Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Clapham South Belvedere Hotel 2-sterren

Clapham Common South Side, Lambeth, Londen, SW4 9DJ, Verenigd Koninkrijk

#891 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4332 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Betaald WiFi

    3,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geboekte kamers hebben geen uitzicht, na t klagen over kamer met 2 persoonsbed van 120 (!) Kregen we een andere kamer en in ons geval met een raam naar een opberghok van t personeel waar lamp continu aan was en personeel met herrie in en uitliep. Geen contact met buiten dus bedompt en geen ventilatie. Overal stof in hoeken kamer. Badkamer was idioot klein. Geen aanrader!

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    6,3
    Weinig geld uit te geven? Dan zit je hier goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen écht raam als in dat we geen buitenlucht binnen konden laten. Voelde me opgesloten. En de rioleringen konden het niet aan, als we vergeten de wc deksel open te doen na doortrekken hadden we de volgende ronde kotsneigingen.

    De locatie was pr8ig. Aan een park. Goed bereikbaar met ov.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    Locatie bijna tegenover het metrostation.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Locatie bijna tegenover het metrostation. Vanuit hier ben je binnen een paar minuten in hartje Londen bent. Personeel is ook super vriendelijk en helpen je graag. De kamers zijn wat aan de kleine kant maar er mist niks aan. Lekker bed, prima badkamer en vooral heel schoon! Wij hadden een kamer aan de achterkant van het hotel, maar konden na één dag zonder problemen een andere kamer aan de straat krijgen. Rondom het hotel in Clapham zijn ook genoeg leuke restaurantjes en tentjes en een mooi groot park.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    5,5
    Heel matig t.o.v. betaalde prijs!!
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie, ondanks dat we tijdig hadden gereserveerd werden we kennelijk niet verwacht en onder gebracht in een klein achteraf kamertje!!

    Locatie, dicht bij Metrostation!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,8
    Om Londen te bezoeken, prima uitvalsbasis met voor ons ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    verlichting op de kamer, het was alles of niks dus alle lichten aan of niets, er waren geen losse kleine lampjes.

    de 2 verdiepingen, waren erg prettig met 2 volwassen en 2 kinderen, daardoor was het ruim genoeg, we hebben ons er erg prettig gevoeld. Om Londen met metro te bezoeken was het super metrostation lag op 250 meter, van daaruit alles erg goed te bereizen, we zouden het de volgende keer weer boeken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,0
    Verwacht er niet teveel van, maar locatie is prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers behoorlijk krap, geen plek om je koffers neer te leggen, slecht afgewerkt, badkamer minimaal. Erg gedateerd hotel, heel erg hokkerig. Onze kamer was na de schoonmaak niet afgesloten, stond nog gewoon open. Ook kon onze douche niet opgehangen worden en zat de stop van de wasbak dicht, zodat het water niet wegliep. Dat laatste hebben ze gelukkig kunnen oplossen.

    Goede locatie, dichtbij metro Clapham South

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,3
    Het is prima voor het geld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming in kamer deed het niet. 3 pond per koffer die je even wil laten staan na uitchecken, belachelijk! Nare geur en warmte bij receptie. Gehorige ruimtes! Savonds niet altijd warm water.

    Ligging is oké, kamer is simpel maar net.. passend bij het geld

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    4,6
    Nabijheid Metrostation
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer heel klein en luidruchtig. Raam kon niet open; daaronder zaten rokers. Afstandsbediening TV had geen batterijen. Matig schoon. Ontbijt matig; koffie heel slecht

    Nabijheid Metrostation

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    4,6
    Het hotel was makkelijk te bereiken met de metro.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi had gratis moeten zijn in het hotel. Er hing een vreemde geur in het hotel. Het personeel was wel aardig maar er werd niet echt gevraagd of we tevreden zijn en ook achteraf bij het uitchecken is ons helemaal niks gezegd. De kamer was ontzettend klein, erg ontevreden daarover. Je kon haast je spullen ergens kwijt. De douche en wc was 1 bij 1, dus ook erg krap. We werden bij het inchecken verwezen naar ons kamer op de 3e verdieping maar na zoeken bleek het gewoon op de 2e kamer te zitten. Van buiten zag het hotel er mooi uit maar binnen viel ontzettend tegen. De volgende keer boek ik zeker weten een ander hotel.

    Het hotel was makkelijk te bereiken met de metro.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,5
    Goed hotel, waar nog kleine verbeterpuntjes zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airco, koelkastje, en geen gratis WiFi.

    De ligging van het hotel, daarnaast waren de kamers mooi opgeknapt. Vriendelijk personeel. De kamers waren goed schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    6,7
    Voor een stedentrip een geschikt hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotelgangen waren niet zo schoon en de kamer was erg klein. Deur van badkamer kon niet helemaal open, kwam tegen het bed. Bed was best hard.

    Was dichtbij metrostation en supermarkt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,0
    Het verblijf op zich in London was prima, Eurolodge zelf viel ergtegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het Hotel/Lodge is een beetje achterhaald en het personeel niet bepaald behulpzaam of vriendelijk. Verder waren de kamers erg gehorig en niet bepaald luxe.

    De omgeving Clapham is mooi gelegen aan een park. In de buurt zijn diverse pubs, metrostation en een grote supermarkt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,0
    Hier klopt iets niet!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer had wel een raam, maar geen buiten uitzicht. Dit raam keek uit op een hotelgang die als opslag werd gebruikt. TV kabel was kapot en is na melding bij de receptie niet gerepareerd. Het in bewaring geven van bagage (omdat de kamer nog niet beschikbaar was) kostte 3 euro per koffer. WIFI was niet gratis maar kostte 4 euro per 24 uur.Douchedeur moest door mijzelf gerepareerd worden (goed opgehangen worden). Douchekop was lam.

    Dicht bij metrostation

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,8
    Vreselijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is zo klein dat er alleen een bed in past ! Geen stoel, geen föhn, geen koelkastje, geen zeep om je handen te wassen. Raam bleef niet open staan dus er zat een hangertje tussen, wasbak was heel erg klein . Je moet uit je koffer leven omdat er geen kast is maar er is geen plaats voor diezelfde koffer... Al het personeel is Oost Europees en spreekt geen of slecht Engels. Nooit meer !

    Het was er erg schoon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    5,4
    Het kan veel beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De douche/toilet faciliteiten op de kamer. De beperkte ontbijtruimte (te klein voor het aantal gasten) en de ontbijtkeuze

    De lokatie vlak bij het centrum van Oxford

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    3,8
    london zeer goed hotel niet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamers en ook voor alles moest er nog bij betaald worden wifi ontbijt kamers super klein je kon er niet eens met 2 personen in rondlopen en uw gerief in kwijt kamers waren zonder venster zeker geen aanrader moesten steeds s avonds naar receptie gaan om onze kaarten opnieuw te laten opladen anders konden we niet erin

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,9
    Het park aan de overkant was top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat je voor wifi en koffers stallen extra moest betalen. Sommige werknemers geen Engels konden spreken in Engeland!

    Het park aan de overkant was top. 's avonds lekker wandelen. Metro op steenworp afstand en lekker ontbijt.Kamers waren gezellig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,8
    Kleine kamer dicht bij metro met goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is klein, maar in principe heb je genoeg ruimte om te slapen, douchen en naar de wc te gaan

    Ligging, 200 meter van de metro, bedden waren schoon en badkamer ook.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,0
    Aardige receptionist.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein. Er was geen enkele kastruimte je kon niet om het bed lopen. De kamers waren gehorig, tv en gesprekken van de buren. De bedden hadden vering die bij elke draai geluid maakte! Wel keurige badkamer en goede linnenservice. Plafond was stoffig, geen bedlampje, alleen grote verlichting.

    Aardige receptionist.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,0
    Prima eenvoudig hotel op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn wat klein en gedateerd, bedden zijn erg goed. Men is volop bezig met het schilderen en renoveren van het hotel. Hier hadden we geen hinder van.

    Prima locatie. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Metro Clapham South is 2 minuten lopen. Supermarkt en horeca gelegenheden op loopafstand. Tegenover het hotel ligt een park. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,0
    Booking.com onwaardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij arriveren bleek 1 kamer niet beschikbaar. Daarom in andere kamer, dag erna moesten we checken of we daar konden blijven. Dat werd eerst bevestigd, maar toen we terugkwamen van het ontbijt waren onze spullen ongevraagd ingepakt en stonden bij de receptie want de nieuwe kamer was nog niet klaar. Het ontbijt was trouwens ook een tegenvaller: wij zijn een gezin met 9 personen en men speelde het klaar om zeker 3 totaal verschillende versies van 'English breakfast' aan 9 man voor te zetten. Tijdens ontbijt was de koffie-machine kapot dus de receptioniste annex serveerster annex nog-van-alles moest ook nog even de koffie-machine proberen te maken. Hotel was volop in renovatie dus het stonk er naar verf en er was veel bouw lawaai. 2e nacht ging om 02:30u tot 3x toe het brandalarm af. Mensen in allerijl naar de receptie waar doodleuk werd gezegd: ga maar weer slapen, is loos alarm. Foutje bedankt!

    Goede ligging vlakbij metro-station. Leuke bar in de buurt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    5,8
    Zoek verder naar betere hotels.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt!!! Ronduit slecht. Taaie broodjes, smakeloos drinken. Saaie eetruimte, die niet schoon oogde. En omdat het daar geen vakantie was kon je er maar tot 09.30 terecht. Wij waren er om 09.15 uur en ze gingen alles al opruimen. Het was overigens in het hotel ernaast! Je moest er eerst naartoe. We hebben dit 1 dag gedaan en daarna elders ontbeten in de stad. Het hotel zelf is erg hokkerig, met heel veel trappen en tussendeuren. Creep hotel zeiden de kinderen. Ik ga er niet nog een keer heen.

    Het personeel was vriendelijk. De matrassen waren erg slecht. Na onze klacht kregen we direct andere matrassen die beter waren. De kamers waren wel schoon. Geen föhn helaas. Dichtbij het metrostation, heel handig. Leuke eettentjes naast het hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    6,3
    Mooie locatie, aardig personeel, maar kamer alleen geschikt als nachtverblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was bijzonder klein. Je kon er slapen, douchen en naar het toilet, maar meer ruimte was er echt niet.

    rustig sfeertje, ondanks werkzaamheden nauwelijks 'geluid', 's Nachts zelfs prettig stil.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    4,2
    Tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, geen raam naar buiten in de kamer. Alleen naar een gang. Onpersoonlijk, onvriendelijk personeel.

    Het hotel lag dicht bij het metrostation, Londen centrum was prima bereikbaar.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    6,7
    Goed maar niet voor tweede keer herhaalbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet schoon, er lagen zelfs nog haren in de douche van de vorige mensen! De gordijnen zijn totaal niet op maat dus er komt ontzettend veel licht binnen.

    De bus stopt echt precies voor de deur, dat was echt super fijn! Het bed lag ook heerlijk. Als je een klacht heb doen zij er ook meteen wat aan.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    3,8
    Voor Londense begrippen interessant qua prijs, maar zeer oncomfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn enorm klein. In 4 dagen tijd hebben we 4 kamers gehad. In 2 van deze kamers stond de kachel aan en deze kon niet uit, waardoor het wel een sauna leek. En in 1 kamer kon ook het raam niet open. Daarnaast zijn de bedden tekort en enorme twijfelaars. De kamers zijn gehorig . Telefoon en tv op de kamer werkten niet.

    De douche was prima, maar dat was ook het enige.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    5,4
    Goede lokatie slechte kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Temperatuur kamer eerst te koud na reparatie veel te warm. Kamer niet schoon. WC bril en douchecabinedeur defect. Meeste TV kanalen werkten niet. Wifi kost véél geld per dag.

    Lokatie, vlak bij een metrostation en winkels en restaurants.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    5,4
    Paar minpuntjes maar verder prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij krijgen een heel klein kamertje. Gelukkig was het alleen om te slapen en voor 2 nachten. Voor langer zou ik hier niet willen overnachten. Het was een kamer in een soort bij gebouw. Vanuit het hotel, door een deur naar buiten en dan kwam je bij onze hotel kamer. Helaas was er ook echt veel geluid overlast. 08:45 uur s'ochtends werd er al geboord op de gang en was er een meneer iets aan het repareren. Je hoort echt alles. Als iemand naar het toilet gaat of gaat douche, hoor je dat vanuit de kamer. Het personeel bij de receptie vonden wij erg onvriendelijk. Ze groeten je niet eens als je binnen of naar buiten gaat. Ondanks het geluid overlast en het onvriendelijke personeel hebben wij wel een leuk weekend in Londen gehad en waren we verder tevreden over de accommodatie.

    De locatie van het hotel. Dat is uitstekend. Dicht bij een metro station, supermarkt om de hoek die tot laat in de avond open is.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles tegen betaling, zoals Wifi en zelfs je koffers bewaakt neerzetten kost 3 pond per koffer. Dit omdat we al om 10 uur 's morgens arriveerden en we pas om 3 uur 's middags konden inchecken. Eerder inchecken kostte maar liefst 10 pond per uur extra! Zodra je langs de receptie naar buiten liep, kon er bij het personeel nog geen 'good morning' van af... Om warm water te krijgen onder de douche moesten we de kraan van de wastafel aanzetten... Ook hadden we een hele kleine kamer, ik kom deze nergens tegen op de foto's, de oppervlakte was denk ik (inclusief badkamer) zo'n 15 vierkante meter.

    De ligging, slechts een paar honderd meter lopen naar het dichtstbijzijnde metrostration, Clapham South. Vanaf hier ben je binnen enkele minuten bij bijvoorbeeld Buckingham Palace of de Big Ben. Tevens een mooi park tegenover het hotel en koffie- en ontbijttentjes op loopafstand.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    Prijs/kwaliteit helemaal ok!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje 'afgetakeld' ambiente in ontvangsthal Maar er word aan gewerkt (er waren schilders bezig) Geen gratis WiFi

    Kleine maar zeer schone (bad) kamer, Geen nare geurtjes Raam kon open

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    5,0
    Londen is voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein en warm gelukkig wel ventilator

    De douche was heerlijk Goede bereikbaarheid naar Londen centrum Mooie ligging to park en lekker buiten zitten (als de bouwvakkers niet aan het werk waren) met ontbijt gehaald bij de nabijgelegen tesco en costa

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    3,8
    Onhygiënisch, stink en niet goed verzorgd. Locatie was wel centraal voor het openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamers stinken en Zijn niet goes verzorgt. Geen buiten raam, slecht onderhoud, alles is oud en wordt niet goed onderhouden.

    Personeel in de avond was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    2,9
    Absoluut geen aanrader. Zelfs niet voor dat geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Binnenkomst en gang naar de kamer té lelijk voor woorden. Onvriendelijk en totaal ongeïnteresseerd personeel. We waren iets te vroeg: 3 pond per koffer om in hok te mogen zetten. Kamer was een grote kledingkast. Vanwege mooi weer was de kamer een sauna. Geen enkele ventilatie. Drie kleerhangers aan de muur. Met 2 koffertjes op kamer geen enkele bewegingsvrijheid.

    Niets

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,0
    Lig ging tov Londen centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel. Niet echt vriendelijk, slecht te verstaan.

    Lig ging tov Londen centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,8
    zeer klein, personeel denkt niet mee, en is kortaf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    zeer klein, personeel denkt niet mee, en is kortaf.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Super ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Lamp was stuk. Zeep op. Maar was wel schoon.

    Super ligging Clapham South underground 2 minuten lopen. Prima bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    Kamer en ontbijt prima voor een kort verblijf in londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en ontbijt prima voor een kort verblijf in londen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,8
    Allen voor slapen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkele opbergruimte in kamer. Zeer kleine kamer

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    6,0
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne. En te veel herrie van de weg

    Voor die prijs kan je niet veel verwachten. Wel goede locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,9
    De ligging, en het altijd mensen hebben bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer, en het was erg warm.

    De ligging, en het altijd mensen hebben bij de receptie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,7
    locatie perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was een drama .. veel te veel mensen en te weinig zit capaciteit ..opstelling van het ontbijt niet goed over nagedacht..

    locatie perfect

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,1
    Eenvoudig maar goed, ideale uitvalbasis vlakbij metro
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig maar goed, ideale uitvalbasis vlakbij metro

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    6,3
    De netheid van mijn kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De grote van de kamer. Ik kon mijn kont niet keren en niet normaal naar het toilet.

    De netheid van mijn kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,3
    Hebben twee hotels maar die wij hadden kwam niet overeen met de foto’s
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zeer klein en foto’s op hele andere kamers als in werkelinkheid

    De ligging van het hotel was super en goede verbinding naar de subway

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,3
    Viel mee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer en voor alles moest je betalen, zelfs voor de wifi!

    De omgeving van het hotel was geweldig!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    4,6
    Goed als je niets verwacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, badkamer, alles extra betalen. Zelfs kofferopslag per uur!

    Ligging hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,4
    ik verbleef 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was piep klein en heel stoffig

    de lokatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    5,0
    De kamer was klein, geen kast o.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein, geen kast o.i.d. om kleding in te hangen. Het zag er al met al sleets uit. Douche/ toilet had weinig ruimte.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,1
    Locatie was erg goed met een supermarkt en de metro dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is erg klein maar voor een weekend weg volstaat het.

    Locatie was erg goed met een supermarkt en de metro dichtbij.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Weggestopte kamer
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat onze kamer pal achter de ontbijtzaal lag.

    De ligging is geweldig , vlak bij de metro en tegenover een park.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,8
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte in de kamers, check in pas om 15:00

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    2,9
    Wij zijnbij binnenkomst vrijwel direct weggerend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijnbij binnenkomst vrijwel direct weggerend. Kil, kamers zonder daglicht, zonder sfeer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,8
    De prijs - kwaliteit verhouding is goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche/toilet ruimte en de kamer heel klein en gehorig! Extra betalen voor Wifi en dan ook nog 6 Pound.

    Ligging hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    uitgebreid ontbijt, sobere kleine kamer voorzien van alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    koelinstallatie op de kamer

    uitgebreid ontbijt, sobere kleine kamer voorzien van alle comfort

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,3
    nvt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar savonds, kleine kamer

    Buurt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    Heel kleine slaapkamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel kleine slaapkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,4
    De hygiene, schoon sanitair en het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De erg kleine kamer zonder raam. Benauwd op de kamer Erg gehorig veel lawaai op de gang.

    De hygiene, schoon sanitair en het bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,7
    Mooie dagen in Londen gehad maar kamer was slecht tot matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en bedden erg klein; raam kijkt uit op gang dus geen frisse lucht

    Locatie is geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    6,7
    Goede basiskamer op een goede locatie voor een bezoek aan Londen, ontbijt ergens anders nuttigen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    4,6
    Weinig voor niet veel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer warm in het hotel. Geen ventilatie, geen raam.

    Metro op 300 meter. Binnen zone 2.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    2,9
    Afzien
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine zeer lawaaiige kamers hygiene niet optimaal

    Niets

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Oud gebouw, eerste avond veel lawaai van andere gasten.

    De ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    6,3
    oude kleine accomodatie, gehorig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    oude kleine accomodatie, gehorig. wel netjes, schoon en niet duur. dichtbij metrostation (200m)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    5,4
    Kort verblijf met de familie in London
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    De bedden en de douche.

    De uitgang

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    2,9
    Slecht hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer vies bedden erg slecht. Kamer erg klein kortom bijzonder vies en slecht hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,3
    Prima hotel voor familiebezoek.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het was wel een beetje karig, maar passend bij de prijs.

    Het hotel was vlak bij het huis van familie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,3
    Ander hotel zoeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prijs/kwaliteit valt tegen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    4,6
    Disgusting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne, de grote van de kamer.

    De locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    8,3
    Het ontbijt was heerlijk en de kamers geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk en de kamers geweldig! Verder was de ligging van het hotel precies goed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,4
    Hotel mag wel een opknapbeurt gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, wc's waren niet schoon. Geen wc borstel aanwezig

    Ontbijt was matig, weinig variatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    3,8
    wat een slecht hotel, het is niet schoon, gehorig, kleine bedden met slechte matrassen. Geen aanrad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was een ruim uitgevallen 1 persoons bed voor 2 personen 120 x 200. Slecht schoongemaakt en gehorig.

    Na mijn 2e klacht werd er actie ondernomen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    6,3
    Hotel uit, meteen halte plus metro naar centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Hotel uit, meteen halte plus metro naar centrum

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren heel erg schoon en het hotel is makkelijk te vinden vanuit het metro station Clapham South. Zeker een aanrader!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    6,7
    Eurocamp lodge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein. Foto's zijn misleidend

    Ligging goed bereikbaar

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    6,3
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persooneel was een beetje slordig en onproffesioneel, gangen waren smal en er waren werken bezig

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: