Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Embassy Apartments 4-sterren

8 Kelvin Drive, North West, Glasgow, G20 8QG, Verenigd Koninkrijk

#56 van de 151 vakantiewoningen in Glasgow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 145 beoordelingen over dit appartement

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    Knus appartement met alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf in Glasgow
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio voor 2 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs die je voor een overnachting betaalt kun je eigenlijk niet beter verwachten dat dit. Geen opmerkingen dus.

    Bij aankomst kregen we een heel hartelijk welkom van Gary bij de receptie. De locatie van het appartement is redelijk ver van het centrum, maar het is een mooie omgeving met de Botanic Gardens voor de deur (en daardoor goed bereikbaar met ov). Als je aan de overkant van de straat de trap naar beneden neemt, kun je langs de rivier Kelvin wandelen naar het Kelvingrove Park. Bij mooi weer zeker een aanrader! Het appartement was precies wat we hadden verwacht voor de prijs die we betaalden. Niet al te luxe, maar met een nette douche, ruime keuken met veel faciliteiten en een prima bed. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,5
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio voor 2 personen
    • Verbleef 1 nacht

    De televisie stond aan het hoofdeinde van het bed. Niet erg praktisch als je vanuit bed TV wil kijken.

    Zeer vriendelijk personeel. Heeft ons zelfs geholpen met adapters voor de elektrische apparaten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    5,4
    Gratis parkeren voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio voor 2 personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren minder luxe dan gepresenteerd, sanitair lijkt op fotos nieuw maar is vrij gedateerd. Loszittende kitranden en niet goed dichtklappende douchedeur. Koelkast was niet schoon bij aankomst. Keukenfaciliteiten hadden wij meer van verwacht: geen theedoek om afwas af te drogen en geen ovenschaal.

    Gratis parkeren voor de deur. Snelle check-in en check-out bij naastgelegen hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    5,0
    Als je de douche niet gebruikt is het prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was niet acceptabel, slecht temperatuur in te stellen en wei ig druk

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,3
    Ligging, tegenover botanische tuinen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs-kwaliteit verhouding. Bedden niet opgemaakt. Handdoeken niet ververst. 1 grote handdoek op een kamer van 2 plafond zakt door .Verflucht. 2 appartementen geboekt/ kregen er 1 en een hotelkamer.

    Ligging, tegenover botanische tuinen. Parkeren gratis

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    We hadden een prachtige ruime kamer met heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden een prachtige ruime kamer met heerlijke bedden. Alles was prima en schoon. Leuke locatie in de buurt van de universiteit.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,1
    verblijf naast botanische tuin + prachtige wandeling naast...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    verblijf naast botanische tuin + prachtige wandeling naast Kelvin River. Leuke buurt met kleine winkeltje

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    Ligging en inrichting van het appartement
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer is best gehorig en het kan er ook koud zijn (zelfs midden in de zomer)

    Ligging en inrichting van het appartement

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    6,7
    Sanitair was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Appartement rook muf.

    Sanitair was goed verzorgd. Het bed was uitstekend. Gratis parkeergelegenheid.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: