Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Chace Hotel 3-sterren

London Road, Toll Bar End, Coventry, CV3 4EQ, Verenigd Koninkrijk

#21 van de 29 hotels in Coventry

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 676 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    4,2
    Een tegenvaller in de breedste zin van het woord
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren super slecht , de veren voelde je. De kamer was echt vies zeker de badkamer . Er zat een doucheslang in het bad maar de douchekop was kapot. De foto's van de kamers leken nog niet op de kamer die wij kregen. Er is een stuk aangebouwd wat je niet ziet op de foto's waar ik denk de goedkope kamers liggen maar die zie je niet. Dat is niet terecht. Laat ook zien wat je krijgt als je een kamer boekt die goedkoper is. Ik boek voor een hotel bij booming.com omdat het eigenlijk altijd goed is . Dat is dit hotel zeker niet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    4,2
    Gaan hier niet meer terug
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs. Onverwacht werd een toeslag op de kamer berekend. Ook het ontbijt was matig en je moest om alles vragen. Er werd niets aangevuld.

    Karakteristiek gebouw met mooie tuin

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    5,0
    totaal anders dan verwacht foto's op site geeft...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    totaal anders dan verwacht foto's op site geeft vertekend beeld

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,5
    Goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Menu kaart te beperkt

    Ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    6,7
    Vriendelijkheid van het personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn gedateerd maar wel netjes en schoon.

    Vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    5,8
    mooi hoofdgebouw en romantisch interieur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    avondeten lekker maar weinig op het bord, ga vooral op zoek naar een ander eetlocatie. Geen tuin of wandelgelegenheden in de buurt.

    mooi hoofdgebouw en romantisch interieur

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    8,3
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gewoon goed

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,3
    Lokatie, WiFi en ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechte douche

    Lokatie, WiFi en ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,5
    gewoon een mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    gewoon een mooi hotel

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,9
    het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    restaurant was dicht ivm een bank holiday op de maandag, maar hierdoor hebben we een heerlijk Thais restaurant gevonden p ca 2 km afstand

    het ontbijt

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: