Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure London Kensington Hotel 4-sterren

1a Lexham Gardens, Kensington and Chelsea, Londen, W8 5JJ, Verenigd Koninkrijk

#658 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1263 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    3,3
    Vieze stinkende kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift werkte niet. Mensen zaten vast in de lift. Kamer was immens klein en ontzettend vies. Badkamer was vies en stonk. Gordijnen super goor. Tapijt kwam los van de vloer. Tapijt was ook ontzettend vies.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    5,0
    Slecht
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer lag aan achterkant hotel halve nacht waker gelegen door geluid van buiten volgens mij de afzuiging van de keuken . Receptie kon niet veel voor ons doen alleen als we zouden bijbetalen voor een upgrade

    Hotel lag dicht bij locatie waar we moesten zijn .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Kleine kamer was ontzettend klein, met 2 persoonsbed van 1.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanvullen van thee/toiletpapier was er niet bij. Ramen kunnen niet open, luchtbehandeling matig

    Kleine kamer was ontzettend klein, met 2 persoonsbed van 1.30 (!!) breed. Niet geslapen. Aangegeven bij receptie en de volgende nacht kregen we een grotere kamer met groot bed. Toen heerlijk geslapen!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    4,2
    Goeie beurt, locatie goed i.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer terwijl dit een normale kamer had moeten zijn, dunne muren, erg gehorig, badkamer niet af, knoppen kwamen los uit de muur.

    Goeie beurt, locatie goed i.v.m. dicht bij een metrohalte.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    5,8
    Kamer oké echter het schoonmaken viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 ik had de ruime kamer geboekt. Toch was de kamer erg klein met een kleine badkamer 2 na de eerste nacht was de kamer niet schoongemaakt en stond de kamerdeur open

    De kamer had alle gemakken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,0
    Helaas was de prijs kwaliteit verhouding niet in balans.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was erg vies (dot haren in putje, haren op de vloer). Kamer en bed waren erg klein. TV aan de zijkant van het bed. Matras was hobbelig.

    Locatie Ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    4,6
    Teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant in hotel om hapje te doen. Wel een borrel en kleine snack is mogelijk. Kamer was klein ( hadden upgrade), matras veel te zacht. Hoogte van wasbak was lilliputter formaat. Moest door de knieën om mijn handen te wassen. Verder erg warm op de kamer. Airco vol aan was nog te warm.... kortom wij gaan niet meer terug!

    Ligging was prima vlakbij metrostation. Daarnaast voor de ervaren wandelaars goed te lopen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    7,1
    Lokatie goed, kamer met wat pijnpunten, ontbijt goed en zeer goed personeel, geen 4 sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    kamers niet erg groot. geen ventilatie mogelijk en airco voldeed niet, ondanks buitentemperatuur van 7 gr was de kamer niet kouder dan 24 gr te krijgen. televisie absoluut op de verkeerde plaats, nb naast het bed bij het raam, moet met een beugel tegenover het bed komen.

    Ontbijt was goed, koffie kon beter. Personeel zeer behulpzaam en attent. Uitrusting kamers: strijkvoorziening, goede kluis, goede koffie en thee, slippers, badjassen, goede sanitaire zaken douchegel etc prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    4,6
    Minder dan verwacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    * veel te kleine kamers ("Cosy") waarvan op de Booking.com alleen vermeld stond "eenvoudige kamer". * onmogelijk om op dergelijke oppervlakte normaal te functioneren met 2 personen. * idem dito voor badkamer en bed zelf * hotel is verouderd en dringend aan een upgrade toe

    * vriendelijk onthaal * kleine maar gezellige bar

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    Hotel heeft voldaan aan onze verwachtingen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gebruik van gemaakt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    goed maar niet super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer is aan renovatie toe- ietsje te krap-geen echt heet water in douche-

    niets op te merken

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,4
    Klote
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn heel klein. Badkamers hebben een douchegordijn. (super smerig)

    De bedden zijn heel klein, maar liggen wel prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen. Het was perfect.

    Het heerlijke ontbijt, het vriendelijke personeel.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    6,7
    Londen is een prachtstad!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt mocht zo zijn in vergelijking met de prijs.

    De ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,9
    We hebben het heel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best wel een kleine kamer, maar verder prima te doen

    De service was echt super goed, super aardig personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de wifi is niet zo goed

    De bedden waren echt heel goed. het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,8
    uitgebreid engels ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    -

    uitgebreid engels ontbijt vriendelijke baliemedewerkers

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,3
    Locatie erg goed, vriendelijk personeel, dit maakt veel goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamer was niet schoongemaakt, kregen wel meteen een nieuwe kamer met veel excuses; lakens met "verdachte" vlekken ,op ons verzoek meteen verwisseld, ontbijtruimte echt te klein; in de badkamer duidelijk achterstallig onderhoud ( " losse kranen, douche-stangen en handles voor de spoelbak )

    Locatie erg goed, vriendelijk personeel, dit maakt veel goed m.b.t de steken die dit hotel laat vallen. Indien dit verandert zouden we er zeker weer boeken.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,5
    Een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De standaardkamer is piepklein. Kamer 610 net naast een liftkoker en dit bezorgd lawaaihinder. Op het 6de verdieping hoor je ook de airco van op het dak. Na een klacht kregen we zonder problemen een grotere kamer op het 5de. Het zijn wel dunne scheidingsmuren en je hoort ook wel goed omgevingsgeluid. Met oordoppen kan je dit wel veel verminderen. Je zit tenslotte in een hele drukke, dure stad.

    Een goed ontbijt. Uitstekende ligging bij metrolijn Earl's court. Nette buurt. Vriendelijk, behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,5
    Het ontbijt was lekker.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij aankomst was het in de kamer koud.De verwarming was niet sterk genoeg om een lekkere temperatuur in de kamer te krijgen.

    Het ontbijt was lekker.Wij hadden een standaard kamer die was iets groter dan een gewone kamer.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    7,9
    Propere kamers en badkamer, lekker en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat ze net aan de lift aan het werken waren. Maar ze waren wel zo vriendelijk om onze bagage met de dienstlift naar boven te brengen

    Propere kamers en badkamer, lekker en uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    7,5
    De ligging was prima wat betreft de afstand tot de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was zeer gehorig. We hoorden dingen die we echt niet willen horen. Zonder oordopjes deed je sowieso geen oog dicht. Deze hadden ze al klaarliggen voor het geluid van buitenaf. Het hotel ligt naast een ziekenhuis dus de hele nacht ook nog eens sirenes gehoord. De badkamer was oud.

    De ligging was prima wat betreft de afstand tot de bezienswaardigheden. De koffiecorner was erg gezellig en bijzonder. Ontbijt was super. De kamers waren schoon.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,8
    Ligging in de buurt van 2 metrostations.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine kamer met moeilijke doorgang rond het bed. Tv kijken kon alleen maar zijdelings vanop bed met een stijve nek tot gevolg

    Ligging in de buurt van 2 metrostations. Heel goed ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,5
    Prima ontbijt, vriendelijk personeel, dichtbij metrostation...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zorg dat je je creditcard bij je hebt, ook al heb je betaald! Anders veel administratieve rompslomp

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel, dichtbij metrostation Earl's Court.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    4,6
    Nabije is prima
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel kleine kamer, je kunt nauwelijks achter het bed doorlopen, erg afgelegen en niet bepaald dichtbij underground, buurt is niet gezellig, kamer werd pas om 17.00 u schoongemaakt en bij het restaurant kun je niet bestellen wat op de kaart wordt aangeboden. Voor dit geld kun je in zonden veel beter terecht!!!

    Nabije is prima

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    7,5
    Een vriendin en ik hebben 3 nachten verbleven in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer was wel aan de kleine kant (we hadden de standaard tweepersoons). Het was ook erg warm op de kamer en er kon geen raam open. De wc spoelde heel slecht door.

    Een vriendin en ik hebben 3 nachten verbleven in dit hotel. De bedden waren erg goed, het was allemaal heel netjes, niks over te zeggen! En de stad is natuurlijk geweldig. De wijk waarin het hotel ligt, is heel leuk. Je kan kiezen uit 5 dichtstbijzijnde metrostations, dus het is een erg goed bereikbare locatie.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,5
    De ligging
    • Zakenreis
    • Stel

    kleine kamer

    De ligging

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    6,7
    De ligging.
    • Individuele reiziger

    Veel te kleine kamer voor de prijs. Ontbijtruimte is onvoldoende.

    De ligging. Practisch overal dichtbij

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,9
    Staff is very friendly and helpful, breakfast has plenty of...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Staff is very friendly and helpful, breakfast has plenty of choice.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: