Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crescent Guest House 4-sterren

21 Crescent Gardens, Bath, BA1 2NA, Verenigd Koninkrijk

#70 van de 92 B&B's en herbergen in Bath

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 370 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Prettig verblijf, aardige gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn nogal aan de krappe kant. Gelet op het feit dat wij met grote koffers aankwamen, kregen we de grootste kamer (nr.6) die op zolder gelegen was. Het nadeel hiervan is dat je geen wifi bereik hebt.

    Alles is op loopafstand bereikbaar. Aardige gastvrouw. Voorziet je van handige tips. Zeg het aleen niet als je ook nog naar Bristol gaat, daar heeft ze een lichte aversie tegen 😁. Ze geeft je een keycard mee waarop je bij veel musea en restaurants korting krijgt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,6
    Een grote teleurstelling.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wat een dure B&B voor het geld. De eerste nacht had ik ongeveer een ruimte ter grootte van het bed. Superklein..De badkamer mocht de naam niet dragen. De douche was groot genoeg voor zo'n kleine dwerg zoals ik, maar een normaal persoon had er niet in gekund. Druppelsgewijs kwam er water. Ik had ook aangegeven dat ik een rustig gelegen kamer wilde hebben, maar dat kon dus niet. Daarna nog 3 nachten in een rustiger kamer, maar de badkamer was ook superklein. Ik was super teleurgesteld. Voor €105 per nacht had ik wel een echt hotel kunnen boeken. Ik had de beoordelingen gelezen en deze B&B had een super score . Beslist onbegrijpelijk. De gastvrouw was aardig.

    De locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    8,3
    Perfecte locatie, genoten van ons verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie, alles was goed te voet te bereiken! Behulpzame gastvrouw en lekker ontbijt! Kamer was compact, maar prima. Bedden waren comfortabel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    7,9
    Gastvrije en gezellige plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamer, maar wat verwacht je midden in een oude stad.

    Gastvrije en vriendelijke eigenaresse, gezellig en lekker ontbijt aan een gezamenlijke tafel en heerlijke bedden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,2
    het ontbijt was lekker,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    maar we hadden een piepkleine zolderkamer, niet echt comfortabel!

    het ontbijt was lekker,

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    6,7
    Gezellig samen aan het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer erg klein geen mogelijkheden buiten te zitten gehorig bij thuiskomst in de avond

    Gezellig samen aan het ontbijt moeilijk te vinden vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,5
    Gastvrijheid en het geweldige ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gastvrijheid en het geweldige ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    4,2
    Verschrikkelijk kleine kamer, geen comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verschrikkelijk kleine kamer, geen comfort

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: