Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Earls Court Garden Hotel 2-sterren

36 Earls Court Gardens, Kensington and Chelsea, Londen, SW5 0TR, Verenigd Koninkrijk

#925 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1621 beoordelingen over dit hotel

5,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    4,7

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    4,9

  • Personeel

    6,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,8

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 54

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    5,0
    Niet aan traden. Voor dit geld is er beslist iets beters te boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 202 ,een oud vies en doorgelegen matras waar LETTERLIJK de ijzeren veren uitstaken ! De (bovengrondse) metrolijn reed figuurlijk dwars door de kamer ! Geen tweede kamer sleutel te krijgen wat lastig is als er geen portier is s,avonds en s,nachts is.

    Er was koffie ,thee en een waterkoker..

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    4,6
    Een kamer die tegenvalt maar in een leuke buurt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein badkamer zit onder kalk er is geen koelkast de overground is aan de achterkan dit is te horen en te voelen alles is erg hoorbaar ook van andere kamers bed is erg rot veren zijn voelbaar krijgt een dun kussen gelukkig konden we extra kussens krijgen omdat amdere kamer nog vrij was maar als alles vol ligt kan dit dus niet daarnaast zagen de meubels er versleten uit

    Het was dicht bij de underground en nabij een straat met gezellig barretjes en eetgelegenheden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    5,4
    De ligging was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Constant hoor je de metro. De kamer was erg vies en het bed zorgde voor aardige rugpijn. Daarnaast was de douche practisch gezien onbruikbaar

    De ligging was goed. Het hotel was daarnaast goedkoop. Personeel was vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    2,9
    Heel slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Kamer te klein voor de prijs, geen ontbijt, bij de badkamer de douch was heet, jij kon de water veranderen naar laauw of koud. Jij kon iedereen horen van de andere kamers. En er was in de badkamer een lek.

    Niks

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    2,9
    Extreem vies en onderkomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer vies, overal schimmel, vooral de badkamer waar haren aan plafond plakte. Kamer was in kelder, bereikbaar met ijzeren levensgevaarlijke trap, geen raam, metro raasde naast de muur iedere 10 minuten net snachts om het half uur. Achter gordijn van een deur was de keuken ergens van waar gewoon een handoek voor was gehangen. En waar vanaf 6 uur vol kabaal was. Matras doorgezakt. Geen wifi in kelder. Vuile waszakken opgestapeld op de gang.

    Vlakbij metro

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    4,2
    De accomodatie was slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Kleine kamer, waar je bijna niet in kon bewegen, douche gelegenheid, trap lopen, zaten op de bovenste verdieping en doorgezakte matras.

    De omgeving van het hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,0
    Helemaal niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen 24 uur check in, geen flexibiliteit . Het hotel was een vieze trapgat met veel te kleine kamers. Ik heb in andere budget hotels geslapen die veel beter zijn.

    Helemaal niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn klein. Buiten een bed is er nauwelijks meubilair en daar zou ook geen plaats voor zijn. Goed voor enkele nachten, maar niet geschikt voor een langer verblijf.

    Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    2,5
    ramp
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    we hebben niet in dit hotel overnacht. Dit door slechte brandveiligheid. In de kelder zonder uitgang in geval van brand. S,avonds ook geen personeel aanwezig. Niet doen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    2,9
    doodop door nachtelijk lawaai
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Toen ik met m'n vriendinnen toekwam om in te checken ging het apparaat voor te betalen niet. De man die aan de check-in stond vroeg al direct of we het bedrag cash konden betalen. Na 7 (!!!) keer lukte het uiteindelijk wel om met de visakaart te betalen. Onze kamer was helemaal op het 3e verdiep langs de achterkant, de supersmalle trap die we op en af moesten was ook de enige manier om het gebouw te verlaten in geval van nood/brand. Het was erg warm 's nachts waardoor het raam moest openstaan en we dus ook alle 5 minuten de trein hoorden passeren (tussen 1u30 en 5u was het even stil). De wifi werkte pas vanaf de 3e dag. Erg kleine badkamer, de afvoer van de douche verloopt slecht waardoor er tijdens het douchen een "bad" begint te ontstaan aan jouw voeten. De matras op het bed was te groot en je voelde zo de ijzeren veren onder je liggen. Ik begrijp niet dat dit hotel aangeboden wordt op deze site.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    Precies wat we nodig hadden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de ligging van het hotel was erg goed! ongeveer 3 minuten lopen voor je bij het station earls court bent. Vanuit earls court kun je overal makkelijk komen met de metro. Erg goede ligging. Ook de badkamer was prima. Alles wat we nodig hadden voor een citytrip was aanwezig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    3,8
    Waardeloos. Snel uit het assortiment halen. Dit gaat ten koste van jullie goede naam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zo breed als het bed (1.40) 😳. Daar kon je niet omheen lopen. Ik heb MS dus dit was erg moeizaam. Hal was erg klein. Nummers van kamer werden met plakband aangegeven. Bijna geen ruimte voor schoenen en koffer. Je kon alleen op het bed zitten. Kleding moest s'nachts aan de kapstok hangen, verder geen ruimte. De trein reed onder ons raam labgs dus de locatie was ook nog eens k... Kortom een héle slechte ervaring.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    4,6
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piepkleine (standaard) kamer op de derde verdieping.Smalle trappen en gangetjes. Bij brand is dit de enige vluchtweg en overleef je het waarschijnlijk niet want het raam kan alleen op een kiertje open. Wanneer wij een overigens veel te hete douche namen, lekte het bij onze reisgenoten op de 2e verdieping in de douche naar beneden. Dit alles werd opgelost door er nog maar een laagje kit over heen te smeren. Op de dag van vertrek nog meer lekkage vanuit andere kamers. Complimenten voor de receptioniste die er alles aan probeerde te doen en zeer vriendelijk bleef!

    De locatie vlak bij Earls Court is een goede uitvalsbasis.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    4,6
    Denderen in bed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er liep een Underground (Circle en District) lijn juist naast het venster waardoor je de trillingen en het lawaai van de voorbijdenderende treinen aan de lijve kon ondervinden. Een echt probleem voor een goede nachtrust.

    Dat het hotel vlakbij een Tube station was.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    2,5
    Het was zwaar pet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Matrassen die te groot zijn voor de bed bodems, dus doorgezakte matrassen. De ene erger dan de andere. Lekkende plafonds wanneer de bovenbuur een douche neemt want de douchecabine deuren sluiten niet. Er wordt schoongemaakt met puur chloor. Schimmelkamers omdat er niet geventileerd kan worden, vooral de kamers in het souterrain. Personeel dat liever in hun eigen taal spreekt waar je bij staat en hun schouders ophaalt. Of zich echt rot schamen voor wat er allemaal mis gaat. Dit is geen hotel maar een slaapplek voor als je echt niet van gemak houdt en het je niets interesseert. O ja, neem de kamers aan de straatkant, die aan de achterkant krijgen elke twee minuten bezoek van een metrolijn. Na twaalf uur 's-nachts maar per vijftien minuten. Absoluut geen plek om met kinderen naartoe te gaan. Ik heb op veel verschillende plekken geslapen met weinig tot geen luxe maar dit is echt niet leuk meer. Jammer. De locatie dicht bij de metro is inderdaad handig.

    Niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,3
    Het bed lag erg prettig en het hotel ligt op een goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik heb twee keer het bedrag voor mijn kamer moeten betalen, het hotel had de betaling via iDeal niet ontvangen, booking.com gaat dit voor mij oplossen. Gehorige kamers!

    Het bed lag erg prettig en het hotel ligt op een goede locatie met veel faciliteiten in de buurt!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,3
    Basic hotel, prima voor een paar overnachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het geluid van de metro was de eerste nacht erg wennen. De tweede nacht sliepen we hier al gewoon door heen. Bij de ramen en op het plafond zaten wat schimmel plekken. De kamer en badkamer waren verder, voor zover te zien, wel goed schoon gemaakt.

    De prijs-kwaliteit verhouding is prima. De kamers zijn erg basic en aan de kleine kant, maar als je tevreden bent met een goed bed, een eigen badkamer met goede douche en een waterkoker met oploskoffie en thee ben je aan het juiste adres.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    5,4
    Helaas niet helemaal wat we hadden verwacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht vanuit de hotelkamer was de metrolijn (op ongeveer 10 meter). Tot een uurtje of 01:00u en vanaf een uurtje of 06:00u de metro elke paar minuten horen langs razen. Kamer redelijk klein, we moesten vanuit achter het bed in kruipen omdat het bed aan beide zijde ongeklemd stond tussen een muur.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    3,8
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden naar een ander hotel gestuurd, en dat moesten we zelf uitzoeken. Het baliemeisje sprak amper Engels.

    Niks! We werden bij aankomst weggestuurd omdat er iets mis was in het hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,9
    Ideaal en niet duur om te slapen na een dagje bruisend Londen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige wat tegenviel is dat je de metro kan horen als je net in bed ligt omdat vlakbij deze bovengronds komt. Nadat de metro niet meer rijdt (circa 01:00uur) heb je verder een zeer rustige nacht. Enige hotel in de straat met weinig verkeer.

    De locatie is geweldig, zeer dicht bij de metro, goede rustige buurt met pubs dichtbij. De kamer was in de basement en was ruim (1 tweepersoons bed en 1 eenpersoonsbed) met een redelijk schoon toilet en douche en-suit. Grote tv met goed ontvangst en goede wifi. Elke dag schone lakens en handdoeken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    2,5
    Een schande dat booking.com dit hotel aanbiedt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Absoluut het slechtste hotel ooit! Schimmel op de muren van de zogenaamd gerenoveerde kelder!!!kamer en in de douche. Geen privacy, want wanneer je het gordijn openschoof werd je bekeken door de klusjesman die op het koertje van 2 bij 2 meter zijn stekje had om zijn potje te koken. Om de twee minuten reed een trein onder onze kamer door waardoor we ons bed uit daverden. Geen oog dichtgedaan! Schimmelgeur was niet te harden! De gang lag vol opgestapelde linnenzakken. Absoluut ongezond! Wifi werkte niet! Na 1 nacht hebben we het hotel verlaten hoewel we drie nachten hadden geboekt én dom genoeg betaald bij aankomst. Bij vraag naar terugbetaling werd ons eenvoudig een klachtenformulier onder de neus geduwd. Op die klacht kregen we geen reactie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    5,8
    goedkoop maar lawaaierig door treinverkeer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1-pers. kamer heel erg klein, wastafel eigenlijk een wc-fonteintje. Maar het ergste: om de paar minuten dendert er een trein recht onder je raam voorbij. Weinig medewerking van het personeel nadat ik iets had laten hangen.(maar ja... de prijs is er wel naar, lekker goedkoop!)

    Lage prijs! Prettig bed. Op de badkamer na erg schoon, waterkoker, beker, (oplos)koffie en thee en zelfs bestek aanwezig!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    Prima locatie, klein opgezet met kans op geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan de achterzijde van het hotel hebben veel geluidsoverlast van de tube die het eerste stuk van het traject boven de grond aan de achterzijde van het hotel langs raast. Dus ben je een lichte slaper dan zou je beter voor een ander hotel kunnen kiezen.

    Locatie ten opzichte van de stad bezoeken is perfect. En dichtbij de metrostation waardoor je je snel kunt verplaatsen. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Verwacht geen grote kamers of luxe voor de prijs. Prima hotel om te overnachten als je toch de hele dag op pad bent.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    3,3
    een heel slecht hotel, mag de naam hotel niet dragen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    er kon niet eens een raam open op de kamer, vreselijk benauwd. om de 15 seconden raast er een metro/trein voorbij op 10 meter afstand, van 05.30 - 01.30 VRESELIJK. er as geen brandtrap, ondanks dat wij op een derde verdieping zaten. op de slaapkamer was nergens ruimte voor zoals een stoel of een kast voor de kleding

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    7,5
    waar voor je geld (mits niet in 1-pers. kamer)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi alleen op begane grond 1-pers. kamer achterzijde heel erg veel treinlawaai! (trein loopt onder het raam, elke paar minuten...en badkamer minder schoon

    2-pers. kamer voorkant, rustig gelegen, heel compleet qua inrichting. Met waterkoker, (oplos) koffie en thee en zelfs messen, vorken, lepels!!! Wel zelf voor ontbijt zorgen maar attributen zijn er. Alles klein, nauw, smal maar compleet, nieuw, schoon!, degelijk en erg efficiënt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    7,1
    Voor in het centrum van londen te komen makkelijk en snel bereikbaar via de metro
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je een kamer aan de achterzijde hebt heb je veel last van de metro

    Kamers zijn voor te overnachten goed niet erg groot maar schoon badkamer is zeer goed

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,1
    Prima voor een stedentrip als je eisen niet te hoog zijn. Goedkoop, en top locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein, geen probleem maar door de warmte (31 graden) geen airco en een heel klein raampje heb ik erg slecht geslapen.. Een groter raam of een airco zou top zijn geweest.

    Hotel was vlakbij de metro, en op loopafstand van Hydepark. Kamer was netjes en schoon. Baliemedewerker was vriendelijk.. Verder een simpel hote zonder poespas.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    4,6
    gehorig hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is vergelijkbaar met een hostel met privekamer. Personeel is vriendelijk maar vond het nodig ons s ochtends 2x te storen. Verder is het gehorig, benauwd, muffe geur. Kamer is zeer klein en kan daardoor nergens een koffer kwijt. Ook zeer veel geluidsoverlast van metro die precies de grond weer ingaat achter het hotel onder je raam. En deze rijdt tegenwoordig ook s nachts. Ik zou er niet nogmaals willen verblijven

    De locatie is goed. Ong 4 min van metro met 2 verschillende lijnen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    4,6
    Bed is ronduit waardeloos!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is ronduit waardeloos!! Hygiëne is ook ver te zoeken! Zeer gehorig, en brandveiligheid is ook ver te zoeken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,3
    Voor een korte citytrip is dit net voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer gehorig. Je kon gesprekken meeluisteren.

    Locatie, vlakbij de metrohalte.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,4
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    grootte van de kamer, je kon nauwelijks bewegen. geluidsoverlast van medegasten en passerende metro's

    lokatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    3,8
    Het water kwam door het plafond naar beneden, electiciteit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water kwam door het plafond naar beneden, electiciteit viel daardoor ook uit. Douche water was koud.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,3
    Personeel was zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie is wat oud. Schoonmakers mogen nog wel even in opleiding

    Personeel was zeer vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,1
    Prima locatie, nabij metrostation
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, geen lobby of lounge

    Prima locatie, nabij metrostation

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    5,0
    vergeleken met andere hotels in Londen was de prijs...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heeeeeel kleine kamer en toch nog wel behoorlijk van centrum verwijderd.

    vergeleken met andere hotels in Londen was de prijs interessant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    5,4
    Te klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was veel te klein; ik kon er niet staan, niet onder de douche. Bedden leverden rugpijn op.

    Hotel ligt ideaal tov openbaar vervoer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    6,7
    Geweldige ligging, vlakbij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel straatgeluiden. Gammele kasten.

    Geweldige ligging, vlakbij metrostation. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    5,8
    Ligging en prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne Personeel niet behulpzaam

    Ligging en prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    3,8
    De locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel op het raam, overal stof hopen, muffe lucht

    De locatie was top!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    4,2
    Alleen n kleine kamer, thats it...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mini mini kamer met minimale faciliteiten en geen ontbijt mogelijkheden

    Lokatie t.o.v.underground

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    4,2
    waardeloze hygiëne!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    hygiëne was ver te zoeken, het slechtste bed ooit in de UK.

    De locatie dicht bij het metrostation was prima

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Prima voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras was groter dan het bed zelf. Niet echt handig en ligt ook niet bepaald prettig.

    Goede ligging.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    7,5
    Kamer was prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    4,2
    prijs is ok, that's all
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WIFI deed het niet. geen bagageruimte erg gehorig, zowel geluid van buiten als naastliggende kamers. dunne matrassen

    dicht bij metrostation

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    6,7
    De locatie is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat er geen mogelijkheden zijn voor ontbijt oid

    De locatie is perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    4,2
    Geen comfort, slechte overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze muren, vieze bedden. Geen ruimte om op de wc te zitten ivm te dichtbij van de wasbak. De douche kon alleen heel heet of heel koud.

    Niets

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    2,9
    Verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet gepoetst Inchecken in ander hotel Boven een metrolijn

    Niets

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    5,4
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te smal, niet schoon, geluidsoverlast van metro

    De ligging

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    6,7
    Lokatie is prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bij bevestiging van kamerboeking werd zwart-op-wit bevestigd dat er in ELKE kamer wifi beschikbaar was. Dat was een belangrijke overweging om hier te boeken. In het hotel is zeer beperkt wifi te ontvangen, slechts in het gangetje bij de ingang en gedeeltelijk in de kamers boven de ingang. Elders is er geen wifi ontvangst. Bij navraag kreeg ik van diverse baliemedewerkers steeds een ander excuus te horen. De manager zou bovendien contact met me opnemen hierover en dat is tot op de dag van vandaag niet gebeurd. Ik stel misleidende informatie niet op prijs. Klantenservice is daarboven ver beneden peil.

    Lokatie is prima!

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    4,6
    De ligging is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was kapot, de lakens waren vuil. Zeer dunne muren dus heel veel lawaai in de nacht.

    De ligging is ideaal. Zeer dicht gelegen bij een metrostation.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,5
    De prijs en de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg kleine douche Er word verbouwd, dat is in princiepe geen probleem, alleen begonnen ze al om acht uur sochtends met boren en slijpen en dergelijke

    De prijs en de locatie

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    5,4
    De locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze zijn aan t verbouwen wat geen probleem is waren we over geinformeerd. Op dag 3 zonder melding de hele dag geen warm water. Geen douche!! Personeel reageerde daar niet verontschuligen op.

    De locatie was top! Dicht bij de metro en zo in hartje Londen!

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    6,3
    Kamers liggen aan het spoor en treinen razen de hele nacht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers liggen aan het spoor en treinen razen de hele nacht. Was fijn geweest om dat van tevoren te weten.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,1
    Heel dicht bij de metro;
    • Vakantiereis
    • Groep

    gehorige kamers

    Heel dicht bij de metro; oud hotel, maar gerenoveerde kamers

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 54

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: