Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over easyHotel London Heathrow

Brickfield Lane, Heathrow, UB3 5DX, Verenigd Koninkrijk

#26 van de 26 hotels in Heathrow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3137 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    2,9
    Vreselijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard tweepersoonskamer met raam
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies (overal haren), klein, niet comfortabel, erg gehorig. Als alles echt vol zit en je hebt echt geen andere keus dan heb je hier in ieder geval een dak boven je hoofd. Maar daar is dan ook alles meegezegd. Heb je een keus dan deze zeker niet boeken. Iedere euro is er één teveel vwbt deze locatie.

    Niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    3,8
    Redelijk goede hotel met piep kleine badkamer en
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer Vreselijk klein Geen losse handdouche Wc wordt nat als je doucht, En de onvriendelijke korte Indiase dame achter de bali. Een lach op haar gezicht zou wonderen kunnen verrichten.

    Het bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    3,3
    De belofte van het personeel achter de receptie om een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De belofte van het personeel achter de receptie om een reparatie in de badkamer te komen doen. Hij zou binnen 5 min terug zijn. Uiteindelijk na 25 min zelf gaan vragen bij de receptie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    4,6
    Afstand tot aan Londen is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer met raam
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer voor het geld. Ramen kunnen niet open. Kamer was uiteindelijk duurder dan in eerste instantie was getoond bij boeking.

    Afstand tot aan Londen is prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    5,4
    Lange trip vanaf het vliegveld, lange tijd om in te checken
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - Geen raam
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook erg muf, bij het douchen stond de halve badkamer onder water, er lagen haren hier en daar. Incheccken duurde erg lang. Man achter de ballie had geen key cards meer ....

    Vriendelijke ontvangst. Ik wist dat het basic was.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    5,4
    niet echt een aanrader, een goed bed maar proper is iets anders
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was niet goed gepoetst ,de eet dozen van de vorige huurder stonden er nog ,de douch en wc kon je vergelijken met een chemisch toilet en de kamer leek op een rob unit . niet echt een aanrader

    bed was goed en personeel was vriendelijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    10
    Het was helemaal top
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met raam
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein tafeltje of nachtkastje zou het helemaal afmaken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,9
    Prima verblijf voor overnachtingen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met raam
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede prijs/kwaliteit verhouding!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    2,9
    GEEN aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met raam
    • Verbleef 1 nacht

    Kamerruimte, vuil, reeds beslapen lakens, sanitair vuil,...

    -

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Ben al een paar keer geweest hebt er geen last van
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Geen raam
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mm niks

    Goede kamers lekker rustig eten eten is goedkoop ik zou zeggen boek en je komt er zelf achter

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,8
    Een aanrader!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Ik zocht eenvoudige, betaalbare accommodatie in de buurt van de locatie waar ik op zakenreis was. Op alle punten geslaagd!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,8
    Schoonmaak kan beter en de kamer moet kunnen luchten
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak kan beter en de kamer moet kunnen luchten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    5,8
    Gewoon geslapen neer niet
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met raam
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten als je.later binnenkomt kan alleen telefonisch bestemd worden dat was niet.te doen

    Het bed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    2,5
    Slacht
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Geen raam
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies

    Slacht

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Eigenlijk meer een motel dan een hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is iets verder van het vliegveld dan gedacht, maar prima te bereiken met taxi.

    Waar voor je geld.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,5
    Prima transfer hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel om een nacht door te brengen tussen twee vluchten door. Beter dan op de luchthaven te blijven. Reisafstand tussen terminals is goed

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    3,3
    Afstand naar het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super kleine doucheruimte. Geen enkele mogellijkheid om je kleding op te hangen in de gehele kamer niet................Ontzettend koud vanwege de tocht. Beroerde shuttle service ; bijna € 40,- betaald voor de taxi@@@@

    Afstand naar het vliegveld

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    5,0
    Wat je nodig hebt in een hotel, is aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren bij het hotel was niet mogelijk, hebben lang moeten zoeken voor een andere parkeerplaats. Personeel spreekt slecht Engels en zijn niet altijd klantvriendelijk. We hebben ons erg verkeken op de reistijd tussen het hotel en de binnenstad van Londen.

    Wat je nodig hebt in een hotel, is aanwezig. Er was geen overlast van het vliegverkeer en het hotel ligt in een rustige omgeving.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    5,8
    Wij konden niet naar het hotel wegens afsluiting van metro...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Had contact op genomen of wij misschien voor volgend jaar konden gaan maar hun hadden van nee er was niks gebeurd vindt jammer dat ze geen compensatie voor ons hadden terwijl het een goede hotel was daar hadden wij ook hiervoor in verbleven

    Wij konden niet naar het hotel wegens afsluiting van metro en bepaalde wegen wij moesten nood gedwongen terug naar Nederland er was een of ander aanslag gepleegd in de metro

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    3,3
    Niet rook kamer Was gerookt in wc hok zeer klein kamers zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden op foto gekozen met raam Ivm je niet over elkaar wilt klimmen dus met raam die niet ope kon en toch over elkaar heen

    Niet rook kamer Was gerookt in wc hok zeer klein kamers zijn boot hut grote als je kamer niet schoongenoeg is 10 £ betalen om beter. Hut met zonder raam maakt niet uit... Raam kan niet open en het bed stond tegen een wand 2 persoonsbed is goed voor 1 persoon

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    4,2
    Taxi naar de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer kun je amper je kont keren. Op de meeste campings heeft men tegenwoordig betere sanitaire voorzieningen

    Taxi naar de luchthaven. Meneer van de nachtdienst welke paspoort persoonlijk kwam terug brengen

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    4,6
    Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Extra kosten parkeren, dure kosten taxi naar Heathrow, terwijl er makkelijk met openbaar vervoer naar en van Heathrow kan komen.

    Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Ligging is goed bereikbaar goed alleen is het jammer dat je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De wasbak is te klein

    Ligging is goed bereikbaar goed alleen is het jammer dat je geen eten kan kopen

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    3,3
    - op 5min van de luchthaven en autoverhuur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    - Hygiëne - betalend parkeren - kleine kamer - geen temp. regeling oo de kamer - muffe geur

    - op 5min van de luchthaven en autoverhuur

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    5,8
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    Je moet er een bewijs voorleggen dat er effectief betaald is geweest, terwijl zij moeten controleren of ze hun geld hebben ontvangen

    Prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    5,0
    Price
    • Vakantiereis
    • Stel

    Space

    Price

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    4,6
    Friendly staff
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Almost everything

    Friendly staff

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    5,4
    de ontvangst
    • Individuele reiziger

    de afstand tot het vliegveld. Er stond dat het circa 10 munten van het vliegveld was, in werkelijkheid een half uur.

    de ontvangst

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: