Indlæser
Vælg dit foretrukne sprog. Vi taler dansk og 42 andre sprog.
Thremhall Ave, Stansted Mountfitchet, CM24 1PY, Storbritannien
Valuta for pengene
7,7
Gratis wi-fi
7,2
Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.
Læs mere- åbner en dialogboksDet er kun gæster, som har booket igennem Booking.com og som har boet på overnatningsstedet, som kan skrive en anmeldelse om stedet. På den måde er vi sikre på, at vores anmeldelser kommer fra faktiske gæster, som dig. Findes der nogen bedre til at fortælle om morgenmaden var god, om personalet var venligt eller om der var stille på værelset end en, der selv har prøvet at bo på stedet?
Vi vil gerne dele din historie med andre - både det gode og det dårlige. Vi beder dig blot om at følge nogle simple retningslinier.
Vi tror på, at anmeldelser og svar fra overnatningsstederne er med til at give et nuanceret billede af virkeligheden og at de kan være med til at hjælpe gæsterne med at tage de rigtige beslutninger i forhold til at vælge et overnatningssted.
Det indhold, der bliver sendt ind til Booking.com reflekterer dedikationen fra vores gæster og overnatningssteder og vi behandler alt indhold med den største respekt.
Vi offentliggør alle kommentarer, både positive og negative, så hurtigt som muligt efter vi har kontrolleret at de overholder Booking.coms retningslinjer. Vi holder desuden indsenderen opdateret om status for indholdet.
Når en anmeldelse er blevet indsendt, kan du redigere den ved at kontakte Booking.coms kundeservice.
Vi bruger de samme retningslinjer for alt brugergenereret indhold, uanset om det er indsendt af gæsten eller overnatningsstedet.
Vi lader brugeren tale frit og vil ikke afgøre, om det er sandt eller ej. Vores rolle i Booking.com er at sørge for, at alles meninger bliver hørt.
Disse retningslinjer har til formål at gøre indholdet på Booking.com relevant og familievenligt, men uden at hindre at personer kan udtrykke stærke meninger. Det samme gælder også de følelser brugeren måtte give udtryk for.
Indholdet skal være rejserelateret. De mest hjælpsomme kommentarer indeholder detaljer der hjælper andre med at træffe bedre valg. Du bedes undgå at inkludere personlige, politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Indhold med reklamer bliver fjernet, og indhold der nævner servicen fra Booking.com bør videresendes til vores kundeservice eller vores serviceteam for overnatningsstederne.
Indholdet skal passe til et globalt publikum. Du bedes undgå at bruge bandeord eller lignende. Kommentarer der indeholder hadefulde, diskriminerende, seksuelle, voldelige eller truende ord eller støtter ulovlige aktiviteter vil ikke blive offentliggjort.
Alt indhold skal være ærligt og personligt. Anmeldelser er bedst, når de er ærlige og originale. Dine kommentarer skal være skrevet af dig. Overnatningsstederne på Booking.com skal ikke give sig ud for at være gæster eller købe sig til bedre anmeldelser. Forsøg på at påvirke andre overnatningssteders gennemsnitskarakter negativt ved at indsende falske anmeldelser tolereres ikke.
Værn om privatlivet. Booking.com forsøger altid at skjule private oplysninger såsom e-mails, telefonnumre, websites og andre personlige oplysninger.
De holdninger der kommer til udtryk gennem brugergenereret indhold, er skrevet af gæster og overnatningssteder på Booking.com og er ikke Booking.coms egne holdninger. Booking.com tager ikke ansvar for disse kommentarer eller svar. Booking.com stiller kun (uden ansvar for at bekræfte eller undersøge) indholdet til rådighed og udgiver ikke selv disse kommentarer og svar.
Som standard bliver anmeldelser sorteret afhængigt af datoen og andre kriterier der skal vise dig de mest relevante anmeldelser, blandt andet: dit sprog, anmeldelser med tekst og anmeldelser der ikke er anonyme. Andre sorteringer kan være tilgængelige (f.eks. type rejsende, karakter, m.m.)
Afslutning på indholdet i dialogboksenAnmeldt: 21. november 2018
Birthe
DanmarkJeg mangler stadig ost og velristet stribet bacon til morgenmad. Deres hvidløgsbrød burde laves på flutes med smør el. lignende, det burde være sprødt og ikke svampet
Personalets imødekommenhed, samt shuttelbussen
Anmeldt: 6. november 2018
Richardt
DanmarkMorgenmaden..... var lidt skrabet, og upersonlig.
Ligger perfekt hvis man lander sent, og først skal til centrum dagen efter. Rent og Pænt og smilende personale.
Anmeldt: 6. oktober 2018
Bent
DanmarkInternet: kunne ikke modtage via vodafone, eller jeres wifi.
Mad og seng fantastisk. Beliggenhed fantastisk til en overnatning. Men området omkring kedelig, men for de fleste er det jo også kun at vente på næste fly
Anmeldt: 12. august 2018
Inge
DanmarkDer manglede ost, friskskåren frugt og allergivenligt mad på morgenbuffetten
De var rigtig flinke, gode værelser og godt placeret ifht Stansted Airport
Overnattede: august 2018
Anmeldt: 29. juni 2018
Julie
DanmarkDa jeg bestilte værelset modtog jeg to bestillinger, og kom til at betale det dobbelte beløb, trods jeg ikke havde bestilt dem. Der var ingen fra hverken booking eller hotellet som hjalp med problemet. De gav bare hinanden skylden. Lang svar tid og dårlig forståelse.
Der er Ingenting at klage over selve hotellet. Men dyr fornøjelse.
Overnattede: juni 2018
Anmeldt: 4. juni 2018
Jesper
DanmarkShuttlebus koster penge, og kører kun hver halve time. På morgenturen jeg var med, var bussen overfyldt.
Fint hotel, men har oplevet bedre lufthavnshoteller i Standsted.
Anmeldt: 4. juni 2018
Trine
DanmarkAt vindue ikke kunne åbnes. Blev forkølet af Aircondition.
Små værelser, men fungerer. Desværre kunne vindue ikke åbnes, så eneste udluftning er Airconditioner. Dejlig rent og badeværelse smart med opdeling mellem bad og toilet. Dejlig morgenmad. Aftensmad ok.
Anmeldt: 24. april 2018
Carina
DanmarkDen såkaldte mad i restauranten
Restaurant var elendig. Varm hovedret måtte sendes ud, da den var iskold. Ceasar Salad ringe. Croutons var toast i tern, der dårligt havde set varme, sjusket, kedelig og uhørt lav kvalitet især set i forhold til prisen. Breakfast included, hmm, normalt er der æg til bacon og beans, ikke her.
Overnattede: april 2018
Anmeldt: 19. februar 2018
Lene
DanmarkIkke gåafstand til lufthavnen. Shuttlebussen kører kun med halvtimedrift og bussen koster 3£/per voksen. Sofasengen i familieværelse er bedst egnet til mindre børn og ikke store teenagere.
Godt til prisen - nyt, enkelt og rent. God seng. Fint hvis man bare skal overnatte, når man skal til eller fra lufthavnen. Hotellet har shuttlebus - det tager kun 5 minutter. Godt at man kunne få tidlig (let) morgenmad før afgang til lufthavn.
Overnattede: februar 2018
Anmeldt: 3. januar 2018
Sascha
DanmarkTræls med dele dyne, 1 receptionist forstod ikke vores spørgsmål + manglende lidt kundeservice (fortalte os blandt andet ikke nogle informationer men gav os blot et kort), misforståelse igen ved betalingen (samme receptionist).
Fint med bus til lufthavnen lige udenfor hoveddøren, fin morgenmad - godt det var muligt at få en let morgenmad inden kl. 6.00 da vi rejste tidligt.
Anmeldt: 19. december 2017
Familien
DanmarkSuper god morgenmad og betjening. Receptionisten var utrolig sød og hjælpsom:) Vi vælger helt sikkert dette hotel en anden gang. Vi var to voksne og to børn (13 år og 15 år)
Anmeldt: 1. december 2017
Nina
DanmarkDer var rigtigt koldt på værelset, fordi der var en rist i vinduet, som man ikke kunne lukke. Jeg var uheldig at min aircondition så heller ikke virkede, men til gengæld var de søde til at låne mig en lille radiator.
Det var nemt at tage en bus, der kørte fra lufthavnen og direkte til hotellet- dog var det svært at finde ud af hvornår den kørte, og man måtte bare tage chancen og vente. Hotellet havde en rigtig flot morgenmad- også selvom jeg "kun" kunne nå den continental breakfast, så var der masser af mad og gode ting. Det var jeg positivt overrasket over.
Anmeldt: 27. november 2017
Bonnie
DanmarkVirkelig dårlige senge - sovesofen kunne mine børn mærke fjedrene Der står at der er transport til hotellet, det viser sig så at vi skal betale for det. Hvis jeg havde vist det havde jeg nok valgt et hotel i lufthavnen.
Fin morgenmad - som kan fåes tidligt og kan tages med
Anmeldt: 22. november 2017
Brian
DanmarkSengene i værelset var enten for bløde eller der var noget forkert med fjedrene. Man sank i og blev næsten "opslugt" så vi sov ikke særligt godt! Vi var for trætte til at klage, da vi kun havde valgt hotellet for at sove inden en meget tidlig afrejse fra Stansted. Vores Double room, virkede lidt slidt. Wifi er meget langsomt (men man kan tilkøbe hurtigere hastighed)
Fornuftig basal continental breakfast. god maskine kaffe! Sprøde croisant! fornuftigt udvalg af frugt og cereal ! Gratis Wifi og morgenmad inkluderet.
Anmeldt: 20. november 2017
Lars
DanmarkIntet.
24 timers tjek in. Morgenmad fra kl 04, og det var fint. Nem parkering - 9 pund. Gode værelser Tæt på lufthavnen og der er busser til og fra.
Anmeldt: 12. november 2017
Andreas
DanmarkVi vidste ikke der var shuttle busser mellem lufthavnen og hotellet, da vi ankom i lufthavnen og tog derfor en taxi. Det kunne vi have undgået, hvis informationen omkring dette havde været bedre.
God beliggenhed tæt ved lufthavnen. Fantastisk service og morgenmad - der er ikke så meget i området omkring, men til en enkelt overnatning er der alt, man kunne ønske sig!
Anmeldt: 11. november 2017
Niels
DanmarkDyrt at tage shuttle 10 min til hotel og morgenmad langt under standard.
OK, familieværelse og pris for overnatning rimelig. Spiste aftensmad i restaurant som børnene syntes var god.
Anmeldt: 28. oktober 2017
Anonym
DanmarkVed første besøg fint værelse ! Ved anden besøg sov børnene på en sovesofa i så dårlig stand, at det var svært at sove der.
Gode bus muligheder og hjælpsom personale. Fint udvalg af mad og drikke.
Anmeldt: 18. oktober 2017
Torben
DanmarkMaden i restaurationen var ikke ret god, og personalet serverede forkert mad til 3 forskellige borde. og kom yderlig med en forkert regning til et andet par. Alt dette skete på under 30minutter.
Morgenmaden var udmærket, personalet i receptionen var smilene og venlige.
Anmeldt: 3. oktober 2017
Anonym
DanmarkVi fandt til alt held den allersidste bus fra lufthavnen, da vores fly var forsinket, måske en bedre skiltning med hotelnavn ville have hjulpet
Fint udvalg til morgenmaden og det var en langt billigere løsning end at tage et morgenfly. Bestemt valuta for pengene :-).
Anmeldt: 13. september 2017
Niels
DanmarkRestauranten, her var personalet også meget dygtige og smilende, men maden var ikke noget, at råbe hurra for.
Receptions personalet var meget flinke og hjælpsomme.
Anmeldt: 16. maj 2017
Tim
DanmarkGenerelt super tilfreds, men blev lidt skuffet over morgenmad, som ikke serverede Engelsk brakfast., som de gjorde sidste gang jeg benyttede stedet.,
Et super hotel til prisen. Rent og pænt, og venlig personale. Kan kun anbefales, og ikke sidste gang jeg benyttet mig af hotellet :-)
Anmeldt: 11. maj 2017
Jette
Danmarkvi manglede 1 dyne og 2 betræk og 1 lagen, der var ingen servietter (tissue) i badeværelset, der var kun håndklæder til to personer - vi var 3.
Beliggenheden tæt på Stanstead Airport - vi skulle rejse tidligt næste morgen.
Anmeldt: 1. maj 2017
Henrik
DanmarkVanskeligt at forstå restaurentpersonalets engelske, da mange havde østeuropæisk accent.
Ideel til en overnatning når man skal med fly tidligt om morgenen.
Anmeldt: 23. april 2017
Nesrin
DanmarkMorgenmaden kunne være meget bedre og lidt flere varienter at vælge imellem...
Hotellet var lækkert og roligt og god pris selvom afstanden til byen er langt dog er lufthavnen kun 5 min væk.
Anmeldt: 13. april 2017
Anonym
DanmarkShuttlebusser fra og til lufthavnen fungerede perfekt. Roligt hoteltrodsbelliggenhed og forskellige ankomsttider. Morgenmad fra kl 04, så det kan nåes trods tidlig afrejse.
Anmeldt: 11. februar 2019
Christina
DanmarkTæt på lufthavn Nem bus Dejlig morgenmad
Overnattede: februar 2019
Anmeldt: 24. januar 2019
Anne
DanmarkEneste minus er sangenes str. Og manglende gulvplads når man har børn med
Lyst og lækket hotel, med dejlig morgenmad og god service
Overnattede: januar 2019
Anmeldt: 14. januar 2019
Carl
DanmarkCentralt beliggende i forhold til airport - fine værelser og gode senge. Dejlige områder til breakfast
Overnattede: januar 2019
Anmeldt: 30. november 2018
Betina
DanmarkGod beliggenhed ift. lufthavnen, når man skal med en tidlig flyafgang
Anmeldt: 25. november 2018
Anders
DanmarkAircondition larmede.
Tæt på lufthavnen
Anmeldt: 4. november 2018
Brian
Danmarksynes det er frækt at kræve 12 pund for at parkere sin bil i 5 timer ude foran hotellet!
Anmeldt: 22. oktober 2018
Jens
DanmarkOpredningen til børnene var på en sovesofa med meget dårlig madras.
Valuta for pengene.
Anmeldt: 19. oktober 2018
Anonym
DanmarkRent og pænt, flinke personale.
Anmeldt: 29. september 2018
Wai
DanmarkRestaurant pris for dyrt. For få udvalg. Badeniche kan være mere rent i kanterne.
Morgenmad Shuttle bus
Overnattede: september 2018
Anmeldt: 28. september 2018
Henrik Nedergaard
DanmarkRigtigt fint værelse for en overnatning. Og funger godt med den bus der kører til lufthavn hver halv time.
Overnattede: september 2018
Anmeldt: 7. juli 2018
Jens
DanmarkDe havde solgt vores værelse til nogle andre selv om vi havde booket og betalt hjemmefra
Ingen morgenmad
Overnattede: juli 2018
Anmeldt: 4. juli 2018
Jette
DanmarkDårlig morgenmad. Ikke opfyldt og flere mangler.
Overnattede: juli 2018
Anmeldt: 30. maj 2018
Anonym
DanmarkOk overnatningssted, når man flyver fra Stansted. Der er kørsel til lufthavn hver halve time.
Anmeldt: 24. maj 2018
Pernille
DanmarkElendig lydisolering. Blev vækket af house keepings snak på gangen
God morgenmad m frugt
Anmeldt: 23. maj 2018
Ulla
DanmarkFornemt at der var morgenmad fra kl. 04. At der kører bus hver halve time til for fra lufthavnen.
Anmeldt: 6. april 2018
Lis
DanmarkMorgenmaden var ikke noget at snakke om. Kedelig
God beliggenhed til lufthavnen
Fint seng.
Overnattede: februar 2018
Anmeldt: 28. januar 2018
Marianne
DanmarkRent. Gode senge. God morgenmad fra kl. 4. Shuttle bus til lufthavn fra kl 4.
Overnattede: januar 2018
Anmeldt: 17. januar 2018
Rikke
DanmarkGode senge, god morgenmad
Overnattede: januar 2018
Anmeldt: 19. december 2017
Beathe
DanmarkFantastisk hotel og service - dejligt personale.
Anmeldt: 13. december 2017
Anonym
DanmarkDer var for koldt på værelset og varmen kunne ikke reguleres
Anmeldt: 27. november 2017
Anne
DanmarkRigtig god beliggenhed. Personalet var meget imødekommende og hjælpsomme. Super god morgenmad allerede fra kl. 04.
Anmeldt: 23. november 2017
Kristine
DanmarkDet fungerer bare, vi bruger det hver gang vi skal overnatte ved lufthavnen.
Anmeldt: 15. november 2017
Frank
DanmarkSuper sted til prisen.
Anmeldt: 14. november 2017
Jakob
DanmarkFint sted at overnatte hvis man skal rejse tidligt næste morgen
Anmeldt: 30. oktober 2017
Henrik
DanmarkMorgenmaden kan de godt stramme op på. Den er temmelig ordinær.
Venligt personale. Pæn indretning. Pæne værelser.
Anmeldt: 23. oktober 2017
Mark
DanmarkIkke noget
Vi fik lov til at være længer på værelset da vi sku hjem. Vi fik lov til kl. 14
Anmeldt: 15. oktober 2017
Birthe
DanmarkDer burde have været ost til morgenmaden
Restauranten var fin Morgenmaden god bortset fra at jeg manglede ost.
Anmeldt: 1. oktober 2017
Mads
DanmarkDør til gang ikke tæt
Anmeldt: 22. september 2017
Jan
Danmark?
Morgenmad god
Anmeldt: 20. september 2017
Martin
DanmarkMorgenmad og shuttlebusser fra kl. 04:00, så vi kunne nå et morgenfly kl. 7 👍🏼
Anmeldt: 11. september 2017
Anonym
DanmarkFamilieværelsets børneseng var ikke god
God dobbeltseng, lækker dyne og puder, hurtigt at tjekke ind og ud, rent og pænt
Anmeldt: 25. august 2017
Birthe
DanmarkTilgængelighed fra og til lufthavn var perfekt, restauranten, baren var fin. Personalet meget imødekommende.
Overnattede: august 2017
Anmeldt: 4. august 2017
Mohammed
DanmarkH
H
Anmeldt: 3. august 2017
Anne
DanmarkMan skal betale for shuttlebus - læg dog et mindre beløb på værelsesprisen
Meget bekvemt tæt på lufthavnen.
Anmeldt: 27. juli 2017
Svend
DanmarkTæt på lufthavn
Anmeldt: 16. juli 2017
Anonym
DanmarkDen ene seng i familie værelset var en slå-ud seng/sove-sofa med utrolig ringe komfort og meget tynd madras.
Anmeldt: 13. juli 2017
Peter
AustralienMan skal transporteres med bus til lufthavn selvom lufthavn er kun 5 min gåtur fra hotellet.
Det var fint overnatning tæt på lufthavn.
Overnattede: juni 2017
Anmeldt: 11. juli 2017
Esben
DanmarkIngen forslag
Stedet blev valgt på grund af beliggenheden ved siden af lufthavnen. Hvis man skal bruge lufthavnen er hotellet perfekt
Anmeldt: 20. juni 2017
Sabina
DanmarkMorgenmaden var kedelig
Anmeldt: 20. juni 2017
Kathrine
DanmarkRigtig god morgenmad - og meget venlige ansatte. Vi ankom om natten - Ligger fint ift lufthavn - og nemt med bus dertil. (nr 21 fra lufthavnen)
Overnattede: juni 2017
Anmeldt: 18. juni 2017
Peter
Danmarknaborene larmede meget ved 3 tiden.
meget fint
Anmeldt: 11. maj 2017
Jacob
DanmarkFlink og hjælpsom personale.
Anmeldt: 10. maj 2017
Mads
DanmarkEt fint overnatningssted i tilknytning til Stansted - men kun til at sove.
Dublin, Irland
La Wantzenau, Frankrig
Bangkok, Thailand
Bunaken, Indonesien
Dubrovnik, Kroatien
Phú Quốc, Vietnam
Zierenberg, Tyskland
Caye Caulker, Belize
Booking.com er en del af Booking Holdings Inc., som er verdens førende indenfor onlinerejser og relaterede services.
Vi har mere end 70 millioner anmeldelser af overnatningssteder, som alle er verificerede og fra tidligere gæster.
Den eneste måde, man kan skrive en anmeldelse, er ved først at lave en reservation. Det er sådan, vi sikrer os, at alle vores anmeldelser er fra rigtige gæster, som virkelig har boet på overnatningsstedet.
Når vores gæster besøger overnatningsstedet, tjekker de bl.a. hvor stille værelset er og hvor venligt personalet er.
Efter turen fortæller gæsterne os om deres ophold. Vi tjekker alle anmeldelser for stødende ord og offentliggør dem derefter på Booking.coms hjemmeside.
Hvis du har booket gennem os og gerne vil skrive en anmeldelse, bedes du først logge ind.
Afslutning på indholdet i dialogboksenE-mailen er nu blevet sendt
Tjek venligst din e-mail og klik på linket for at forny din adgangskode
E-mailen er nu blevet sendt
Tjek venligst din e-mail og klik på linket for at forny din adgangskode
Når du opretter en konto hos os, godkender du samtidig vores Vilkår og betingelser samt Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Det er ikke nødvendigt at oprette en profil
Indlæser...