Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crestfield Hotel 2-sterren

2-4 Crestfield Street, Camden, Londen, WC1H 8AT, Verenigd Koninkrijk

#557 van de 1.028 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2803 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,3
    Hotel met perfecte ligging en zeer schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enigszins krappe kamers/bedden, maar in principe genoeg ruimte voor een citytrip! Zeker beter dan je bij menigeen hotel krijgt. Enigszins gehorig ten overstaande van de andere hotel bezoekers. Verder viel er niets tegen.

    Perfecte locatie op 3 min lopen van st pancras/king's cross en het verdere OV stelsel. Zeer schone kamer met goede schoonmaak elke dag. Vriendelijk personeel, voelden ons erg welkom. Ondanks centrale ligging toch rustige kamer.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    7,5
    De ideale ligging t.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein, evenals de badkamer.

    De ideale ligging t.o.v. Kings Cross / St.Pancras. We waren met de trein aangereisd en dan ben je op 300 m van het hotel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    6,7
    Hotel dicht bij het treinstation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wisten dat de kamer klein was. Misten toch plaats om op de badkamer/kamer dingen neer te zetten. Hadden maar 1 handdoek. Prijs/kwaliteit wat "scheef".

    De locatie. Op loopafstand van het internationale treinstation St. Pancras. Prima ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,6
    Zeer vriendelijk en professioneel personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Uitstekende locatie, vlakbij metrostation met toegang tot gans de stad. 24u receptie. De kamer was basis maar zeer proper. Voldoende keuze bij het ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Aanrader voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij verbleven in kamer 2, deze is in de kelder, heeft een erg kleine badkamer. Zondag waren de broodjes niet vers.

    Locatie tov treinstation, Metro en bus perfect. Wij kwamen om 10 uur met de Eurostar aan en konden onze bagage netjes achterlaten zodat we de stad al in konden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Gewoon goed, geraakte gemakkelijk waar ik moest zijn.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Een meer uitgebreid ontbijt met elke dag iets anders zou het wel aangenamer maken. Weinig ruimte om kleding weg te leggen.

    Kamer niet zo groot, maar was maar alleen, ideaal om te slapen. Continentaal ontbijt, genoeg om je te vullen, wel elke dag hetzelfde. Dicht aan St Pancras International(5min) en bij een Underground station.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Locatie, koffie, kon 11:00 inchecken ipv 14:00 dat kwam mooi...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer met weinig tot geen kasten voor om iets op te bergen benauwd weinig luchten mogelijk heden(kamer nr 4) soort souterain kamer, ontbijt mag iets meer groente

    Locatie, koffie, kon 11:00 inchecken ipv 14:00 dat kwam mooi uit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 1e kamer veel geluid van de boiler. De volgende daarom gevraagd of we naar een andere kamer konden. Daar geen last meer gehad.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,8
    Kort maar prachtig :)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, ik boek altijd dit hotel als ik blijf overnachten in Londen

    Kleine kamer maar alles aanwezig wat ik nodig had. Op slechts 5min. Te voet van eurostar vertrekhal

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Comfortabel bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was deze keer iets minder proper dan ik van hen gewend ben. Het was er ook nogal warm (hittegolf in Londen).

    Comfortabel bed. Lekker ontbijt. Ideale ligging voor wie met de Eurostar naar Londen reist.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,3
    Comfortabel bed met bergingsruimte eronder voor je koffer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik echt iets zou moeten zeggen: het raam ging nogal moeilijk open.

    Comfortabel bed met bergingsruimte eronder voor je koffer. Vlak bij St Pancras (station waar de Eurostar aankomt en waar verschillende metrolijnen door rijden). De kamer gekregen die ik had gevraagd. Lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,3
    om terug te komen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Geen ventilator of airco op de kamer. Geluidsoverlast van zwervers in de straat aan de achterkant van het hotel. Hier kijkt het raam van kamer 54 op uit. Ivm het zeer warme zomerweer stond het raam open.

    Goed bed/matras, schone kamer en douche, heel redelijk ontbijt. OV bereikbaarheid is heel goed. Geen geluidsoverlast in het hotel van andere gasten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Handige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een airco en een mini koelkast was wel handig geweest (het was uitzonderlijk warm in Londen).

    Locatie was perfect, straatje tegenover St Pancras / Kings Cross (trein en metro). Schone kamers en heerlijke bedden. Hotel heeft zelfs een binnentuin waar je kan zitten. Ontbijt was goed, voldoende keuze.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,9
    - ligging: vlak bij St Pancrass en vele metrolijnen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    - niets

    - ligging: vlak bij St Pancrass en vele metrolijnen - kamer: had op het ogenblik van de boeking een kamer op het gelijkvloers gevraagd (wegens geen lift), konden het toen niet garanderen maar hadden het genoteerd. En ja hoor, ik had er eentje, heerlijk rustig ook nog. En kon inchecken voor het voorziene uur, om 12u van de Eurostar en 12u20 al in mijn kamer - fijn binnenkoertje waar je iets kan drinken van de bar van het hotel - vriendelijk personeel - ontbijt alleen continentaal, maar voldoende om de tot stuk na de middag je buik te vullen, aangename ontbijtruimte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,8
    Geweldig locatie voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was gewoon, maar voldoende Ligging ideaal , dichtbij verschillende metro’s en treinstation Zeer goede WiFi en erg aardig personeel Top plek

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    Hotel ligt in een rustige straat met Kings Cross metro station op 100 meter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Er is geen lift aanwezig en de kamer en badkamer waren aan de kleine kant.

    Het ontbijt is uitstekend en zeer uitgebreid. Onze kamer werd elke dag zeer goed schoon gemaakt. Kings Cross metro ingang (Euston Road South) is nog geen 100 meter lopen vanuit het hotel. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Ligging is perfect als je met de trein naar Londen reist.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn wel erg klein, maar alles is aanwezig. Onbijt mag iets uitgebreider.

    Ligging is perfect als je met de trein naar Londen reist. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,3
    Basis, maar wel heel proper en perfecte ligging om Londen te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine badkamer, geen kasten of opbergruimte. Best alles in de valies laten zitten en die kan dan onder het bed geschoven worden. Zeer warme kamers, maar je kan de ramen openzetten.

    Redelijk, standaard ontbijt. Het was wel ok. Eigenlijk alles wat je nodig hebt. Kamers klein maar wel heel proper. Alles basic, maar dat wisten we. Persfecte uitvalsbasis voor bezoek in Londen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,1
    Goed hotel voor een mooie prijs en perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was simpel en de badkamer was erg klein en stonk een beetje.

    Ligging is perfect naast King's Cross Station, daar komen bijna alle metrolijnen van Londen bij elkaar. Aankomst vanaf Gatwick Airport was ook super via St Pancras Railway Station.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,3
    ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik verbleef al voor de 5de keer in dit hotel; dus, toch goede klant, dacht ik - alleen flauw dat men mijn 1ste foutieve boeking van 1 nacht ipv 2 niet wou terug betalen ...

    alles ok - wist wat ik kon verwachten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,5
    Goed genoeg met goede prijs/kwaliteitverhouding, en vlak bij station.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima ontbijt. Kamer (1-persoons) klein, maar volstaat voor een paar dagen. Badkamer idem, wel schoon en hygiënisch. Prima adres voor een paar nachten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,8
    zeer kortbij St Pancras International.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    zeer kortbij St Pancras International. Prijs valt ontzettend mee voor een verblijf in London. de kamers zijn klein maar alles is in orde en proper.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,1
    Heel goed gelegen, hotel is basic maar proper en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs. De éénpersoonskamer. Is werkelijk voor 1pers van grote, ook 1pers bed. En toch wordt een meer prijs gevraagd.

    De locatie, hotel is heel dicht bij het station.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Mooie, ruime kamer (superior eenpersoons), praktische...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was basic (broodjes, beleg, toast, gekookte eieren maar zeker geen typisch English breakfast), personeel was wel heel kortaf, checkout om 11:00 maar al om 10:53 geklop op de deur voor opkuis!

    Mooie, ruime kamer (superior eenpersoons), praktische badkamer met douche

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    8,8
    Een hotel met compacte kamers, en een goede locatie; ideaal voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - De kamers zijn compact, en kunnen gehorig zijn. Maar als je je een beetje aanpast is dit goed te doen. - Er was geen lift aanwezig. Dit kan voor mindervaliden een aandachtspuntje zijn.

    De kamers waren klein, maar fijn. Alles wat je nodig had zat er in, maar wel heel compact. De 24/7 receptie was prima, en het ontbijt ook. Verder was de locatie zeer goed; in de buurt zitten een aantal restaurants, pubs en voor de liefhebbers ook twee bekende fast-food ketens. Maar het meest ideale aan de locatie was het metro- en treinstation. Vanuit deze locatie kon je de meeste metro-lijnen pakken, waardoor je binnen 10 in het hart van de binnenstad was. Kortom; voor een city-trip is deze locatie zeer geschikt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    9,2
    Prima dagen gehad. Hotel is prima uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen lift aanwezig is. Wij sliepen op de bovenste etage. Mensen die slecht ter been zijn moeten hier zeker rekening mee houden en dit eventueel aangeven.

    Prima locatie, vlakbij het station. Kamers zijn niet groot maar wel keurig schoon. Ontbijt was niet uitgebreid maar ruim voldoende. Alles werd keurig op tijd aangevuld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    9,6
    Fantastisch hotel met een uitstekende ligging in centrum van Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets viel er ons tegen.

    De netheid van het hotel. Het is recentelijk gerenoveerd?... Heel goede matrassen/onze kamer aan de achterkant tegen een autovrij straatje. Heerlijke nachtrust gehad, alledrie, na een boeiende en vermoeiende dag. Vlakbij Sint-Pancras. Dat is zo handig! En het centrum op loopafstand. Ook British Museum/British Library/Camden Town/... Het ontbijt is er ook heel goed. Lekkere verse koffie 's morgens! Dat deed deugd.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    9,6
    Het perfecte hotel voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het perfecte hotel voor een citytrip. Dicht bij de metro, trein, eurostar en bushalte. De kamer was klein maar dit vormde voor ons geen probleem aangezien we er enkel ‘s avonds waren. Heel vriendelijke mensen aan de receptie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,9
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen, hadden redelijk wat koffers mee. Er is geen lift voorzien en heel kleine trappen. Er is geen koelkast op de kamer.

    Lekker ontbijt! Locatie was super goed! Je stapt aan Kings Cross st Pancras uit, kwestie van oversteken en een straat verder en daar ben je dan. Goede verbindingen en heel centraal gelegen. Ideaal om vanuit dit hotel naar de bezienswaardigheden te gaan aangezien je van op het Kings Cross overal naartoe kan!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,9
    prima ligging, goed en vriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn erg gehorig, en de gangen zijn erg nauw als je met je bagage de trappen op moet sjouwen. minpuntje: er hangt een unit met shampoo/ bodywash in de douche. Ik geloof niet dat deze ooit schoongemaakt worden. (Dat was zo in beide kamers)

    De ligging van het hotel is fantastisch. Het ontbijt was prima, fruit, diverse broodsoorten, kaas ham, yoghurt en vers fruit, diverse soorten koffie en thee. bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. de bedden waren prima en de douche was goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    Redelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein en in de kelder. Daardoor donker en veel geluidsoverlast van de straat. Je hoorde in de avond en de ochtend de metro rijden. De bedden waren erg smal en naar mijn smaak te hard.

    De kamer was heel schoon en de locatie prima. Dicht bij Kings Cross en leuke studentenwijk. Supergoede WiFi.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    6,7
    Prima rustig verblijf, kleine kamer wel goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is matig, slappe broodjes, kaas en vleeswaren smakeloos en geringe keuze. Ontbijt voldeed als je snel weer op pad wilde.

    Dicht bij underground Kings Cros. Rustig gelegen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    6,3
    Basic, maar ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt enorm klein, zo klein dat er moeilijk rond het bed gemanoeuvreerd kon worden. Het raam was slechts enkel glas dat geen geluid tegen hield, het ging ook zeer moeilijk open en blijf vervolgens niet openstaan tenzij we er iets tussen plaatsten. Onze kamer was opk 4 verdiepingen hoog, waarvoor we enkele steile, smalle trappen opmoesten met onze bagage. Er was geen lift aanwezig.

    De locatie vlak aan St.Pancras en King’s Cross was fantastisch.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    een prima hotel! Prijs-kwaliteitverhouding is heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    In een rustige straat. Op korte afstand van allerlei vormen van openbaar vervoer . Het ontbijt was prima.: kaas en ham. Vers gebakken broodjes, boterhammen om te toasten, yoghurt waar aan je van alles toe kon voegen zoal havermout, cornflakes en nog twee dingen. jams sinaasappelsap appelsap koffie en thee fruit gekookte eieren. De kamer was schoon en netjes en werd iedere dag schoongemaakt. Ook iedere dag schone handdoeken en om de twee dagen schoon beddengoed. De kamer was wel aan de kleine kant. Maar omdat je toch de hele dag op stap bent is dat geen enkel punt, althans voor ons. Wij zullen hier zeker nog een keer naar terug gaan als we nog eens een bezoek aan Londen brengen. Prima hotel en zeker kwaliteit prijsverhouding heel erg goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,9
    Basic maar goed hotelletje perfect gelegen aan Eurostar en metro !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is wat krap, deuren klein gangen en trappen smal, wij zaten op de 3e verdieping g, trap is lastig met valiezen.

    Ontbijt is standaard maar goed, kamers proper , alle essentiële dingen aanwezig. Bagage achterlaten voor check-in/ na checkout geen probleem.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,7
    prima, prijs kwaliteits verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de locatie op zich was prima, alleen waren er erg veel zwervers in de buurt. het hotel lag vlak bij king's cross station, wat handig was, maar je hoorde de treinen onder je door rijden.

    prima, prijs kwaliteits verhouding

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,9
    De ligging vlakbij treinstation St.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was klein, het was behelpen met de koffer.

    De ligging vlakbij treinstation St. Pancras. De (bad)kamer werd goed bijgehouden (elke dag schone handdoeken). Het continentale ontbijt was prima en de bediening uitstekend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    genoten in een grootse stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen lift in het pand, dit was van te voren bekend maar de trappen waren niet de makkelijkste en we sliepen op de bovenste verdieping.

    Het ontbijt was prima, de locatie was dicht bij Pancras station dus je kon alle kanten op.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,2
    Prima verblijf voor een kort verblijf in Londen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is klein maar is niet echt een probleem toch?

    Kleine kamer maar voor een kort verblijf prima. Prima ontbijt en vriendelijke personeel. Dichtbij het treinstation en al het andere openbaar vervoer. Ook nog prima te lopen naar de Thames als je van een wandeling houdt. Dichtbij British Library en British Museum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Aanrader voor treinreizigers!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer aan de kleine kant, maar wel schoon.

    Perfecte ligging nabij St. Pancras en bijna alle metrolijnen in de stad. Ontbijt is prima, bestaat uit yoghurt, verschillende sapjes, eieren, muesli, ham, kaas, harde broodjes en toast.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Juist goed voor een week
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te druk ontbijt & iets te weinig keuze maar al bij al wel goed voor een normaal persoon. Badkamer niet echt optimaal als je zoals mij een persoon van 2m bent

    Goede ligging op 1 minuutje van kings cross St Pancras McDonalds in de straat Sleutel afgeven bij ieder vertrek uit hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    Ligging nabij station en metro, vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was matig, geen typisch Britse warme gerechten. Wel vriendelijke bediening. Geen lift, geen nooduitgang.

    Ligging nabij station en metro, vriendelijk personeel, permanent bemand onthaal en leuke bar met terras voor napraten na een goed gevulde dag in Londen. Goede prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Als je wil zijn waar je moet zijn en je eisen zijn gewoon dan is dit het ideale hotelletje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging is subliem. Op 200m van trein en metro! Exact de plaats waar je wil zijn om Londen te verkennen! (4de keer Londen voor ons!) Kamer was klein maar als je hele dag weg bent is dat minder van belang. Het bed was uitstekend. Weinige keren op zo'n goede matras geslapen in een hotel. Ontbijt was ok maar als je echt een wow ontbijt wil ga je best elders. Opgelet, geen lift, voor ouderen zeker de gelijkvloers vragen. Vriendelijk personeel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    was in een woord geweldig!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    vriendelijk en behulpzaam personeel. zagen dat mijn vriendin slecht ter been was en hebben ons meteen een kamer op de begane grond gegeven( we zouden eigenlijk een kamer op de 2de verdieping krijgen). Ook de binnentuin was een hele grote plus!! verbindingen met bus en metro zijn heel vlak bij. ontbijt was eenvoudig maar voldoende keus. alles was schoon! als ik weer naar Londen ga boek ik bij dit hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    6,3
    De ligging dicht bij St Pancras station en de underground...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    zeer kleine kamer, vooral de badkamer is volgens mij moeilijk te gebruiken door zwaardere personen. geen safe op de kamer, wel ter beschikking aan de onthaalbalie geen frigo

    De ligging dicht bij St Pancras station en de underground Kings Cross vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,8
    Perfecte uitvalslocatie voor een bezoek aan Londen (loopafstand St. Pancras).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen klachten of iets wat tegenviel (bereid je wel voor op kleinere kamers dan elders in de wereld, maar het kan altijd erger, bijvoorbeeld in Tokio).

    Perfecte uitvalslocatie voor een bezoek aan Londen (kan echt niet beter). Kleine (typisch Londen) maar schone kamers. Prima ontbijt!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    7,1
    Prima lokatie t.o.v. trein en Metro!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel was op sommige plekken wat oud en gedateerd, Het was niet vies of onhygiënisch, maar een verbouwing zou niet misstaan. Ontbijt was continentaal, niet heel uitgebreid, maar prima om dag mee te beginnen.

    De bedden waren goed en schoon. Lokatie ten opzichte van trein en metro (meerdere metrolijnen binnen 2 minuten afstand lopend) is helemaal top voor een stedentrip. 24-uurs receptie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,1
    Dichtbij st pancras station.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vegen op de `propere`handdoeken. De meeste personeelsleden waren heel vriendelijk, buiten de dame bij vertrek `s avonds die was nogal bot.

    Dichtbij st pancras station. Goede uitvalsbasis. Ontbijt ok. Maar geen english breakfast. Naar Londense normen was de kamer ok. Waterkoker op de kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,3
    Zalige vakantie in hartje Londen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De luidruchtige Chinese gasten, maar daar kan het hotel zelf natuurlijk niet veel aan doen.

    Hoewel de kamer tamelijk klein was, was het er erg proper. We hadden een kamer aan de kant van de straat maar hadden géén last van straatlawaai. De afstand tot St. Pancras is verwaarloosbaar. Het ontbijt was naar behoren: toast, verse harde broodjes, ham en kaas, nutella, honing, konfituur, gekookte eitjes. Yoghurt en alle cereal die je kan wensen. Koffie en thee werd aan tafel gebracht. Gelukkig sliepen we op de eerste verdieping want er is geen lift in het hotel. Jammer dat je de sleutel steeds moet afgeven, maar de balie is steeds bemand door iemand die erg goed Engels spreekt. Koffie, thee en koekjes op de tafel worden dagelijks aangevuld.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,3
    Het meest fantastisch is de ligging: op 200 meter van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het meest fantastisch is de ligging: op 200 meter van station St. Pancras / King's Cross. Ontbijt was sober, maar voor mij ruim voldoende. Kamer was klein, maar die heb ik ook alleen gebruikt om te slapen. Dus ook dat was geen probleem. Bed was meer dan uitstekend. Al met al een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een zeldzaamheid in Londen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,3
    Aanrader voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt basic, maar zeker in orde. Kamer ook prima voor een kort verblijf. Zeker een aanrader. Op een steenworp van openbaar vervoer en Eurostar gates. Personeel vriendelijk. Kortom: prij/kwaliteit zit je hier op de beste plaats.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    Perfecte ligging, goede uitvalsbasis voor activiteiten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel bij het ontbijt was erg onvriendelijk. Af en toe nors in reageren. Ze kunnen wat leren van hun receptie-collega's wat betreft gastvrijheid. Iets te bescheiden ontbijt en op de 2e dag waren de appels aan het verschrompelen.

    Het personeel bij de receptie was enorm gastvrij. Aardig, behulpzaam, vriendelijk. Echt een visitekaartje voor het hotel. De locatie is fantastisch. Vlakbij King's Cross/St. Pancras station en vlakbij King's Cross Theatre (dit keer het hoofddoel van het verblijf). De kamer en badkamer zijn klein maar schoon. Voor kort verblijf en kleine koffers was het goed te doen. Bij langer verblijf en meer bagage zal het lastig zijn. Heerlijke douche, goed werkend toilet en prima matras. Leuke verrassing was het kleine binnenplaatsje dat we moesten oversteken om naar ons hoteldeel te komen. Deed mediterraans aan en is in de zomer vast erg leuk. Ontbijt is erg bescheiden. Wifi is erg goed!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,1
    ligging dicht bij st pancras station.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was op laagste verdieping , gedateerd , hygiene niet top maar ok . Je hoort hier ook de metrostellen onderdoor gaan , al viel het geluidsniveau best mee. s morgens in deze kamer echter lawaai nabijgelegen eetzaal ,

    ligging dicht bij st pancras station. verder alles gewoon degelijk; wifi ok

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,5
    Goede locatie, vriendelijk personeel, redelijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was erg vriendelijk. Het ontbijt was niet erg uitgebreid, maar wel voldoende. Het metrostation King's Cross St. Pancras ligt om de hoek, vanwaar verschillende lijnen rijden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,1
    Het is een goed schoon hotel in een rustige straat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt is eenvoudig, maar voldoet prima. Wat komkommer/tomaat e.d. zou fijne aanvulling zijn. Badkamer, zoals al bij anderen vermeld, is erg klein. wasbak is meer een fonteintje. Beetje behelpen.

    Het is een goed schoon hotel in een rustige straat. Vlakbij Kings Cross/St Pancras en uitstekende busverbindingen. Attente receptie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    voor de prijs een prima plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was wat lawaaiig in verband met wasmachine boven de kamer

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel, konden eerder op de kamer en konden bagage laatste dag laten staan, prima ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    8,8
    Prima hotel voor een paar dagen sightseeing Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Uitstekende ligging bij Kings Cross en St. Pancras station (in 45 minuten van en naar London City Airport), underground op de hoek. Eenvoudig, maar netjes en heel vriendelijke medewerkers. 24 uurs receptie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    8,8
    fijn verblijf op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is best warm en wij zaten er in december. In de zomer zal dit nog veel erger zijn vrees ik. We hebben met het raam open geslapen.

    Het hotel zit echt op een goede locatie voor een stedentripje, metro vlakbij. Het personeel is zeer vriendelijk en elke dag werd het bed weer opgemaakt. Ook het ontbijt was fijn dat dit er bij zat zo hoef je niet op een lege maag naar buiten. Bedden zijn goed!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,1
    Ideale uitvalsbasis om met metro stad te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wel heel klein, op zich praktisch ingericht, maar weinig bewegingsruimte.

    Propere kamer, vlakbij station St Pancras en metro! Ontbijt was zeker ok.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    8,8
    Zeker en vast een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier en daar de indruk dat (gedurende ons verblijf) de kamers snel snel aan een schoonmaakbeurt onderworpen worden en dus niet alles schoongemaakt was zoals het zou moeten. Wel stofzuigen ze elke dag de kamer en de handdoeken werden ook dagelijks vervangen.

    De kamer was ietwat klein maar zeker en vast in orde. Alles was kraaknet bij aankomst! Verder was de douche heerlijk; krachtige waterstraal en warm water (wat je zeker niet van alle hotels in Londen kan zeggen). Het personeel is zeer toegankelijk; het ontbijt was basic maar zeker oké!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,9
    Prijs / kwaliteit best ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    1 persoonsbedden zijn echt te smal om comfortabel in te slapen.

    De ligging , vlak bij aankomst / vertrek Eurostar. Goede uitvalsbasis metro , bus , trein. Te voet dicht bij het British Museum , British library. Ontbijt was zeker voldoende en zat in de prijs inbegrepen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,6
    Nabij station st pancrass.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets waar hotelmanagment iets kon aan verhelpen (luidruchtige buren

    Nabij station st pancrass. Bagage kan daar blijven tot moment van vertrek. In st pancrass ook vlotte metroverbindingen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Zeker voor herhaling vatbaar, prijs/kwaliteit/ligging is een pluspunt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Verluchting in de badkamer was niet altijd optimaal (vermuft geurtje af en toe)

    Locatie: zeer dicht bij station (trein) en underground, winkels en restaurants vlakbij.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,5
    Prima hotel voor 1 of 2 nachten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine smalle trappen en opstapjes

    Goede ligging in een rustige straat tegenover het station Kings cross en St Pancras (Eurostar). Frisse schone bedden en uitzicht op schattig binnenplaatsje. Ontbijt prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,8
    Prima hotel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alleen de koffie bij het ontbijt mag heel veel sterker..

    De ligging was perfect, in een leuke wijk vlak bij station Kings Cross. De kamers zijn klein, maar goed en slim ingedeeld ( veel bergruimte onder het bed bijvoorbeeld). Alles in nieuw en netjes. Het buffetontbijt is prima. Een prima hotel op een prima locatie!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    6,7
    toplocatie, wandelafstand van Kings Cross.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    piepkleine en heel luidruchtige kamer (aan de straatkant). Beperkt ontbijt.

    toplocatie, wandelafstand van Kings Cross. vlotte wifi

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,5
    Perfecte ligging bij St.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer kwam een beetje moeizaam langs het bed gelopen.

    Perfecte ligging bij St. Pancras.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    6,7
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luidruchtige kamer. Metro duidelijk te horen in de kamer.

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    10
    Waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer (eenpersoons ) maar daarvoor dan ook gekozen (7m3). Praktisch ingericht. Alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had koude eieren

    Locatie is perfect

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    6,7
    De Lokatiestraat is handig, maar wel erg lawaaierig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is wel erg karig

    De Lokatiestraat is handig, maar wel erg lawaaierig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Comfortabel
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Traplopen.

    Goed ontbijtbuffet, op loop afstand van st.pancras, geen luxe hotel maar wel comfortabel, gewoon gezellig!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,3
    Voldoet aan voorwaarde verblijf in wereldstad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt Engels ontbijt ontbrak

    Dichtbij metro en trein

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,9
    Ligging bij Kings Cross.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers in de kelder. Ontbijt erg simpel.

    Ligging bij Kings Cross. Schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,5
    goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was heerlijk en USB poorten waren handig

    Verbleven in augustus 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Crestfield Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: