Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Derby Pride Park 3-sterren

Wheelwright Way, Pride Park, Derby, DE24 8HX, Verenigd Koninkrijk

#7 van de 23 hotels in Derby

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 935 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,1
    Prima hotel voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer wordt bij aankomst toegewezen
    • Verbleef 1 nacht

    Geen restaurant. Schuin tegenover ligt wel een matig Mexicaans restaurant. Ligging op industrieterrein.

    Prima hotel voor overnachting op doorreis. Ruime en schone kamer. Gratis parkeren op afgesloten terrein. Goed ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,6
    Perfecte locatie voor bezoek van een wedstrijd van Derby County.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Zeer hulpvaardig personeel, uitstekend ontbijt, prima kamer en sanitair, zeker gezien de prijs per nacht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    10
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer wordt bij aankomst toegewezen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles tiptop in orde! Lokatie, niet ver van het centrum, niet ver van het voetbalstadion, vlakbij station van Derby.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,5
    Weekeindje Derby
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer wordt bij aankomst toegewezen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Douches waren super

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Ik had zeker een adapter nodig voor de elektriciteit omdat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik had zeker een adapter nodig voor de elektriciteit omdat mijn zoon astma heeft voor zijn aerosoltoestel. Personeel heeft gezorgd voor adapter uit een ander hotel omdat die van hen op waren.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    8,8
    Ruime kamer, goede voorzieningen, Behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Langzaam Wifi. Voor voetgangers wat moeilijk te bereiken. Wij kwamen met de bus en moesten onze weg zoeken in het voor ons niet bekende Derby. Daarbij moesten we het spoor via het station kruisen. Omdat we via de poortjes moesten, hadden we het - overigens onjuiste - idee dat we dit illegaal deden. Het overigens vriendelijke spoorpersoneel deed de poortjes voor ons open.

    Ruime kamer, goede voorzieningen, Behulpzaam personeel.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: