Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Commodore Hotel 4-sterren

50 Lancaster Gate, Westminster, Londen, W2 3NA, Verenigd Koninkrijk

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1412 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,7
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ruimte van de kamers

    Hotel is gedateerd, wij hadden 3 kamers en allen waren verschillend, er was maar één kamer die aan de wensen voldeed, de andere 2 waren erg klein. Continentaal ontbijt was prima, iedere dag kon je kiezen of je daar gebruik van wilde maken. Personeel erg behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Prima hotel op een geweldige lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We kregen een update naar een grotere kamer. Prima, heerlijke kamer. Heel aardig personeel. Ontbijtzaal was in de kelder. Het was zo mooi weer in Londen dat we dat liever op een terrasje deden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    6,0
    De receptiemedewerkers zijn vriendelijk, vooral de dame van...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel is aan opknappen toe (waar ze beetje bij beetje mee bezig zijn volgens een medewerker) deze keer een kamer waarvan het tapijt oud en versleten was, de kraan badkamer werkte niet goed, de rolgordijnen zelfs helemaal verdwenen, housekeeping die zonder te kloppen s ochtends vroeg je kamer komt binnenstappen; deze keer waren er toch wat ergernissen

    De receptiemedewerkers zijn vriendelijk, vooral de dame van de receptie Ik kom al jaren in dit hotel maar het management veranderd erg volgens mij Erg jammer want het is een leuk hotel, fantastisch centraal gelegen en toch erg rustig Het is nog steeds een hotel waar ik graag verblijf maar het moet niet veel meer veranderen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    4,6
    Slechte bedden op een goede locatie. kiezen maar!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het bed was zeer slecht en de veren kwamen door het matras heen. kraan in de douche werkte voor geen meter dus vaak bevroren of verbrand. matig personeel en slecht onderhouden kamers.

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    Goed hotel, maar mag eens onderhanden genomen worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Verouderde kamers, tapijt stuk, bed viel uit mekaar. Wat het meest stoorde was de krakende vloer van de bovenburen. 1 nacht niet kunnen slapen

    Ontbijt was goed, Volledig Engels ontbijt zoals het hoort. Receptie is netjes, kamers zijn proper.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    Wij keren zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekop was erg beschimmeld, wat ik niet erg hygiënisch vind.

    De kamer was ruim, net als het bed. We hebben heerlijk geslapen! We kwamen voor 14 uur aan in het hotel, inchecken ging nog niet, maar we konden onze koffers veilig achterlaten. Ook was de receptie 24 uur open, waardoor we heel vlot en zonder enige problemen om 3.30 uur konden uitchecken. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,4
    De kwaliteit van het hotel viel tegen en het personeel was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit van het hotel viel tegen en het personeel was niet vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,4
    Vergane glorie, ouderwets .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vergane glorie, ouderwets .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    3,3
    Slecht..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kakkerlakken op de kamer Slecht bed Zwaar verouderd Gehorig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    Prima en heel betaalbaar ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel was een beetje afgeleefd.

    Prima en heel betaalbaar ontbijt. Ligging nabij Kensington Gardens.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    Top kamer voor een gezin 2 badkamers dus voor ouders en kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift waren flink wat trappen op te lopen

    Geweldige kamers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    6,3
    Leuke locatie en makkelijk met OV te bereiken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Douche was de eerste ochtend niet echt warm.

    Kamer was prima, maar hield niet over, was wat krap. Ontbijt buffet was prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,0
    Dat ik een borg moest betalen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik een borg moest betalen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    6,3
    Redelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en de staat van de kamers

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    6,3
    Hotelkamers goed + Lokatie hotel heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst + administratieve rompslomp

    Hotelkamers goed + Lokatie hotel heel goed

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: