Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Days Inn Cannock - Norton Canes 3-sterren

Norton Canes Motorway Services, M6 Toll Road, Cannock, WS11 9UX, Verenigd Koninkrijk

#4 van de 7 hotels in Cannock

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 859 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    6,7
    Het leek alsof de accommodatie alleen via de toll weg te...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Het leek alsof de accommodatie alleen via de toll weg te bereiken was, er was geen aanwijzing of bord Days in via het postcode adres. Er was alleen een aanwijzing dat je er niet in mocht rijden. Ik heb uren rondgereden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    Uitstekende locatie! (niet teveel verwachten van de maaltijden/eetfaciliteiten)
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijten bij het weg-service-station is niet echt succesvol. Ongastvrij. Je koopt bij het hotel vouchers t.w.v. £10 voor £7,50, maar als je ermee betaalt krijg je geen geld terug, dus is die £2,50 snel vervlogen. Ook gelden de bonnen niet bij alle shops. Wij zijn bij 'Tony's' gaan ontbijten (om de hoek), daar krijg je wel waar voor je geld!

    Fantastisch personeel, heel vriendelijk en behulpzaam. Er wordt op details gelet, fijn. Prima schoonmaak. Ruime kamers. Welkom gevoel! Goede ligging voor diverse uitstapjes, Birmingham centrum ca. 25 minuten rij afstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    5,8
    Vriendelijke vrouw bij de receptie.
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie.Niet te vinden vanaf de gewone weg (geen borden)Je komt uiteindelijk bij een groene hek waar je aan moet bellen. Boeking klopte niet toen we aankwamen ondanks dat we een paar dagen voor ons bezoek een email ontvingen met de boeking informatie. Verder heel lawaaierig en gehorig omdat het ook een motorway services betreft(M6 toll) We won't be going back!

    Vriendelijke vrouw bij de receptie. Verder weinig te melden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,1
    Personeel was top vriendelijk en hulpvaardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    was weinig te doen zelf in het hotel en de kamer had geen minibar of koelkast

    Personeel was top vriendelijk en hulpvaardig

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    7,1
    WiFi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen ontbijt in het hotel Hotel zit aan de tolweg

    WiFi Starbucks 24 uur open

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: