Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cromwell Lodge Hotel 4-sterren

9-11 North Bar Street, Banbury, OX16 0TB, Verenigd Koninkrijk

#19 van de 23 hotels in Banbury

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 804 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Het personeel was vriendelijk en we hadden alles wat we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het avondmaal was het vlees op ons bord nog deels bevroren. Ze waren wel vriendelijk want we kregen daarna een nieuw dat wel degelijk was opgewarmd. Het gebouw was ook erg verouderd.

    Het personeel was vriendelijk en we hadden alles wat we nodig hebben.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    4,6
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon bijna niet rondom het bed lopen. Geen ruimte achter het bed. De badkamer was vies en de douche ruimte was veel te klein. De sproeikop van de douche zat vol kalkresten en sproeide alle kanten op. De temperatuur was haast niet te regelen omdat alles te stroef draaide. Kortom niet aantrekkelijk.

    Het ontbijt was goed. Alleen jammer dat de schoonmaakploeg niet even kon wachten met stofzuigen tot na het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    Leuk verblijft op centrale locatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De douche is een beetje oud, en zou een opknapbeurt kunnen gebruiken. De laatste dagen was er geen verse koffie tijdens het ontbijt, maar heet water met instant koffie.

    Leuk hotel central gelegen met goed restaurant en pub eronder. Leuke kamers met heerlijke bedden voor lekker in weg te dromen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    9,6
    Gezellig hotel!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De gratis wifi moet je je voor registreren. We moesten veel trapjes op naar onze kamer en voor ons lange nederlanders zijn hier en daar de plafonds wat laag bij deze trappen.

    Het vriendelijke personeel en de gezelligheid van de pub en het restaurant. De kamer was heerlijk groot maar wij hadden wel een superior kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,9
    Leuk hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet geen haast hebben bij het ontbijt, maar dat is ook een meevaller

    Gewoon goed. Prima kamer, vriendelijk personeel, en adequaat handelend.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    6,3
    Prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht bed, bij ontbijt was nagenoeg alles op en moest gehaald worden

    Prima ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    3,8
    Bar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warme kamers. Niet te harden met zomerse temperaturen. Zeer nauwe gangetjes en trappen.

    Bar

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    5,4
    Mooi, gezellig "dorp"
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veroudert hotel, lage plafonds

    Mooi, gezellig "dorp"

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    5,0
    Goede bedden en een tuin waar je kan zitten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt aan de drukke doorgaansweg. Kamer heel benauwd, geen airco, dus als het raam openstaat veel herrie. De service aan het ontbijt was slecht.

    Goede bedden en een tuin waar je kan zitten

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: