Personeel deed overigens wel zijn best om het op te lossen.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,1
    Grote tv in kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hotel lag vlak naast autosnelweg dus kon je het geluid goed horen wat wel een grote tegenvaller is!

    Grote tv in kamer

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    9,2
    De onbijt was Oud.
    • Individuele reiziger

    De ver warming kwam op de 3de dag.

    De onbijt was Oud. De kamers zijn mooi met alle voorzieningen voor een geweldige goedkoppen prize.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,9
    Mooier en ,vriendelijk personeel.
    • Stel

    Mooier en ,vriendelijk personeel.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: