Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Desalis Hotel London Stansted

Hall Road (oppposite Green St), Elsenham, Elsenham, CM22 6DR, Verenigd Koninkrijk

#3 van de 3 hotels in Elsenham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2514 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,4
    We kwamen laat vanuit Londen terug in Stansted om vanuit...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat smoezelig..niet schoon en Mn man is eerst op serieuze dikke spinnen jacht gemoeten😊 en in de badkamer hebben we ook wat kleine beestjes verwijderd.. Voor n nachtje was t te doen al zou ik n volgende x in Londen blijven en wel wat eerder vertrekken richting vliegveld..voor ons niet v herhaling vatbaar helaas..

    We kwamen laat vanuit Londen terug in Stansted om vanuit daar de volgende ochtend te vliegen. We hebben gebeld en werden om 22:30 uur opgehaald evenals smorgens om 6:30 uur weer weggebracht met de shuttle dienst. Weliswaar kostte t ons 20 pond het was wel prettig geregeld.. Het is geen super duur hotel..

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Makkelijk als je vroeg moet reizen vanaf Stansted
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht/geen (wifi)bereik

    Dicht bij het vliegveld (wel verder weg dan dat ze zelf aangeven, ongeveer 10-15 min rijden). Vanaf Stansted = enkeltje taxi 15 pond. Wel charterbusje vanuit hotel mogelijk = enkeltje 5 pond. In de buurt van hotel niks te doen maar ideaal als je vroeg vliegt. Restaurant heel goed!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    goed hotel voor een stopover op stansed (goede shuttle en snelle service),
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er waren geen foldertjes en andere papieren info in de kamer gelegd (ik zag het later wel in andere kamers liggen, dus kennelijk bij mij vergeten) dus ik wist snachts (op de receptie gaf niemand telefonisch antwoord) het wifi pasword niet! en ook niet hoe de telefoon werkte. matig ontbijt, net nog voldoende (6-)

    enorme kamer (suite gekregen), met extra bubble bad in de badkamer. de shuttle service was prima , maar de ingang van het radisson blue hotel op het vliegveld, waar op de shuttle gewacht moest worden is onduidelijk. vanaf het vliegveld gaat een overkapt pad richting het radison blue hotel en carpark, waar je ergens, waar dit niet aangegeven staat, maar waar je op het parkeerterrein wel een onoverdekt, soort zeebrapad kunt zien, linksaf moet slaan, waarna je bij het hotel naar rechts moet gaan anders loop je een km om het hotel heen (wat ik per ongeluk deed).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,5
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het ontbijt er niet lekker uitzien. Broodjes waren verbrand en er was niet zoveel keuze. Toch heel vriendelijk te woord gestaan door het personeel, en hebben we ons geld direct terug gekregen.

    Gastvrijheid

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    4,2
    Zeer vies en slechte accommodatie. Eerste en laatste keer geweest
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht en vies bed. Erg verouderd. Slechte service

    Niets

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    3,8
    Erg gedateerd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gedateerd

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    9,6
    Het diner en het bed waren geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Jacuzzi
    • Verbleef 1 nacht

    Middle of nowhere, wel mooi uitzicht

    Het diner en het bed waren geweldig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,8
    We zijn niet goed geïnformeerd over de mogelijkheden en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn niet goed geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten van de pendelservice

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,1
    Transfer hotel bij Stansted
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje bizarre infrastructuur en omgeving Enkel per taxi vanuit Luchthaven bereikbaar, 15 pond enkele rit Verlaten indruk

    Ruime kamers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer en meubilair verouderd

    Alles zag er verzorgd uit en het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,3
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oudbollige badkamer

    Goed eten

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    transfer van en naar vliegveld had een gratis service moeten zijn

    schone kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    Prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Mensen van het hotel waren bijzonder vriendelijke en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    3,3
    niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de kamers waren niet schoon, waterleiding klapte, personeel niet representatief, lag erg afgelegen en dat was omdat wij het restaurant van het hotel niet aandurfde een probleem.

    niets

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    5,0
    Vriendelijk personeel dat zich heeft neergelegd bij de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slecht tot geen telefoonbereik. Ook nauwelijks internet op de kamer. Verder matig restaurant en slechte bedden.

    Vriendelijk personeel dat zich heeft neergelegd bij de tekortkomingen van het hotel. Goede prijs dicht bij vliegveld.

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    5,0
    Vuil tapijt op de kamers, shuttle dienst was eerst niet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Vuil tapijt op de kamers, shuttle dienst was eerst niet beschikbaar en probeerde ons nadien op te lichten door dubbel tarief van een taxi te vragen voor rit naar de luchthaven, wekdienst belde 20 min te laat, ......

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    5,8
    1. Redelijk dichtbij Stansted Airport
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    1. Lakens te kort. 2. Inrichting van het hotel bijzonder raar.(geen stijl of smaak) 3. Shuttle moest apart betaald worden.

    1. Redelijk dichtbij Stansted Airport 2. Shuttle service werkt.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    4,6
    Bed was comfortabel en kamer was redelijk schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slechte locatie, zonder auto of taxi kom je nergens. Badkamer niet schoon en geen wifi signaal in de kamers, alleen in de lobby.

    Bed was comfortabel en kamer was redelijk schoon.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    8,8
    - mooie grote en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    -ontbijt kon vanaf 400 uur, dat is mooi, maar de lichten bleven uit en ik kon dus alleen in t donker eten. -t hotel heeft een wekservice en ik had gevraagd me wakker te bellen, dit is niet gebeurt. dat vind ik erg kwalijk want je zou je vliegtuig erdoor kunnen missen.

    - mooie grote en schone kamers. - goede locatie -transfer naar vliegveld

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,1
    WiFi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    WiFi

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,1
    dicht bij vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer is erg gehorig.

    dicht bij vliegveld

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,1
    Mensen waren vriendelijke goede lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    S'nacht ging het brand alarm af om 00:35 en was vals alarm. Erg vervelend als je er om 04:30 uit moet.

    Mensen waren vriendelijke goede lokatie

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    6,7
    De vriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De accomodatie was gedateerder dan de foto's deed vermoeden

    De vriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    5,8
    Pima locatie tov Stansted airport
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Sobere kamer, geen wifi op de kamer, matig restaurant

    Pima locatie tov Stansted airport

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    5,4
    kakkerlakken op de kamer :)
    • Zakenreis
    • Groep

    kakkerlakken op de kamer :)

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    4,6
    Transfer naar vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hygiene niet goed, haren in de douche badkamer niet schoon geen wifi afwijkende prijzen oude kamers

    Transfer naar vliegveld

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    3,8
    Veel te duur voor 4 sterren
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel te duur voor 4 sterren

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    Airport service
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen wifi ontvangst op kamer.

    Airport service Zeer vroeg al omtbijt.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    Zeer goede ligging tav vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goede ligging tav vliegveld. Echter wel Taxi of hotelbus nodig tegen kleine vergoeding

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    5,8
    Kamer was ruim, de shuttle was handig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Diner besteld via booking,com, prijzen op de kaart zijn beter, Ontbijt een aanfluiting voor de prijs.

    Kamer was ruim, de shuttle was handig

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    7,9
    quiet comfortable room
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    internet signal in room very poor quiet comfortable

    quiet comfortable room

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    8,8
    De ligging en het snelle vervoer van en naar Stansted airport
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de kamer werkte de wifi niet. Wel in de hal

    De ligging en het snelle vervoer van en naar Stansted airport

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: