Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dunollie Hotel ‘A Bespoke Hotel’ 3-sterren

Broadford, Isle Of Skye, Broadford, IV49 9AE, Verenigd Koninkrijk

#5 van de 5 hotels in Broadford

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1380 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Gratis WiFi

    5,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Vooral het uitzicht was geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dit hotel heeft veel grote groepen reizigers. Vooral in het restaurant was dat storend. Het ene moment zit je rustig te eten, het volgende zitten er 50 luidruchtige Fransen achter je. Het personeel was druk met deze groep en vergat de andere gasten een beetje.

    Ik verbleef in een tweepersoonskamer. Deze was ruim en volgens mij pas gerenoveerd. De kamer was schoon en netjes. Doordat mijn ferry vertraging had, kwam ik pas laat aan in het hotel. Dit was geen probleem en ik werd netjes geholpen. Het ontbijt was prima maar niet spectaculair. De locatie is fantastisch. Geweldig uitzicht vanuit de ontbijtzaal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Prima locatie voor één nacht, gunstig gelegen, maar niet erg sfeervol.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Nogal zakelijk sfeer en duidelijk een hotel voor groepsreizen; niet erg sfeervol. Ontbijt kwalitatief niet al te best.

    Handige locatie omdat we op doorreis waren. Dicht bij de brug, mooi uitzicht op zee, goede voorzieningen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    4,6
    Geen 3-sterren waard,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Bij een 3 sterren hotel verwacht ik enige comfort, uitstraling en luxe, maar hier is het blijkbaar Bed, Badf, Brood 3xB dus. Ik vond het gewoon tegen vallen, oude uitstraling en oubollig. Verder slecht sanitair, een lamp die het wel of niet deed en deuren die zo slecht sluiten dat er rondom licht doorheen komt. Op onze rondreis door Schotland hebben we in totaal 8 3-sterren hotels geboekt, dus enig vergelijk heb ik zeker. Het was dat er niets meer verkrijgbaar was, anders hadden we dit hotel hard voorbij gereden.

    Het ontbijt is wel ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    2,5
    Blijf daar we
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd vuil hotel, ongedierte in bed (dit is spijtig genoeg geen grap ..), super onvriendelijk personeel .. 's nachts ging 3* het brandalarm af met de melding dat alles in orde was ...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    2,5
    Niet boeken! (tenzij je de schrik van je leven wilt ervaren)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Meerdere keren ging 's nachts het alarm af, zeer, zeer luid! Wij zijn enorm geschrokken en zetten nooit meer een voet over de drempel bij een Bespoke hotel. Ze verontschuldigden zich niet eens.

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    Prima verblijf locatie voor de ene overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi alleen in lounge omgeving

    Accommodatie op zich prima (helaas uitzicht betreffende kamer op parkeerplaats). Bij ontbijt fijn uitzicht op het meer!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 april 2017

    5,8
    Dit hotel raad ik niemand aan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren heel erg gehorig, ik deed geen oog dicht. Ook nog drie keer het brandalarm mogen meemaken om 23:30. Dames aan de receptie wisten niets over het eiland

    Goed ontbijt, ruime kamer, mooi locatie aan het meer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    Beetje gedateerd hotel, goed voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is wat gedateerd, net zoals de kamer die we hadden. Het is een hotel waar ook bussen komen, zodat parkeren een probleem kan zijn (wij hadden het laatste plekje, naast de bus) en de lobby en ontbijtruimte vol kan zijn. Wifi alleen in de lobby, niet op de kamer.

    Qua locatie ligt het goed, net op de Isle of Skye aan het water. Het ontbijtbuffet was goed, voldoende keuze en zowel warme dingen als vers fruit.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    4,2
    Net zo somber als het weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Bedompte en kleine kamer en nauwelijks ventilatie. WC die niet goed doorspoelt. Geen houder voor toiletpapier. Krakende vloeren en oud meubilair. Geen Wifi in kamer. Slechte prijs/kwaliteit verhouding.

    Positief was dat we na 1 nacht weer konden uitchecken.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    Een " gewoon" hotel, maar de ligging aan het water maakt het bijzonderder.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Het is hotel vooral gericht op tours. Veel groepen. Toch blijven ze servicegericht.

    Ligging met uitzicht op open water.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    10
    de service en belanstelling
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de service en belanstelling

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    4,6
    Locatieaan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van onderhoud

    Locatieaan zee

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    3,1
    Niet heen gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    10
    Hygiene en het eten in de brasserie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en het eten in de brasserie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    5,0
    Uitzicht in eetzaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen sfeer of uitstraling

    Uitzicht in eetzaal

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    5,0
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten en toestand kamer was matig.

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    4,2
    Zeer rumoerige kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer rumoerige kamers

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,4
    Erg gehorige kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorige kamers Krakende vloeren Elke stap boven je geeft lawaai

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,1
    Gunstige prijs/kwaliteit, je kunt hier uitstekend eten,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vrij basic hotel, wifi alleen in de gezamenlijke foyer en verder niet op kamer of elders in het hotel. Wifi werkt niet optimaal (valt soms uit)

    Gunstige prijs/kwaliteit, je kunt hier uitstekend eten, haggis bij het ontbijt, uitstekende plek om te verblijven voor een dagje Skye

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,6
    De bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was vet, geen verse zaken. Personeel had geen oog voor de gasten, we moesten er zelf achteraan om koffie te krijgen, alle drie de ochtenden. Kamer en douche roken naar vocht, wat gecamoufleerd werd door chemische zoete geur. Echt smerig. Wifi enkel in de lounge, niet op de kamer.

    De bedden.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    4,2
    Typische toerist trap, mooi op foto maar kleur- en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Typische toerist trap, mooi op foto maar kleur- en karakterloos hotel. Bij het afrekenen betaal je automatisch in een dure euro-wisselkoers + 3,5% meerkost voor de transactie. Maw een extra 27eur enkel om te mogen betalen. Schandelijk en daarom te mijden hotel!

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    7,1
    De locatie is een goede basis voor een tocht over The Isle...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten viel wat tegen, een reisgenoot is vegetariër, de keuze daarvoor erg beperkt. Wifi alleen in de lobby, hotelkamer erg ver lopen.

    De locatie is een goede basis voor een tocht over The Isle of Skye

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,1
    Weinig parkeerplaatsen voor een groot hotel zoals deze.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig parkeerplaatsen voor een groot hotel zoals deze. Geen wifi in de kamers

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    4,2
    Een versleten hotel, eten niet lekker, te duur voor wat je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een versleten hotel, eten niet lekker, te duur voor wat je krijgt. Personeel niet vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    3,3
    Onvriendelijk onthaal, verouderde en donkere kamer, heel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onvriendelijk onthaal, verouderde en donkere kamer, heel lawaaierig (slecht geïsoleerde kamers)

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    6,7
    Lokatie is prima
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel is wel aan rondje opknappen toe. Oogt én is allemaal wat gammel en gedateerd.

    Lokatie is prima

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: