Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Etrop Grange Hotel, Manchester Airport 3-sterren

Thorley Lane, Manchester Airport, Woodhouse Park, Hale, M90 4EG, Verenigd Koninkrijk

#10 van de 12 hotels in Hale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2853 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Fantastisch en een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks. Als je lang bent is het bed tekort.

    Aanrader dit hotel vlak bij de luchthaven! Wat een fantastisch lief personeel. Ontzettend leuk en schoon en in George V stijl verbouwd huis. Gastvrijheid en behulpzaamheid een dikke 10. Nespresso op de kamer en thee en wat lekkers. Bed was iets kort voor mensen langer dan 1.80 denk ik. Heerlijke stort douche en op loop afstand van de trein bij Machester Airport. Shampoo meenemen niet nodig voor korte trip. Niet gehorig. Toen het regende zette de auto met chauffeur van het hotel ons kosteloos af. Bij The Station kun je voor 4 pond een weekend tramkaart kopen en vrij reizen. Ideaal en brengt je overal. Absoluut niet ingewikkeld. In het centrum rond picadilly en market street heel veel leuke eet tentjes. Byron voor de beste hamburgers! Voetbal stadions makkelijk per team te bereiken! Veel leuke winkels en zondags geopend. Leuke stad!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    9,2
    Op 10 minuten loopafstand van de luchthaven (en er rijdt ook...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De gordijnen waren heel licht waardoor de kamer niet donker werd

    Op 10 minuten loopafstand van de luchthaven (en er rijdt ook een pendelbusje) Goed bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,1
    Mooi hotel, British gezelligheid, ik was er heel graag.
    • Individuele reiziger
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was in de directe omgeving niets te beleven. Het doel van mijn reis was dagelijks namiddagbezoek aan het Wythenshawe ziekenhuis. Het liefst had ik 's morgens een korte wandeling gemaakt in de buurt maar door de grootse wegenwerken voor de deur : niet aan te beginnen (had dit mogelijk geweest indien geen werken : ? ...). De shuttle was de oplossing : luchthaven is op 5 à 10 minuutjes waar je makkelijk de trein kan nemen, bv. Bezoek aan centrum Manchester (ik raad de hop-on hop-off bus sterk aan, zie folder in het hotel). Goedkoop was het niet. Ontbijt was bij te betalen. Ik heb geen gebruik gemaakt van de lunch en dinner mogelijkheden (ook supplement).

    De zeer vriendelijke verwelkoming door de dames aan de receptie. De shuttle was een pluspunt, vlotte service, zelfs vertrekken naar de luchthaven om 5u30 's morgens was geen probleem. Gratis shuttle service was mooi meegenomen. Zeer uitgebreid en verzorgd ontbijt. Supermooie kamer (gerenoveerd). Het ganse personeel was eigenlijk zeer vriendelijk. Dichtbij luchthaven maar geen "luchthavenhotel" gevoel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    Mijn manier van te moeten vertrekken heeft alles daar verpest. Sorry
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De shuttle om me vroeg naar de luchthaven te brengen was slecht. Wie eerst beneden was mocht eerst vertrekken???? Dan had men dat de avond daarvoor moeten melden,had ik geen probleem gemaakt en een taxi besteld. Toen ik aan de receptie hierover een opmerking maakte , en vertelde dat ik mijn vlucht zou missen,kreeg ik als antwoord: dat zijn onze problemen niet en dan moet je maar wa vroeger naar de luchthaven vertrrekken Enkele weken geleden liep dat wel vlotjes op deze manier. Zulke antwoorden betamen niet als personeel!!!! Ik zal dus nooit meer daar boeken(zoals altijd moeten de goede personeelsleden het bekopen door de slechte)

    De kamerwaar ik verbleef mocht wel eens opgefrist worden,en er was veel lawaai Geen tophotel, maar de prijs was toch ook niet gratis!!!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    4,6
    Viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is toe aan onderhoud en vernieuwing. Het personeel doet alsof het een luxe hotel is maar alles wijst er op dat dit niet zo is. In de kamer waren een aantal gebreken. Onder andere in de badkamer waar er zeker een aantal dingen moeten worden vervangen. Schimmel, kalk en vuile kitranden waren daar niet vreemd. Ook in de kamer zelf, schimmel in de gordijnen, ramen. De kap van de airco is er af. Er zit een gat in de muur. Etc. Van een aantal dingen heb ik foto's gemaakt. Ook het eten en het personeel is niet van kwaliteit. De porties waren niet gelijke groot, terwijl we hetzelfde besteld hadden. Bovendien stelde het niet veel voor, voor de prijs die we ervoor betaalden. Ook het personeel was erg gehaast en niet erg klantvriendelijk.

    Dichtbij het vliegveld. Shuttle mogelijkheid voor vervoer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    Charmant oud gebouw doch met aangename kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Charmant oud gebouw doch met aangename kamers. Uitstekend Engels ontbijt, en prima shuttle service van en naar de luchthaven (op eender welk ogenblik, niet op vaste uren). Rustig park net naast hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    7,9
    Prijs/kwaliteit is het in orde, behalve bovenvermelde zaken
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die ik had(28) , denk dat ik in nabijheid van iets lag, dat geregeld veel geluid gaf, ook in de nacht Dat vondt ik wel hinderlijk Weet ook wel dat het geen 5sterren hotel is. Maar de badkamer kon wel een likje verf gebruiken. Veel vocht en schimmel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,5
    Klassiek gebouw dichtbij airport
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Receptie bij ontvangst had iets vriendelijker kunnen zijn. Receptie bij vertrek en gratis service naar airport maakten heel veel goed.

    Klassieke stijl. Dichtbij airport en gratis shuttle naar airport.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    prijs - kwaliteit is ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    tegels douche - bad waren beschimmeld

    vriendelijk onthaal en de flexibibiliteit om een gratis shuttle aan te bieden naar de rental car village

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    Netheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje lawaai op de gang

    Netheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Mooie gerenoveerde kamer, dichtbij luchthaven, goede prijs,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet zo vriendelijke personeel aan de receptie

    Mooie gerenoveerde kamer, dichtbij luchthaven, goede prijs, lekker ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,9
    heel handig voor wie vliegt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie, shuttle service

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,0
    Prima voor 1 nacht voor of na vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ivm verbouwing bar niet beschikbaar

    Dichtbij luchthaven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,8
    inrichting kamers, echt engels
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen oog dicht gedaan ivm autoverkeersgeluid de hele nacht

    inrichting kamers, echt engels

    Verbleven in mei 2017

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: