Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Elmwood Hotel 2-sterren

19 & 20 Argyle square, Camden, Londen, WC1H 8AS, Verenigd Koninkrijk

#911 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2420 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    5,4

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    4,2
    prima locatie, de rest was zeer teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als je met Card betaald komt er 3,5% bovenop de prijs, belachelijk! Alles is klein en smoezelig, er is geen lift dus je moet alles naar boven tillen. de kamers zijn heel erg klein en vies, de rode dekens die boven op je lakens liggen zitten vol met vlekken, de vloer was smerig, en het douche gordijn zat vol met vlekken. kortom, het is een prima locatie en op zich best oke bedden ( wel heel klein) maar het is zeker het geld niet waard! het ontbijt is te doen maar niets bijzonders.

    De locatie was perfect, twee minuten lopen en je bent bij St.King Cross.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,3
    perfecte locatie voor city trip helemaal goed!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer had ruimer gekund, maar viel niet tegen

    ontbijt was helemaal goed, personeel heel erg vriendelijk, ontbijtzaal te klein! Kamer was superklein, maar verder prima👍

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    6,3
    Voldoende voor 3 dagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers, gasgeur in de kamer, kwam van verwarming buiten. Bij het ontbijt konden we niet samen zitten wegens geen plaats. Lawaaihinder andere kamers.

    Het was proper

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Dichtbij metro.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel "hangende jeugd" in de omgeving wat een beetje een onveilig gevoel gaf als je er als vrouw alleen loopt.

    Dichtbij metro. Snel bij alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,3
    Voor wie prijs en goede ligging belangrijker vindt dan klantvriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er wordt voor extra's geld gevraagd. Zo moet je £5 betalen als je je bagage wil achterlaten na uitchecken. Schandalig! Tevens rekenen ze 3,5% kosten aan als je betaalt met een kredietkaart of een buitenlandse bankkaart. Dat staat niet vermeld op de info van booking.com. Kamers zijn heel klein, maar dat wisten we op voorhand, is onze keuze geweest.

    Heel goede ligging, op enkele minuten van St. Pancras en op een rustige locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    6,3
    Locatie, mooi pand en vlakbij kings cross station
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Adapter voor de telefoonoplader alleen te koop, niet te leen. Heel kleine ontbijtzaal, bijna geen ruimte tussen de tafels

    Locatie, mooi pand en vlakbij kings cross station

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    4,6
    Goedkoop hotel. Verwacht er niet veel van. Locatie is goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel betalen met je bankpas is 3,5% meer of je moet contant betalen. Koffer achterlaten na uitchecken kost 5 pond per koffer. De familiehotelkamer(tje) voor 6 personen was volgezet met bedden. De tweepersoonsbed was een twijfelaar. Weinig ruimte over in de kamer. In de matrassen zitten ijzeren veren. Badkamer was verouderd en vies. De schoonmaakster kan daar geen eer aan behalen. De ontbijtzaal is klein en net zo "groot" als de familiekamer.

    Hotel ligt dichtbij King's Cross St. Pancrass en vandaar uit kun je alle kanten op. Ontbijt eenvoudig maar goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,1
    Elmwood hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer maar aanwezig wat nodig is. Muren kunnen echt wel een likje verf gebruiken

    Super dicht bij het station. Zo hoef je niet met koffers door de stad

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,0
    Degoutant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - het ontbijt was een kleine tafel en een zaaltje voor 20 mensen, veel te klein - je krijgt alleen maar geroosterd brood - de kamer is rampzalig, een 1 persoonsbed voor 2 personen, een douchegordijn die stinkt...

    De wifi was gratis en snel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,3
    Heel dicht bij St.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenpersoonskamer klein en met klein raam met uitzicht op binnenmuur. Bij betaling wordt geprobeerd je nog 3,5% extra te laten betalen voor creditcardkosten.

    Heel dicht bij St. Pancras Int. dus lekker dicht bij trein, bus en metro. Prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Good location, Fair price for London, good for short stay
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat dat ze Credit Card aanvaarden maar ze rekenen 3,5 % meerkost hiervoor.

    Locatie dicht bij metro/trein St Pancras is heel handig. Omgeving hotel rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    5,4
    Ik heb betere hotels gehad in deze buurt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje tegenvallend dat je voor alles moet bijbetalen, betalen met creditcard, bagage opslag na uitchecken, UK stekker. De kamer was erg klein, gammele kast, bijna geen waterdruk en als je aan de voorzijde slaapt heb je erg veel last van herrie op straat, personeel en gasten die op de stoep roken en kletsen.

    De lokatie van het hotel is ideaal ten opzicht van het station en zo'n beetje alle metrolijnen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,4
    Enkel geschikt om te slapen, en dan snel weer verder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een hele waslijst, helaas. £3,5 toeslag aanrekenen voor het gebruik van een betaalkaart is zwaar overdreven. Betaal dus met cash geld als je aankomt in het hotel (want de betaling gebeurt bij aankomst). Ik verbleef al meermaals in Londen en een zeer grote kamer moet je sowieso niet verwachten. Maar deze was toch echt wel te klein en bovendien verouderd. Ongeveer 10 vierkante meter voor 3 personen, badkamer was letterlijk 2 vierkante meter groot. Dit hotel is een slaapplaats en niet meer dan dat. Wie voorziet om nog een gezellige avond op de hotelkamer door te brengen, is hier niet aan het goede adres. Het ontbijt was inbegrepen in de prijs. Qua dranken en beleg was er keuze genoeg, maar je moet het (enkel) met geroosterd brood stellen. Geen boterkoeken, broodjes of croissants. De grootte van de ontbijtruimte is een serieuze tekortkoming. Het hotel heeft meer dan 20 kamers, maar in de ontbijtruimte is slechts plaats voor 22 personen en dat blijkt veel te klein te zijn. Zeker omdat iedereen tussen 8u en 10u moet ontbijten. Een rij aanschuivende gasten, tot op de trap, is vaak het resultaat. Dit hotel is niet bepaald duur en je moet voor deze prijs ook geen wonderen verwachten. Maar de eigenaars zouden de beleving en klanttevredenheid alvast een stuk kunnen verbeteren door in te zetten op een veel beter ontbijt dat in een voldoende grote ruimte wordt voorzien. In de huidige omstandigheden vind ik de prijs zelfs nog aan de hoge kant.

    De beste troef van dit hotel is de locatie, zeer dicht bij Kings Cross / St. Pancras. En het personeel probeert er het beste van te maken. De kamer werd prima schoongemaakt en dit is op zich al een grote verdienste in de gegeven omstandigheden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    4,2
    God zij dank behoefden wij er alleen maar te slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen zitplaatsen genoeg en zeer summier ontbijt. Mensen moesten halverwege de trap in de rij wachten op een zitplaats. Om een paar koffers in een gang te laten staan moest $ 10,00 betaald worden.

    De locatie en verder niets.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    4,2
    niets.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche was verschrikkelijk en kapot konden niet douchen , kamer was niet vies maar ook niet schoon , het is echt om geld te verdienen.

    niets..... locatie die was wel goed,,

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    5,8
    De lokatie beviel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eentonig ontbijt. De kamer was veel te klein en de 1 persoons bedden waren doorgezakt en hadden slappe matrassen

    De lokatie beviel goed. Dicht bij het centrum. Ook het personeel was aardig en behulpzaam

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    4,2
    Locatie is fine, the rest is very poor in quality (bed, hygiene, bathroom and breakfast :-( )
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kwaliteit van de kamer, bed, badkamer, hygiene en ontbijt. Daarbij nog 3,5% credit Card kosten extra gerekend op totaalbedrag van reservering!

    Locatie in de buurt van St. Pancras station

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    3,8
    Zeker niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren met 3 koppels waarvan er geen enkele kamer dicht bij elkaar kon (ook al hadden we 6 maand op voorhand geboekt). Slecht geïsoleerd waardoor je zeer goed de buren en het buitenlawaai kan horen. Verwarming in de gang blijft branden door problemen met schimmel ook al was het buiten 28°C. 1 kamer waar het verschrikkelijk stonk en waar de afvoerbuis net naast liep. Bij het ontbijt vroegen we of het mogelijk was 2 tafels samen te schuiven, daar werden we genegeerd. Haar in de douche van de vorige klanten. Lekkende kraan. Niet mogelijk om bagage gratis te stockeren bij uitchecken. Er komt nog 3.5% kost tax bij als je visa/mastercard niet uit Engeland afkomstig is. We zijn al zeer veel in Engeland verbleven en dit hotel is het enige waar we echt niet tevreden over waren.

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    3,3
    Niet tevreden, (maar geen) geld terug !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer (19) was totaal niet zoals ze wordt voorgesteld op de site : "onze nieuw ingerichte kamers" ... niet dus. Er waren krassen in spiegel, nachtlamp was kapot, radiator vol stof en roest op verschillende plaatsen. Badkamer was vuil en de houder voor de douchekop was kapot. Op site staat "dagelijkse schoonmaak" maar het zal dan heel snel gaan... Wifi werkte niet in kamer (wel in de lobby) Ontbijt in een veel te kleine ruimte en best de versheid van de producten in het oog houden. Je kan betalen met kaart... ja, maar mits 3.5% additional charges for paying by credit card and non Englisch debit card.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    6,7
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De ruimte was beperkt. Vooral de ontbijtzaal was erg klein, waardoor je in de rij moest wachten om te kunnen ontbijten.

    De locatie was perfect. De reviews waren niet zo positief over met name de hygiëne. De kamer werd gelukkig wel iedere dag schoon gemaakt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    7,5
    goed prijs/kwaliteit verhouding simpel en degelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    afwezigheid lift - eerste nacht op derde verdieping -niet te doen als je rugpatient bent

    ligging van het hotel vlakbij st pancrass na problemen met trap wijziging gevraagd van kamer volgende nacht eerste verdieping ipv derde-heel vriendelijk personeel!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    4,2
    Gelukkig slaap je met ogen dicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Deze kamers mogen niet meer dan €70,- per nacht kosten. Weinig ruimte op de kamer, kleine badkamer, douchegordijn, en een nog vieze wasbak.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Extreem slechte verhouding prijs/kwaliteit. Londen is duur om te overnachten, maar voor dit is het werkelijk slecht.

    Niets

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,7
    De kleine kamer en slechte bedden (te smal en te hard)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine kamer en slechte bedden (te smal en te hard)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    5,4
    Goeie locatie, op loopafstand van Station St Pancras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Krappe en slecht onderhouden kamer. Ook krappe ontbijtzaal.

    Goeie locatie, op loopafstand van Station St Pancras.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,8
    Perfecte liggen vlakbij King's Cross
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine badkamer. Heel kleine kamer. Bedenkelijke brandveiligheid.

    Perfecte ligging nabij station en metro. Rustige ligging tegenover parkje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,8
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Helemaal niet duur voor London.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen echte brandtrap voorzien.

    Eenvoudig, maar lekker ontbijt. Goed voor die prijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    3,8
    Slechte blijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer ruimte was heel klein je kunt bijna niet lopen. Douche en was ruimte was ook niet goed.

    De kamer was niet schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    4,6
    dicht bij station
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    onbijtruimte heel klein, men moest wachten om te kunnen ontbijten totdat anderen gedaan hadden

    de ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    5,0
    Erg matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamer, te krappe ontbijtruimte.

    Ligging vlak bij St Pancras en Kings Cross.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    6,3
    Voor bed,douche, ontbijt; verwacht niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vuilcontainer naast ons raam. De 3.5% extra als je niet cash betaalde voor je verblijf.

    De locatie en het vriendelijke personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,1
    De driepersoonskamer valt nogal klein uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De driepersoonskamer valt nogal klein uit. Prijs kwaliteit in deze buurt van londen is OK

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    3,8
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten en de kamer ondermaats

    Niets

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    7,1
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kon niet vrieg geserveerd worden. Ik moest vroeg weg en helaas werd er niks aangeboden als iets om mee te nemen bijvoorbeeld.

    Nvt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    5,0
    Gehorige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt heel kleine en ZEER gehorige kamer

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    4,2
    Slecht geslapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te kleine kamers, gehorig, ingewikkelde route om naar de kamer te komen.

    Ontbijt redelijk

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    5,8
    Gemengd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer eenvoudig. Kamers heel klein. Personeel onverschillig.

    De locatie.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,5
    LOCATIE was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    KAMERS waren erg gehorig.

    LOCATIE was goed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    5,8
    Goed voor 1 nacht. Mag eens grondig gekuist worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamers, slecht bed, vuile badkamer. Stof en vuil onder het bed en op de muren.

    Dicht bij het station. Simpel maar klein ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,1
    Prima voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer, gehorig, verouderd.

    Centrale ligging, goede prijs kwaliteit.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    7,1
    Super ontbijt en service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Ontbijt en service

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    4,6
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was goed. De kamer is zeer klein. Het toilet is onpraktisch en zeer klein!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    5,5
    Ontbijt eenvoudig maar correct.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn uiterst klein. Er was nauwelijks plaats om onze koffers te zetten.

    Ontbijt eenvoudig maar correct.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    6,7
    Heel vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamer en weinig hygiëne (douche was vuil en de lakens leken niet proper)

    Heel vriendelijk personeel! Laat inchecken kon. Uitstekende locatie! Eenvoudig maar goed ontbijt!

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    4,2
    Afstand station-hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te kleine bedden! Geen english breakfast! Vuile badkamer. Bijbetalen voor faciliteiten zoals safe gebruik op de kamer, bewaren van dd koffers na het uitchecken, betalen met bankkaart. Slechte stopkontakten, de draad van waterverwarmer voor koffie of thee was tekort.

    Afstand station-hotel. Vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    4,6
    De ligging, zeer dicht bij station king cross en st.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer kleine kamer voor 3 personen, smalle trap om met valiezen naar 3e verdiep te stappen ( geen lift), dunne muren: je hoort alles van de kamer naast je

    De ligging, zeer dicht bij station king cross en st. Pancras

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    3,8
    Locatie: Dicht bij metro en station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beschimmelde omlijsting van ramen. Heel veel stof in de kamer. Ontbijt is niet goed. Douche in slechte staat. Je moet zelf een europese stekker kopen voor stopcontact. Personeel kan vriendelijker. Hun Engels is ook niet optimaal.

    Locatie: Dicht bij metro en station

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    4,6
    Onvriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onvriendelijkheid. Vuile kamer. Spinnewebben, stof, plekken op de lakens. Veel lawaai door de oude ramen. Ontbijtruimte: te klein, moeten wachten op de gang. geen broodkeuze.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    4,2
    De locatie was goed gelegen en dichtbij het station en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorm slechte geluidsisolatie dus veel overlast van bv feestende medebewoners tot 04u30, en niet de verwachte kamer van booking op de foto, deze kamer was zeer klein voor 2 personen, de bedsprei was niet aan de propere kant, stofnetten aan het plafond, schimmelsporen in de douche, badkamer was bekrompen klein, kleerkast zat vol met hun eigen spullen bv extra deken, kussens, safe, dus geen plaats voor uw eigen kleding, zeer beperkt ontbijt in een te kleine ruimte.

    De locatie was goed gelegen en dichtbij het station en de ondergrondse. De vriendelijkheid van het personeel was best OK

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    2,9
    Zeer sobere kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer sobere kamer. Oude meuk, weinig comfort. Ronduit smerige badkamer, waar de schimmel tegen de muren stond. Was er gelukkig maar één nacht, en was 's ochtends vroeg weer weg. Het ontbijt durfde ik niet eens aan gezien de algehele hygiëne in dit hotel. Kortom: niet doen.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    4,2
    de locatie van het hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Als de geur van zweetvoeten die in de kamer hangt je niets doet en je het ook geen probleem vindt dat de kamer niet gestofzuigt is en vrijwel alles plakkerig aanvoelt, dan is dit "the place to be". Het bed was gelukkig wel schoon, maar de matras (of beter, het hele bed) was echt zwaar aan vervanging toe. Het ergste vond ik dat ik zelf naar zweetvoeten rook toen ik 's ochtends wakker werd. Ik besef heel goed dat je voor GBP 80 per nacht niet te veel mag verwachten, maar de prijs kwaliteits verhouding is echt volledig uit balans in dit hotel.

    de locatie van het hotel

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    5,0
    Vlakbij station Kings Cross.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer en badkamer is heeeeel erg klein. De vloer loopt scheef, het bed zelf was ook verzakt. Ontbijtruimte ook heel krap en onvoldoende plek.

    Vlakbij station Kings Cross. Snelle verbinding met hartje Centrum

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    5,4
    De ligging voor het station
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ze vroegen 10 pound om de bagage bij te bewaren de laatste dag tot het vertrek vd trein. Dit maakt de prijs kwaliteit niet meer zo interressant. Ze moeten dit dan ook vermelden op de site!

    De ligging voor het station

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    6,3
    De locatie was prima, dichtbij Kings Cross en alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer was zéér klein, pasten er net aan in met de koffers erbij. Douche met gebruiksaanwijzing: we zaten op de bovenste verdieping en de waterdruk was zo laag dat we de douchekop moesten neerleggen om toch warm water te krijgen. In de rij staan voor ontbijt (te weinig ruimte) en beperkt aanbod.

    De locatie was prima, dichtbij Kings Cross en alle metrolijnen. Personeel was behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,0
    dicht bij St.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De extra kost van 3,5 % bij betaling met kredietkaart. Tevens wou hij in Euro afrekenen, wat ik geweigerd heb en in vergelijking met wat Mastercard mij aanrekende kwam er dan nog eens 3 Euro bij. Het hotel wou 74 euro aanreken of 51 pond, bij de keuze van ponden bleek de eindafrekening bij Mastercard 71 Euro te zijn.

    dicht bij St. Pancras station

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    5,0
    Vlakbij metro en trein station, 5 min lopen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamers. Je kan je kont niet keren. Kleine bedden ook. We moesten extra betalen om na uitchecken onze bagage daar nog even te laten staan (10 pond voor 3 tassen). Voor hotel betaal je 3.5% extra als je met credit card betaalt.

    Vlakbij metro en trein station, 5 min lopen. Kamers zijn schoon.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    5,0
    locatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Meerkost bij betaling via kredietkaart (3.5%!) wat NIET vermeld was bij boeking! Meerkost voor het bijhouden van de bagage op dag van vertrek: 5£ per koffer! Ook dit was niet vermeld bij boeking!

    locatie van het hotel

  • Beoordeeld op: 14 februari 2015

    5,8
    De goede ligging vlak bij het station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lange wachttijd voor ontbijt wegens te kleine ontbijtruimte. Waarom meerkost van 2,50 pond rekenen wegens betaling hotelkamer met VISA?! Nooit meegemaakt!!

    De goede ligging vlak bij het station

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    4,2
    Ontbijt was simpel maar goed,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer en badkamer waren veel te klein en de bedden zijn oncomfortabel

    Ontbijt was simpel maar goed,

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    8,8
    Kamer was ruim schoon en de locatie uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was weinig en er was geen plek.

    Kamer was ruim schoon en de locatie uitstekend

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Was vies en klein. Ontbijt viel erg tegen.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    4,6
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het bed was niet best. De kamer ultra klein. Koffie niet te drinken.

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    5,0
    de locatie was prima en het ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    de douche was het slapste straaltje ooit

    de locatie was prima en het ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    5,4
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    In de badkamer was er een vieze geur.

    Ligging

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    3,8
    De locatie dicht bij 2 stations
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onbetrouwbaar en onvriendelijk personeel. Bed te klein met uitgewoonde matras. Summier ontbijt met oploskoffie.

    De locatie dicht bij 2 stations

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    5,0
    De kamer oppervlakte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamer oppervlakte. Met drie personen op een oppervlakte van +\- 10 m2 is erg benepen.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    4,2
    Locatie
    • Stel

    Badkamer/toilet, kwaliteit beddengoed (vlekken e.d., schimmel, kapotte vloer, kapot bed, kapotte meubelen

    Locatie

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,4
    Veel te kleine kamer voor 3.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel te kleine kamer voor 3. Zeer eentonig ontbijt.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    3,3
    wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer viel tegen, ontbijt was waardeloos met eieren die over tijd waren, hygiëne liet te wensen over, extra 3.5 pond voor betaling met kaart

    wifi

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,1
    ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt magertjes

    ligging

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    5,0
    Very central in a vivid area
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    To little rooms, lots of noise

    Very central in a vivid area

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    5,0
    Ontbijt, met aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Piep kleine kamer (vier hoog met uitsluitend trappen) met onmogelijk kleine was/douche gelegenheid.

    Ontbijt, met aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    6,7
    Het feit dat je plots te horen krijgt dat je extra moet...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het feit dat je plots te horen krijgt dat je extra moet betalen wanneer je de betaling voert met betaalkaart.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Elmwood Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: