Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crowne Plaza Marlow 4-sterren

Fieldhouse Lane, Marlow, SL7 1GJ, Verenigd Koninkrijk

#9 van de 12 hotels in Marlow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1552 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    Het comfortgevoel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stuntelig gedoe van de onthaal verantwoordelijke voor het ontbijt, het onverwacht en niet vooraf aangkondigd gevraagde borg van 100£ per kamer, bovenop de reeds voorafbetaalde kamers.

    Het comfortgevoel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    5,4
    Teleurgesteld over veranderingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel maakte hier en daar verwaarloosde indruk vergeleken bij 2 jaar gelden. Veel vriendenclubjes arriveerden voor weekend met veel drank.

    Goed ontbijt, prima bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,4
    In de badkamer bij de douchecabine zit onzettend veel schimmel aan de deur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De Bediening

    Ontbijt was goed, alleen het personeel was niet aardig tegenelkaar wat erg te zien was bij de klanten. Ik heb s'avonds aan de bar 10 minuten moeten wachten voordat ik geholpen werd. Het was niet goed georganiseerd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,9
    Goed hotel maar niet wat je verwacht van 4 sterren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel in restaurant en bar. Geen overzicht en chaotisch. Beperkte openingstijden zwembad voor kinderen.

    Het was zeker een mooi en luxe hotel. Prachtig park rondom en een heerlijk zwembad in het hotel. Ook alles schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    5,8
    Redelijk hotel, wat sfeerloos. Schoon, keurig en comfortabel, niks om over naar huis te schrijven.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Te weinig joie de vivre, hartelijkheid, voorkomendheid, de klant een goed gevoel willen geven. Ik vond het erg stijf en er was veel te weinig 'hospitality' sfeer. En ik vind de inrichting heel klinisch en lelijk, en aan vervanging toe.

    Ontbijt zat niet in de prijs. Er heerst te weinig een hospitality sfeer. In de bar: heeft u misschien wat nootjes bij de wijn? Antwoord: nee. Het regent: kunnen we misschien een paraplu lenen? Antwoord: nee. Kunnen we nog een half uurtje zwemmen? Antwoord: nee.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,3
    de kamers zijn top maar voor goeie service aan de balie moet je ergens anders zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    wake-up calls werden niet uitgevoerd, elke avond deed de kamersleutel het niet meer, de sfeer in de inkomsthal en in de bar is toe aan verbetering, check-in process duurde lang en we werden de verkeerde kant opgestuurd...

    De kamers zijn gewoon top, een goeie 4 sterren waard.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,1
    Prima shortstay
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima verzorgd hotel maar zou volgende keer in een iets kleiner persoonlijker hotel of pub gaan logeren.

    Prima verblijf om vrienden in de omgeving en Londen te bezoeken. Prachtige omgeving.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    nice stay
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie kamer met werkbureau, zwembad, suana , stoombad en fitness waren fijn

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    als ik alles bij elkaar optel heb ik een zeer goede ervaring gehad en zou ik het een 8 geven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de wifi was wel gratis maar haperde wel constand

    de rustige locatie & mooien tuin ruime kamer met zowel een douche cabine als een bad

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    8,8
    Ligging is ideaal voor bezoek aan Oxford en Windsor,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs van de drankjes in de bar, op de site staan oplaadkabels voor I phones maar die zijn niet meer beschikbaar, soms luide muziek in restaurant 's avonds

    Ligging is ideaal voor bezoek aan Oxford en Windsor, restaurant en bar zijn goed maar prijzig. Pluspunt is zeker het mooie zwembad, zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    7,1
    Rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is wel erg bezig met zichzelf en hun regels tot 3x toe terwijl gesprek werd gevoerd ging telefoon die zonder iets te zeggen werd opgenomen en gesprek gevoerd.Ondanks mijn vraag of er geen sorry afkon zei men dat dit hun regels zijn?

    Rust

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,5
    Fijne bedden, comfortabele kamer met alles erop en eraan
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fijne bedden, comfortabele kamer met alles erop en eraan

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: