Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The RE London Shoreditch 4-sterren

419-437 Hackney Road, Londen, E2 8PP, Verenigd Koninkrijk

#568 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2961 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Gratis upgrade perfect in Londen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is wel een beetje out of date voor 2018 met een mini TV. Maar wie kijkt er nou TV op vakantie

    We mochten al om 12:00 inchecken en hebben een gratis upgrade gehad naar een executive room omdat ik van te voren vroeg of het hotel voor de verjaardag van mijn vriendin iets extra’s kon doen. Locatie is ook goed leuke creatieve wijk in Shoreditch. Bus en trein lekker dichtbij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    4,6
    Een complete afknapper. Ik ga hier nooit meer heen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verstopte afvoer van de wastafel (aangetroffen bij aankomst), die na melding, toch niet hersteld bleek. Brandalarm midden in de nacht. Geen excuses, wel 100 pond boete omdat mijn zoon zelf het alarm had uitgeschakeld. De omgeving van het hotel was in de avond bedreigend en louche.

    De correcte houding van het personeel, dat er ook niets aan kon doen (you have to contact the manager...)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    Fijne ervaring in een fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk en behulpzaam personeel en schone kamers. Niet om de hoek van het centrum, maar wel een hele goede verbinding er naartoe met een bus die voor de deur stopt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,5
    Goed hotel voor een kort verblijf in Londen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet bijzonder vriendelijk. Ik had het gevoel dat ik snel geholpen werd om er vanaf te zijn en iemand ging tijdens mijn vragen gewoon door met andere werkzaamheden.

    De kamer was ruim en netjes, met gratis koffie, thee en koekjes. Op loopafstand zijn leuke restaurants en cafés.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    echt comfortabel!
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving was niet zo leuk,maar mijn beste vriendin en ik hebben ons niet onveilig gevoeld. Kamers aan de straat kant zijn luidruchtig.

    De kamer was ruim. Strijkijzer & plank op de kamer. Gratis koffie, thee en koekjes op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,9
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niet alle personeelsleden aan de balie waren op de hoogte van de regeling van het openbaar vervoer waardoor we verkeerde info kregen.

    Vriendelijk personeel Verzorgde kamers die dagelijks werden onderhouden Vlak aan de bushalte en op een kleine 10 minuten wandelafstand van een metrostation

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Handige locatie en het hotel is schoon, ruim en modern.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst moesten we een soort borg van £50 betalen terwijl de kamer al betaald was. De receptionist was niet vriendelijk en het was een heel onwarm welkom na een lange reis. Dit viel me ontzettend tegen van zo'n modern hotel

    Handige locatie en het hotel is schoon, ruim en modern. Fijn dat er een 24-uurs bar is voor als je laat arriveert. De soep was erg lekker

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,5
    mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was vrij duur dus dat hebben we gewoon in een eetcafe of pub gedaan.

    mooie kamer. Voor het hotel ligt een bushalte met bussen richting Liverpool Street en metrostation Bethnal Green is 10 min lopen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,1
    Super lief personeel die 24/7 voor je klaarstaat!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is niet echt een 4-sterren maar meer 3 of 2 sterren hotel. Fijn bed,maar kleine kamer en kamers lijken oud.

    Super lief personeel die 24/7 voor je klaarstaat!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    6,7
    Prima, simpel hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was echt vreselijk: de springveren waren heel voelbaar. We zijn daarom overgeplaatst naar een andere kamer, waar het bed helaas net zo slecht was ..

    Prima, schone, simpele hotelkamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,2
    vakantie trip van vier dagen. prima accomodatie hiervoor en bus stopt voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad met douchekleed er voor . Niet meer van deze tijd.

    Geen ontbijt veel te prijzig, dichtbij twee tenten voor ontbijt. Nette kamer en elke dag opgeruimd.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    de ruimte voor het restaurant was erg koud,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de ruimte voor het restaurant was erg koud,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Airco was uitgevallen op de kamer, volgende dag gelijk een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was geen safe op de kamer

    Airco was uitgevallen op de kamer, volgende dag gelijk een nieuwe kamer gekregen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,6
    Mooi verzorgd hotel met een heerlijk bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi verzorgd hotel met een heerlijk bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,9
    Goede service. Vriendelijk personeel
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt

    Hygiënne

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,8
    prima om londen te bezoeken
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    uitzicht, was erg saai

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Superfijn hotel, goed te bereiken met bus (voor hotel, om de 7 min) en leuke wijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime en superschone kamers met bad!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,5
    Prima voor een nacht.
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsisolatie van de kamers.

    Comfort van de kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Meubilair in hal

    De ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Geen variaties. Elk e dag hetzelfde

    De kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het kan tot 2 weken duren voordat je je borg terug hebt

    mooie kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,9
    goed voor city trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mooi en net hotel. Gedienstig personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,7
    WiFi was niet heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was niet heel goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Matrassen waren niet goed, de wc trok slecht door. Dus volgende keer een ander hotel

    Goede locatie, vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,9
    Erg leuke buurt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Erg vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,7
    Wij haddne een neerlijke tijd maar het in en uit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht personeel in de receptie

    Nette kamers mooie faicliteiten Goed gelegen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    5,4
    Ik zal niet meer deze hotel boeken.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijkheid van de Personeels het was heel slecht behandelt.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    7,5
    De locatie is heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koelkast was kapot en werd maar niet gerepareerd. Verkeer stond vaak vast.

    De locatie is heerlijk. Snel in de overground en de bus. Gezellige buurt met veel uitgaansgelegenheden.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,8
    De stille kamers met fijne faciliteiten: thee, koffie,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niks, maar hou rekening met 10 minuten lopen naar het dichstbijzijnde metrostation

    De stille kamers met fijne faciliteiten: thee, koffie, koekjes, water, heerlijk bed.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    3,8
    The only positive thing about this hotel is the WIFI.
    • Vakantiereis
    • Stel

    What a nightmare. The aircondition was not working for our full stay (2nights) so it was like we were sleeping in a sauna. We forgot to bring our own electricity adapters so we asked to borrow one from the hotel. First of all we had to come down every single time because the hotel was understaffed and therefore not possible to leave the reception desk. We tried three different ones but we gave up after because they were all not working and we were both tired of coming down every single time for nothing. So charging your stuff was impossible and my girlfriend couldn't use her hair tools either. When we wanted to checkout on Sunday morning there was a super long waiting line because everyone needs to check out at the same time. Again, since the hotel was understaffed, this took ages and we lost precious time which we rather spended in the city doing something fun or having breakfast. When I complained about all the above during our checkout the manager was not available (why the hell do you have a manager then!) so the woman who helped us said she couldn't do anything for us. Nothing! This is crazy and the worst customer service I ever had to deal with. I gave up because I didn't want to spend another minute in this place so they charged me for the full amount. They even let me pay extra for the valuta difference since in changed during the time I made the reservation and the checkout. I had to pin an extra 2 pounds. I hope those two pounds will help them to hire a real manager who is available when needed. If you are thinking about going to London, do not book this hotel, it will ruin your time in this beautiful city. I will never ever come back here again.

    The only positive thing about this hotel is the WIFI.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    7,5
    Locatie was fijn, goed ingerichte kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nogal herrie, geschreeuw hoorbaar van buiten. Licht in de kamer was ook niet geweldig.

    Locatie was fijn, goed ingerichte kamers. Personeel ook prettig.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    8,3
    Goede centrale ligging voor bezoek aan London, bushalte voor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Personeel mag in bar en restaurant iets vriendelijker

    Goede centrale ligging voor bezoek aan London, bushalte voor de deur

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    7,5
    Schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Douchegordijn in bad dat dan helemaal tegen je aan kleeft. Ontbijt erg simpel voor deze prijs.

    Schoon. Heerlijk bed.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    4,6
    Slechte bedden,luidruchtig (o.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte bedden,luidruchtig (o.a verkeer en harde muziek in kamer).

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    8,8
    alle faciliteiten
    • Stel

    het ontbijt: veel te duur, in verhouding met wat je kunt eten 's morgens

    alle faciliteiten

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    9,6
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel sprak slecht engels Bedden waren slecht

    Grote kamer Net hotel Perfecte locatie

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    7,5
    Goede wifiverbinding en een goed uitgerust gymnasium
    • Vakantiereis
    • Stel

    In een theeland is er maar 1 theesoort op de kamer

    Goede wifiverbinding en een goed uitgerust gymnasium

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    6,7
    Schoon comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dure drankjes aan de bar, waarbij ik ERG weinig kreeg voor het geld!

    Schoon comfortabel hotel

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    7,5
    Bar en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geluidshinder op kamer van buiten misschien omdat raam niet goed sloot ofwel geen dubbel glas

    Bar en ontbijt Bed

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: