Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Cambridge 3-sterren

15/17 Coldhams Park, Norman Way, Off Coldhams Lane, Cambridge, CB1 3LH, Verenigd Koninkrijk

#14 van de 25 hotels in Cambridge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1488 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,9
    Goede prijs-/kwaliteitsverhouding in de nabijheid van Cambridge
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was voorzien van al het nodige incl. airco! Bedden waren heel goed, goede matrassen Ontbijt was goed en gevarieerd Goede afstand van het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    Redelijk hotel, maar kamers niet geschikt voor gezin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden erg klein en wat aan de harde kant. Logeerbed had aan de zijkant uitstekende matalen delen van het uitklapmechanisme; niet fijn/veilig voor kleine kinderen. Ook het logeerbed was nogal aan de kleine kant om 2 kinderen in te laten slapen. Kamer ook net te klein om met 4 personen te verblijven, zéker met kinderen die vroeg wakker zijn en dan willen spelen op de grond; daar was feitelijk geen plek meer voor.

    Grote tuin bij ontbijtzaal waar konijntjes liepen; leuk voor de kinderen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    6,7
    Dichtbij vliegveld, ruime parkeermogelijkheden, goede...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Opgedroogde druppel bloed op de lakens en ook op het douchegordijn. Niet alle tv-zenders beschikbaar.

    Dichtbij vliegveld, ruime parkeermogelijkheden, goede kwaliteit gratis wifi, ruime kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als het hotel volgeboekt is dan is het ontbijt erg hecties en van alles onvoldoende aanwezig. Op normale dag prima, maar toch beperkte keuze.

    Goede kamer en bedden. Schone badkamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Hotel zeker in orde, locatie niet echt ideaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is toch een heel eind wandelen vooraleer je in het centrum van Cambridge komt!

    Zowel kamer als ontbijt waren gewoon in orde. Vriendelijk personeel. Voldoende parkeergelegenheid op afgesloten parking.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    10
    Mooi avontuur, eerste kennismaking Cambridge, korte tijd beschikbaar, goed gelukt dankzij HIE.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    De direkte verbinding met het stads-centrum. Bijvoorbeeld een shuttle-busje, enkele malen per dag, en een betere uitleg over de bus C-2 die wel naar het centrum gaat, maar die je niet helpt als je verkeerd opstapt om terug te gaan omdat je een dagkaartje hebt, zodat de Poolse chauffeur je gewoon meeneemt naar Science Centre.. met een beetje uitleg had hij ons naar de juiste opstapplek verwezen. Had een drie kwartier gescheeld..

    Goede bereikbaarheid, ruim, plezierige indruk, goede kwalitatieve indrukken, hulpvaardig personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,1
    Het ontbijt was hoofdzakelijk op de Engelsen gericht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was hoofdzakelijk op de Engelsen gericht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Prima kamer: schoon en thee/ koffie faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer: schoon en thee/ koffie faciliteiten. Tijdens ons verblijf was het rustig ( geen last van AirPort)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    We hebben er een prima tijd gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel was voor ons een beetje lastig te vinden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kwam bijna geen water uit de douche

    Super vriendelijk personeel aan de receptie en mooie grote schone kaner

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Schone kamer met goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is niet zo groot

    Schone kamer met goede bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,5
    Goede kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Goede kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie best ver van het centrum

    Goede prijs-kwaliteit verhouding, mooie kamers, goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    10
    Het verblijf was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie

    Gastvrij personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,0
    Matig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne, bedlinnen was vol met vlekken en zeker niet schoon !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede parkeergelegenheid, prima ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    2,5
    Slechtste hotel ooit waar ik overnacht heb
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer wordt bij aankomst toegewezen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel Veel te warm in de kamer airco werkt zeer slecht etc

    Slecht en slecht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,1
    Prima gezien prijs kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamer als je ook 2 kinderen met bedbank op 1 kamer hebt. Lawaaierige Airco.

    vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,8
    Vlot bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In industrieterrein.

    Vlot bereikbaar. Redelijk goed ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    9,2
    Rustige, verzorgde kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Rustige, verzorgde kamer. Heel goede bedden. Uitgebreid ontbijt. Prima prijs-kwaliteit-verhouding!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Het ontbijt was mager
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was mager

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    9,2
    Netjes en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid met OV van/naar centrum niet optimaal

    Netjes en verzorgd Goed en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,1
    Goed vertoeven voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur kamer was slecht te regelen. Bedden en kussens waren niet top.

    Nette kamers Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    8,3
    Je moet even weten dat je achterlangs het Hotel via een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet even weten dat je achterlangs het Hotel via een bruggetje de stad in kan lopen en/of daar een bus kan nemen, daytrip kaartjes zijn goedkoop, 4 pond. Of de taxi de stad in, ook niet heel duur circa 9 pond, Met de auto kan ook,maar net als Oxford worden auto's geweerd en sta je zou in de stadsfile :-(

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,5
    Je weet wat je kan verwachten bij een keten hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Je weet wat je kan verwachten bij een keten hotel

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,8
    Behulpzaam en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik miste bij het ontbijt de eggs and bacon

    Behulpzaam en vriendelijk personeel. Alles erg netjes.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    7,5
    Prima hotel, beetje buiten centrum maar busverbinding naar...
    • Individuele reiziger

    Prima hotel, beetje buiten centrum maar busverbinding naar stad is nabij. Je weet bij een keten Hotel wat je kan verwachten.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    7,9
    lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    restaurant

    lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    9,2
    De netheid en comfort
    • Zakenreis
    • Groep

    Faciliteiten zoals speelkaarten

    De netheid en comfort

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    7,1
    Lekker bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks Het ligt ver van t centrum maar dat wisten we van te voren

    Lekker bed Frisse kamers Rustig

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    7,1
    De dekbedden zijn aan de warme kant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De dekbedden zijn aan de warme kant

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,8
    Schoon, goed ontbijt, juiste prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Schoon, goed ontbijt, juiste prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    8,3
    Goede bedden .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beperkte keuken .

    Goede bedden . eenvoudige verzorgde kamers . Wifi in het hele hotel .

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,0
    Het avondeten vond geen van ons echt lekker.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het avondeten vond geen van ons echt lekker.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,9
    hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    restaurant

    hygiene

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    Je weet wat je krijgt in een ketenhotel.
    • Individuele reiziger

    Je weet wat je krijgt in een ketenhotel. Prima gelegen aan de rand van CBridge, ruime parking en met bus naar City vlakbij

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    6,3
    je bent gast maar tevens jezelf
    • Vakantiereis
    • Stel

    verzoeki om de kamer vóór 1 uur te "doen" werd niet bgehonoreerd

    je bent gast maar tevens jezelf

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: