Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Corner House Hotel 3-sterren

201, Camden Road, Camden, Londen, NW1 9AA, Verenigd Koninkrijk

#717 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 979 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,9
    Een geslaagde vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    De koffie : oploskoffie. Wel maar één stoel voor 3 personen op de kamer. De afstand naar het centrum van Londen. Bussen geraken vast in het verkeer.

    Een goed bed, goede handdoeken, ruimte en vriendelijk personeel. Voldoende goed ontbijt. Veel bussen. Bushalte redelijk dichtbij. De mogelijkheid koffie of thee te maken in de kamer. We mochten ook meteen op de kamer. Op de dag van ons vertrek mochten we onze koffers daar laten staan en voor ons vertrek ophalen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,8
    Slecht ontbijt ....te oude badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beste en badkamer

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,5
    Schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot metro

    Schoon en netjes

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,0
    Het ontbijt viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel tegen. En de badkamer was niet schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,5
    Je kon zelf thee en koffie zetten in de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was helaas niet echt lekker.

    Je kon zelf thee en koffie zetten in de kamer. Ook was er een tv'tje met vrij veel zenders.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,3
    goed dat het maar voor 1 nacht was
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was maar mager, en ook veel geluid van op straat.

    Het was vlakbij de plaats waar we moesten zijn.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    10
    Prima verblijf v.w.b. locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt

    locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    5,4
    prima kamer, de badkamer was smoezelig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op alle voegen in de badkamer zat schimmel! Het ontbijt was zeer matig.

    De bedden waren goed. De koffie- thee faciliteiten

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,3
    Ontbijt kon beter, rest was basic maar goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt stelde niet heel veel voor. Was weing keus.

    Lokatie was goed. Personeel erg vriendelijk. De kamers waren schoon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,3
    Zeer basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd meubilair, muffe geur, zeer minimaal ontbijt

    Vriendelijk personeel, ligging t.o.v. vervoer naar centrum goed

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    7,5
    De ligging is echt prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De reactie van de mevrouw bij de receptie, toen we aangaven door een foutmelding in het betaal apparaat (tot 2x aan toe) 3x voor onze hotelkamer te hebben betaald. Ze toonde geen begrip, riep gelijk dat ze maandag (het was vrijdag) pas actie kon ondernemen. Kwam met een bon aan en zei dat daarop niet duidelijk stond dat er wat mis was gegaan, terwijl ik haar via internetbankieren liet zien dat er dubbel afgeschreven was. Al met al een uur lang lopen steggelen totdat WIJ aangaven een mail naar ze te sturen met daarin bewijs dat wij 3x betaald hebben voor de kamer. En haar een papier te laten ondertekenen waarin ze beloofd maandag contact met ons op te nemen over deze kwestie. Het is uiteindelijk goed opgelost al duurde het 1 week voordat ik mijn geld terug had. Een beetje medeleven en een coöperatieve houding had sneller een oplossing gegeven. Heel jammer!

    De ligging is echt prima. Bus stopt voor de deur, als je de straat uitloopt (10 min) kom je bij de metro, nog een stukje verder en je loopt zo Camden Town binnen! Super! Fijn was dat onze kamer (voor 3 personen) op de begane grond was. Bedden vonden wij prima, kussen wat plat maar die heb ik dubbel gevouwen.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    2,9
    Waterkoker, koelkastje en zakjes met thee en koffie om zelf...
    • Stel

    Gevraagd naar een kamer aan de achterzijde i.v.m. drukke weg voorzijde, was niet beschikbaar. Dus heel lawaaiig, onconfortabel warm, nergens een haakje om je spullen of jas op te hangen. Meubilair en badkamer versleten en aan vervanging toe. Slechts één stoel. Matig schoon, kussens als lapjes en tweemaal gevraagd naar meer of andere kussens maar niet gekregen!

    Waterkoker, koelkastje en zakjes met thee en koffie om zelf te zetten op de kamer.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    5,8
    eenvoudig fantasieloos droog niet lekker ontbijt, geluid in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    eenvoudig fantasieloos droog niet lekker ontbijt, geluid in de nacht (kamer zat aan de trappen hal waar iedereen langs loopt)

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    7,1
    grote kamer met goede badkamer en koffie of thee
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    zeer harde bedden-te kleine kussens-niet geluiddicht(zowel straat- als ganglawaai zeer goed hoorbaar)

    grote kamer met goede badkamer en koffie of thee

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,5
    de bedden waren goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het was erg gehorig

    de bedden waren goed het was goed schoon

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    6,3
    badkamer niet proper,verroeste kranen.
    • Stel

    badkamer niet proper,verroeste kranen.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,0
    Ligging was goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer karig ontbijt !! Geen lift !

    Ligging was goed

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,8
    lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    belabberd ontbijt en totaal niet geisoleerd dus veel lawaai van straat en gasten

    lokatie

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    4,6
    Lawaaiig,pover ontbijt, keiharde matras, ver van centrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lawaaiig,pover ontbijt, keiharde matras, ver van centrum

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Corner House Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: