Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crowne Plaza Birmingham City 4-sterren

Central Square, Birmingham, B1 1HH, Verenigd Koninkrijk

#24 van de 78 hotels in Birmingham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3496 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    Prima verblijf, jammer van de parkeermogelijkheid. Volgende keer een ander adres in Birmingham
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Toewijzing bij aankomst
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik bij Booking selecteer dat ik een hotel zoek met parkeermogelijkheid dan verwacht ik dit ook. Hier was de parkeermogelijkheid een aantal rij minuten van het hotel, dan moet je dit ook niet aangeven. De parkeergarage waar je heen verwezen werd was zo vol dat ik na 10 minuten zoeken er weer uitgegeaan ben en op straat geparkeerd heb. Hier mocht je slechts 2 uur staan en bleef je munten inwerpen. Onnodige irritatie wat mij betreft. Hotel is verder prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een goed ontbijtbuffet en een net hotel. Schone koers, goede bedden in het hart van Birmingham Personeel was heel vriendelijke en beantwoorde alle vragen attend. Zelf was een ontbijt mogelijkheid bij een erg vroeg vertrek.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    9,6
    gewoon een superhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Toewijzing bij aankomst
    • Verbleef 2 nachten

    geen idee

    In een woord fantastisch. Het personeel vriendelijk, behulpzaam en men wil alles doen om het je naar de zin te maken. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. De kamers erg ruim, netjes en schoon. Prima bedden en we hadden een prachtig uitzicht over de stad vanaf onze kamer op de 9de etage. Het hotel is erg centraal gelegen nog geen 10 min. lopen vanaf het station. Een echte aanrader. Gaan we nog een keer weer naar Birmingham dan is dit hotel favoriet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,0
    Uitgebreid ontbijt, personeel professioneel en vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Uitgebreid ontbijt, personeel professioneel en vriendelijk. Uitstekend locatie voor treinstation, restaurants, winkels, hardlopen langs de 'canals'. Er wordt in die omgeving gebouwd maar daar heb je weinig last van.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    Behalve de weg er naar toe, waar voor het geld
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg van het station naar het hotel was lastig te vinden. Er was een enorme bouwput waardoor het minder toegankelijk was, stond slecht en verkeerd aangegeven. Dubieuze buurt om doorheen te lopen.

    Fijne, rustige kamer, geen geluidsoverlast

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,3
    Zeer aangenaam verblijf met geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedcomfort had beter gekund maar was absoluut niet slecht. Wel was het warm op de kamers. De verwarming/airco maakte veel lawaai waardoor je die in de nacht niet aan kon laten.

    Het ontbijt was heerlijk en meer dan genoeg voor iedereen. Vriendelijk personeel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    10
    Schitterend hotel met super vriendeljk personeel.
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Toewijzing bij aankomst
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt: een omelet vragen doe je daar beter niet, want de "chef" bakt ze letterlijk bruin. Dan maar teruggestuurd, en nogmaals expliciet licht gebakken aan één kant gevraagd. Tweede omelet was wat minder gebakken, maar die chef heeft duidelijk kooklessen nodig! Spijtig. Het enige minpuntje in dit super hotel.

    De vriendelijkheid van personeel en directie is werkelijk enorm. Prachtig, proper, chic hotel. Door de grote bouwwerven rond het hotel was hun parking gesloten en moest je wat verder gaan parkeren. Maar Super hotel! Zeer goed en ruim ontbijt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,9
    In het algemeen zijn we zeer tevreden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte geluidsisolatie en door de aanwezige tapijt en badlinnen was er redelijk veel stof in de lucht (voor mensen met allergie niet echt geschikt).

    Het ontbeet was heerlijk en bed comfortabel!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,9
    Prima verblijf en prima ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima en personeel allen even aardig en behulpzaam . Kamer was netjes

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Ontbijt zeer uitgebreid, personeel vriendelijk en beleefd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Toewijzing bij aankomst
    • Verbleef 4 nachten

    bouwwerkzaamheden in de directe omgeving

    Ontbijt zeer uitgebreid, personeel vriendelijk en beleefd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,4
    Bizarre parking voor taxi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Toewijzing bij aankomst
    • Verbleef 1 nacht

    De bar

    Bizarre parking voor taxi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,1
    Locatie niet best, uitzicht op bouwterrein (wel geluiddichte ramen)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Toewijzing bij aankomst
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Executive bar was een sneue ongezellige kamer met een ijskast en jelly beans

    Prima ontbijt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,3
    Hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiene

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,8
    ontvangst, vriendelijkheid, comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontvangst, vriendelijkheid, comfort

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,9
    Locatie, comfort, de erg vriendelijke dames van het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het adres! Hotel ligt an de Holliday Street en niet het officiële adres dat ze gebruiken. Heb 20min rond gereden voordat ik de ingang vond.

    Locatie, comfort, de erg vriendelijke dames van het restaurant.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    9,2
    Personeel was super vriendelijk en het eten was uitstekend
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwarte randjes in de douche en het ontbreken van de douchedeur. Tevens spoelde de toilet niet goed door.

    Personeel was super vriendelijk en het eten was uitstekend

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    8,8
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie kamer. Vriendelijk personeel en goede ligging.

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    8,8
    Locatie en comfort
    • Zakenreis
    • Stel

    Soms wat lang wachten op de lift; kamertemperatuur kon niet beneden de 18 graden

    Locatie en comfort

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: