Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Clarion Croydon Park Hotel 4-sterren

7 Altyre Road, Croydon, CR9 5AA, Verenigd Koninkrijk

#6 van de 20 hotels in Croydon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3315 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,8
    Korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig variatie in ontbijt, was elke dag hetzelfde. Maar wat er was, was goed.

    Kamers waren goed, mooi hotel. Tegenwoordig een must voor iedereen, de wifi was uitstekend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    2,9
    Waardeloos
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Dit is waarschijnlijk het slechtste hotel waar ik ooit in ben verbleven, zeker als je de vier sterren in ogenschouw neemt. Het is een afgebrand dorp met een hele slechte service.

    Niets.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    Het hotel ligt erg centraal gelegen, op slechts 10 minuten...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel me tegen had hier meer van verwacht! Dit kwam omdat je voor sommige dingen die je extra wou bij het ontbijt extra voor moest betalen.

    Het hotel ligt erg centraal gelegen, op slechts 10 minuten lopen naar het station om daar de trein te pakken naar Londen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,9
    -Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    -Leissure mag wel een opknapbeurt krijgen, erg gedateerd en het sportgedeelte incl. harde muziek zit in de zelfde ruimte als het wellnessgedeelte. -We roken een aantal dagen een enorme wiet-lucht op onze kamer. Dit hebben we gemeld bij de receptie. De receptionist zei dat dit ook van buitenaf kon komen als iemand langs het gebouw loopt, maar we zaten op de 5e etage!? -6 dagen lang geen schoon laken op bed.

    -Ruime kamers -goede verbinding met London centrum -goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    5,0
    Hotel heeft 4 sterren maar een 2 tot 3 sterren kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten heel lang wachten om in te checken. Key kaarten van de kamers werkten tot 3 maal toe niet. Bedden waren heel slecht. 1 van de kamers was erg gehorig. Bed van mijn zoon kraakte zo dat ik de hele nacht iedere keer als hij omdraaide wakker werd en ik denk de mensen in de kamers om ons heen ook.

    Personeel was vriendelijk. Lag dicht bij east croydon railway station.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    9,2
    Uitstekend en aan te bevelen om Londen te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is perfect. 2 minuten loopafstand station. Met de trein in 12 minuten in Victoria om hier vervolgens de metro te pakken voor hartje Londen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,1
    geen vier sterren, maar goed genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Soms is communicatie met het (vaak niet-Britse) personeel moeilijk; aan een kant van het bed is geen nachtkastje, en slaper aan die kant kan ook zijn/haar lampje niet uit doen

    ideale locatie; grote kamers; strijkplank en strijkbout op elke kamer; elke ochtend kranten; prettig parkeren

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,9
    Goede tijd gehad in het hotel met veel extra's voor niet zo veel geld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Bij het inchecken kon de hotel mijn gegevens niet vinden. Inchecken duurde daarom ruim een halfuur vanwege bellen met de manager. Eindstand is dat het hotel mij per ongeluk mbv mijn initialen in hadden geboekt. Gelukkig kon ik blijven. Echter ik kon het handschrift niet lezen dus wist niet zeker welke kamer ik had. Uiteindelijk bleek ook mijn kamersleutel niet te werken dus moest ik weer naar de lobby. Mijn kamer had een kapotte lamp, vlekken in het gordijn en in de vloerbekleding. Halverwege mijn reis kon ik opeens mijn kamer niet in omdat mijn kaart gedeactiveerd bleek te zijn. Dus moest ik weer naar de lobby. En ik vond de dame achter de balie niet zo vrolijk. Wel vriendelijk! Dus dat mocht de pret niet bederven.

    Heel veel faciliteiten waar je als gast gratis gebruik van mag maken. Gezellige sfeer overal. Restaurant was heel mooi. De locatie was goed te doen. 15 min met de trein en je bent ergens in het centrum van Londen. Wellicht nog een keertje overstappen ergens. Maar Londen is groot dus daar was ik op voorbereid. Lekker binnen in het hotel eten of lekker op je kamer; alles kan!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,9
    Over het algemeen een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Personeel kon wel wat vriendelijker zijn o.a receptie en bij binnenkomst ontbijtzaal. Ook werd er bij de laatste 2 ontbijten slecht aangevuld zeer jammer want het was zo goed.

    Hotel was goed te bereiken vanaf het station .De kamer was zeer ruim. Je kon een goed ontbijt krijgen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,0
    Nvt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is heel gedateerd! Alles is echt aan vervanging toe. Vloerbedekking in de kamers is versleten, stoelen bij het ontbijt zitten vol met vlekken, gewoon smerig! Echt alles moet vernieuwd worden!

    Locatie tov de openbaar vervoer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,3
    Comfortabel, had qua vriendelijkheid personeel een stuk beter gekund!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Incheck, ronduit onvriendelijk en totaal niet tegemoetkomend aan het feit dat ik als groep 4 kamers had geboekt. Desondanks moest ik 4x apart een pre-authorisatie doen (ondanks feit dat booking.com mijn credit card gegevens heeft!). Ook personeel bij ontbijt was bepaald niet gastvrij/vriendelijk.

    Bedden waren heerlijk. Kamer comfortabel, douche matig (goede ruimte, slechte douchekop). Heerlijk ontbijtbuffet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Voor inchecktijd en na uitchecken konden we koffers zonder...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer werd beetje gedateerd, geen thermostaatkraan.

    Voor inchecktijd en na uitchecken konden we koffers zonder problemen achterlaten zodat we de stad nog in konden. Men is behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,8
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel kan iets vriendelijker zijn.

    Goed ontbijt en diner. Veel keuze. Mooie faciliteiten, zwembad. Goede locatie voor bezoek aan London. 5 minuten lopen naar de trein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Goed Hotel, waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het was een goed hotel met een uitgebreid ontbijt. Wel jammer dat een kind van 5 jaar de volledige kosten moet betalen voor het ontbijt. Veel onduidelijkheid rond het diner. Wel of niet bestellen volgend het menu en waar dien je dat te gebruiken. Niet al het personeel zat op de gelijke hoogte hierover.

    De comfort van de kamer is goed, ruime badkamer, goede boxspring matrassen. Personeel is erg behulpzaam, de receptie is goed, maar er merkbaar dat er veel personeel rondloopt dat niet van alles op de hoogte is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,3
    Nood aan opfrissing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van het hotel is te oud. Alles is bekrast en gaat duidelijk al tientallen jaren mee zonder verfrist te zijn. Maar 1 van de 3 liften werkte waardoor je "lang" moest wachten. De douche werkte ook niet naar behoren.

    Locatie t.o.v. London. Ideaal als je de drukte van London per auto wil vermijden. Het nabij gelegen station brengt je in 20min naar de stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    2,5
    Een woord : Slecht!!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles Kamer was zeer donker, ruik, water was koud, tv deed het niet, slecht bed, wc spoelde noet goed Horige kamer. Slechtste hotel ooit!!!!

    Erg slecht ervaring nooit weer!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    Oké verblijf, maar niks bijzonders
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was niet best (niet vers). Daarnaast moesten we ruim 20 minuten wachten voordat de thee en koffie werd gebracht (toen hadden we het ontbijt al bijna op). Vlekken in de dekbedden.

    Kamers waren goed en de badkamer had een fijne douche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,3
    Handige locatie, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bed was wat hard, wifi viel tegen. Gehorig. 's Nachts 2 keer wakker geworden van de buurman die nogal hard aan het praten was. ( om 2.30 en om 4 uur ). De receptie deed er op ons verzoek direct iets aan

    Heerlijk ontbijt, ruime kamer. Zeer handig om naar Londen te reizen. Parkeren bij hotel en vlak bij station East Croydon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Een prachtig hotel met een uitstekende lokatie voor een bezoek aan London.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontvangst bij de receptie : personeel was verre van behulpzaam. Spijtig want de rest van het personeel, zowel in de bar als in het restaurant was vriendelijk en profesioneel hulpvaardig.

    Het restaurant was heel mooi .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    8,8
    Mooi en comfortabel hotel op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    -

    Grote kamers met zeer goede bedden. Mooi ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Hotel uitstekend gelegen op 3 min van station, vanwaar je op 15 minuten in Centrum London staat.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,1
    Aardig hotel met te dunne wandjes.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer gehorige kamers. Lawaai van airco"s die achter buiten staan waardoor open raam geen optie is.. De airco binnen is ook lawaaierig. Hotel niet geschikt voor de zomer als je tenminste wil slapen.

    De ligging t.a.v. openbaar vervoer en stadcentrum

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    5,8
    goed om te slapen, communicatie, personeel allesbehalve
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    De communicatie viel ons dik tegen, wij hadden geboekt voor 3 nachten, halfpension. Oudjaarsavond was 1 van de avonden, toen wij gingen voor ons avondmaal die inbegrepen was in de boeking, konden wij mits de betaling 150 pond deelnemen aan "het feest", gezien wij dit niet wensten, werden wij aan een dranktafeltje in café geplaatst en konden wij een beperkt hoofdmenu kiezen. Bij het uitboeken probeerde men ons alsnog extra te laten betalen voor deze maaltijd.

    De afstand en bereikbaarheid tot Londen was ok.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel heeft een update nodig. Weinig voorzieningen op kamers, geen koelkastje of kluis, slecht functionerende tv, erg gehorig. Sanitair van matige kwaliteit en echt achterhaald. Schimmelvlekken in badkamer. Tapijt vol vlekken.

    Goed gelegen vlakbij treinstation.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,1
    Prima hotel voor een citytrip met je gezin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren koud en niet heel erg schoon

    Prima hotel voor een citytrip met je gezin. Met de trein naar Londen centrum of met de Uber. Black cap is 3x zo duur!!! Wij hebben veel gebruik gemaakt van Uber.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,5
    Prima..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ach, voor de prijs/Londen prima hotel over een paar nachtjes.

    We kregen een upgrade, wat natuurlijk altijd leuk is! Locatie ten opzichte van Londen perfect, dichtbij het station.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    upgrade gehad naar een familiekamer ipv een...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    upgrade gehad naar een familiekamer ipv een driepersoonskamer. enige minpuntje was dat kamer gelegen was aan de electriciteitscabine (af en toe lawaai). maar zo moe van het shoppen dat het wel meeviel :)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    goede locatie, heerlijke jacuzzi, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De parkeergelegenheid: geen hefbomen waardoor er, denk ik, ook auto's van niet hotelgasten stonden. Wij hadden geluk dat er net een plekje vrij kwam, maar verder was het stampvol. De kamer oogde oud en er was geen koelkastje. Ook geen uitleg over het hotel en/of omgeving.

    De locatie is goed om naar Londen te gaan. Vlakbij ligt het treinstation, daarna de metro en je staat in hartje Londen. De kamer en badkamer waren goed schoon. Het ontbijt was uitgebreid, werd goed aangevuld en ook de tafels e.d. werden goed bijgehouden. Het zwembad was iets kleiner dan op de foto's lijkt, maar heerlijk van temperatuur. De jacuzzi was heel warm, maar goed om in te ontspannen. De fitnessruimte was behoorlijk uitgebreid. Vriendelijk personeel en gezellige, goede brasserie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Ideale locatie om Londen te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren koud en het gehele hotel is wat verouderd. Het ontbijt was lekker maar wat rommelig gepresenteerd. De parking was niet bewaakt of afgesloten.

    Ideale locatie om Londen te bezoeken. Ruime kamers, goed bed, vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Was perfecte locatie. Parkeren prima. Vriendelijke mensen. Kortom een dikke voldoende.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is fantastisch. Goed hotel. Kom er meerdere keren per jaar.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    10
    Top lokatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Top lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,8
    ONTBIJT WAS MINDER MAAR WEL GOED
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ONTBIJT

    ONTBIJT WAS MINDER MAAR WEL GOED

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,7
    Het servies van bar en eetgelegenheid ( ontbijt was top)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het servies van bar en eetgelegenheid ( ontbijt was top)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    5,0
    Volgende keer ander hotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers waren verouderd en niet proper. Sanitair totaal verouderd.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,9
    Relaxt en goed.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Heeft wel een modernisering nodig; soms wel aan de tand des tijds onderhevig.

    Prima ontbijt; relaxte sfeer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,6
    Heerlijk. 15 minuten met de trein. Station op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad

    Boxspring bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    6,3
    Prima overnachting
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is gedateerd.

    Heb alleen geslapen. Bedden zijn prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    7,9
    Personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van buiten zag het er somber uit. Kamers zijn vrij gehorig

    Personeel. Nette luxe kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,1
    Ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Het ontbijt was erg lekker en divers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze bad/douche lekte.

    Het ontbijt was erg lekker en divers. Het hotel ligt dichtbij het station en op loopafstand van een winkelstraat!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Altijd goed hier.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kom hier vaker. Top hotel in London. Beden groot en alles schoon. Top ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer oudbollig, slechte badkamer

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Uitstekend voor een aantal dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doorgezakte bed aan een kant

    Goed te bereiken. prima ontbijt .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,5
    Behulpzaamheid en vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat 2x het brandalarm afging, terwijl er niets aan de hand was. 1x in 6 uur in de morgen.

    Behulpzaamheid en vriendelijkheid personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Geen uitleg over het hotel bij het inchecken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Geen uitleg over het hotel bij het inchecken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Een goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Derde bed uit de kamer halen, waardoor meer ruimte voor ons beiden ter beschikking zou zijn.

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    9,2
    De lokatie en prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt niet compleet, wat brood betreft waren er bijvoorbeeld alleen croissantjes, geen fijne sfeer bij het ontbijt.

    De lokatie en prima kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    5,0
    Kwaliteit / geld niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco (kapot) geen minibar geen kluis

    De ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    Heel fijn hotel. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ruime kamer, schoon, vriendelijk personeel. Trein naar Londen (Victoria) op twee minuten afstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Heerlijk verblijf in London in prima hotel met goed ontbijt en goede bedden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt, goede bedden en zwembad is leuke extraatje

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,3
    Ontbijt was heerlijk, locatie perfect als je met de auto...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was heerlijk, locatie perfect als je met de auto naar londen gaat

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    9,2
    Zalig goed gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    de receptiearea

    de kamer was super alsook het restaurant, voldoende sportfaciliteiten, parking aan het hotel, treinstation op loopafstand

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,5
    Goed gelegen voortreffelijk hotel, centrum Londen op 15 sporen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, goed bed. Dicht bij station. Eigen goedkope parking.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,5
    het is voor 4 sterren wel verouderd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    het is voor 4 sterren wel verouderd het buffet was ook bijna twee dagen hetzelfde

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dichtbij trein station

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    9,2
    De kamer en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten in buffetvorm was steeds hetzelfde, geen variatie

    De kamer en het ontbijt Trein op 200 met afstand

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    7,9
    We hadden een prettig verblijf in het hotel en keren beslist nog terug, behalve voor het diner.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kwaliteit van het buffet 's avonds.

    Het buffet 's avonds was heel uitgebreid maar de kwaliteit had wat beter gekund.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet in de badkamer was wat benauwd ingeklemt tussen wastafel en bad

    Ontbijt was heerlijk, bed was ook goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,6
    Voetbaltrip. Perfect hotel en 100 % aanrader.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bed was groot, maar beetje doorgezakt.

    Kon vroeg inchecken zonder problemen en heel aardig personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    8,3
    Prettige omgeving, goed bereik centraal Londen met de trein 16 minuten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is een beetje gedateerd

    De kamers waren ruim ontbijt was prima!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,5
    Hotel is een goede keuze als je Londen wilt bezoeken. Ook al is het hotel aan moderniserting toe is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is toe aan modernisering.

    In 15 minuten met de trein van Croydon naar Londen Bridge.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,1
    Bed was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen op 1e verdieping en hadden veel last van de muziek op de begane grond!!

    Bed was goed. Treinstation dichtbij. Kamer was schoon

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    8,8
    Bedden waren goed en de kamer is ruim met een mooie badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat je eerder kan inchecken als je er al vroeg aankomt.

    Bedden waren goed en de kamer is ruim met een mooie badkamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    7,5
    Gezellig in cafe hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerd en gehorig maar verder prima!

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Leuk en lekker dichtbij station
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het abrupt afbreken van ontbijt

    Heerlijk ontbijt alleen op maandag eerder afgelopen dan in het weekend en dat moet je niet vergeten

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    8,5
    Ontvangst, kamer, ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zullen altijd wel dingetjes zijn, maar wij zijn ze niet tegen gekomen.

    Ontvangst, kamer, ontbijt. Als je iets wilde weten, personeel nam alle tijd voor je. Het is een zeer ideale uitval basis om Londen te bezoeken. Treinstation op 2 minuten lopen. Echt perfect. we komen zeker terug.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    4,2
    Allebei zeer matig
    • Stel

    Vrijwel alles, wij zijn ca 2 jaar geleden voor het laatst in dit hotel geweest, daarvoor vele malen. Het hotel,is verwaarloosd, een "kwastje" verf helpt niet meer. Ontbijt personeel spreekt slecht tot vrijwel geen Engels.

    Allebei zeer matig

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    5,4
    Handige ligging naast station, goedkoop alternatief voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In restaurant: koud eten gekregen. In bar 30 min aan tafeltje gewacht om te bestellen, blijkt later dat aan de bar bestelt moet worden (terwijl dag ervoor de bestelling aan de tafel werd opgenomen), niet erg vriendelijk.

    Handige ligging naast station, goedkoop alternatief voor hotel in Londen Centrum

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    4,2
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    uitgewoond hotel, laatste 10 jaar niets aan onderhoud gedaan. Ik dacht dat het raam in mijn kamer openstond, bleek spleet te zijn tussen sponning en kozijn.

    locatie

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,8
    erg ruime kamer;
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer met alleen een douche boven het bad terwijl ik een kamer met badkamer met aparte douche had gevraagd

    erg ruime kamer; welness en fitness faciliteiten

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    7,9
    Verzorgd ontbijt, voldoende keuze.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een beetje verouderd hotel. Wij vonden de temperatuur op de kamer een beetje te fris. Geen kasten aanwezig.

    Verzorgd ontbijt, voldoende keuze. Propere kamer en badkamer. Heel dicht bij station en centrum.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    8,8
    Het hotel heeft een goede ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeergarage was erg klein en vol.

    Het hotel heeft een goede ligging t.o.v. Londen. Kamers zijn goed ingericht en ruim en prima bedden. Ontbijt is uitgebreid. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    Lokatie t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het 3e bed (stretcher) viel tegen. Tevens het geluid-(overlast) vanaf het (trein-)station; net of je raam open staat (wat niet het geval was !). Ook: douchen in een badkuip is even wennen.

    Lokatie t.o.v. het (trein-)station !

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    6,3
    Het hotel is op steenworp afstand gelegen van station East...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ruikt muf en alles is een beetje vies, van morsige vloerbedekking tot beduimelde kranen, er hangt een bloemkool-lucht bij de receptie, etc. Gewoon niet fris allemaal.

    Het hotel is op steenworp afstand gelegen van station East Croydon waarna je in 20 min. in het centrum van Londen kunt staan.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,3
    Schoonmaak kamer was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De plek van de kamer. Onze kamer op de 2e verdieping keek uit op een hele rits airco's voor ons raam. Ik kon niet in slaap komen vanwege het gezoem van die unit's. We konden alleen een andere kamer krijgen als we £15 per nacht bij zouden betalen. Geen klantvriendelijke oplossing!! Ook de bar in het hotel maakte na 21.00 's avonds geen cocktails meer. Voor die tijd ben je vaak niet terug uit de stad. Ook werd er 's ochtends al bijzonder vroeg gestofzuigd door schoonmaakpersoneel. Weinig geslapen dus tijdens verblijf van 4 nachten. Tip: boek een kamer op verdieping 3, 4 of 5.

    Schoonmaak kamer was prima.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    Vriendelijk personeel, mooie kamers, gezellige bar waar je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ietwat gedateerd maar verder niets

    Vriendelijk personeel, mooie kamers, gezellige bar waar je lekker kan eten. Super locatie, in korte tijd ben je met de trein in London Victoria. Goed ontbijt!

Er zijn ook 25 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: