Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Denewood Hotel 3-sterren

40 Sea Road, Boscombe, Bournemouth, BH5 1BQ, Verenigd Koninkrijk

#23 van de 46 B&B's en herbergen in Bournemouth

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 521 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Hotel was beter dan dat je zo bij de eerste indruk zou...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel was beter dan dat je zo bij de eerste indruk zou verwachten. Kamer eenvoudig, bedden uitstekend de beste van onze 3 weekse trip. Ontbijt iedere ochtend keuze en mogelijkheid tot aanvulling.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,9
    Voldoet aan de verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn kamer grensde aan de ruimte waar de verwarmingsketel stond. Soms wat lawaaierig maar ben er aan gaan wennen.

    Kamer schoon en iedere dag opgeruimd. Prima ontbijt en vrolijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar!
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    N.v.t.

    Gezellig en comfortabel hotel, English style! Gunstige ligging. Prima ontbijt, ruime keuze.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    7,9
    Een prima hotel voor een korte stop.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het afschrijven van de kosten gebeurt zeer snel. Dat kan volgens ons ook een paar weken van te voren.

    Vlak bij de zee, een paar minuten lopen.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    Het ontbijt was zeker voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was zeker voldoende. Je had ook voldoende keus. Eenvoudige, maar nette kamers, vriendelijk personeel en de tips die we van de zaakvoerder kregen, maakten dat we iedere avond goed hebben gegeten.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    5,8
    Het ontbijt was goed, maar voor de totaal prijs wel iets aan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Meer even rekening houden met wat voor soort gasten in je hotel zitten, en anders wel vermelden dat het hotel overdag niet is verwarmd in de wintermaanden. En dan wel je prijs aanpassen. Het is heerlijk om een strandwandeling te maken, maar is niet fijn om daarna in een koude hotel kamer te komen. Dit hebben we de eerste dag aangegeven, maar daar is verder niets mee gedaan. We waren er 4 dagen.

    Het ontbijt was goed, maar voor de totaal prijs wel iets aan de sobere kant. De kamer was mooi ruim en had uitzicht op de zee. Wat erg jammer was is dat wij er in een koude en zeer winderige periode waren. De kamer was erg koud, en bij navraag bleek dat de verwarming overdag niet aan gaat, omdat er normaal overdag geen gasten zijn. Dat is wel een minpunt, mede omdat het ook een oud gebouw is.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,9
    Ontbijt was erg lekker!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt was erg lekker!

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,2
    prima ontbijt, afstand tot strand ook prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima ontbijt, afstand tot strand ook prima

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Denewood Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: