Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Swindon City Centre 3-sterren

Bridge Street, Swindon, SN1 1BT, Verenigd Koninkrijk

#10 van de 18 hotels in Swindon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1025 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    5,8
    Goed hotel,prima ontbijt en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk de kamers waren heerlijk schoon en fris. We hebben er 1x gegeten dat was lekker. We hadden alleen pech dat de lift kapot was en ik loop met een kruk ,dus dat was heel vervelend en we moesten verhuizen na 1 nacht omdat we geen stroom hadden. Maar omdat er verbouwd werd is alles logisch.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,8
    Slechte klimaatbeheersing.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco kenneklijk centraal aangestuurd, maar werkte niet. Het was erg warm in de kamer. Enige mogelijkheid om af te koelen was raam, maar dat kon slechts op een kier aan de bovenkant. Leaflet van het management zei dat we de gordijnen dan maar dicht moesten houden om zonnewarmte buiten te houden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,9
    Deftig hotel dicht id stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift te bedienen met kamerpas. Wel veilig voor mensen die niet in het hotel moeten zijn maar werkt traag.

    Deftig hotel, vlakbij uitgangsbuurt. Maar geen geluidsoverlast.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,2
    Goed georganiseerd ketenhotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet (betaald) parkeren op een dichtbij gelegen openbare parkeerplaats.

    Goed georganiseerd ketenhotel. Alles prima in orde. Je loopt zo vanuit het hotel het centrum in.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    Kamer was netjes
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Liften en geen airco in kamer

    Kamer was netjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,8
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,8
    Super lekker ontbijt en we hadden het hotel voor hele leuke...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Super lekker ontbijt en we hadden het hotel voor hele leuke prijs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    9,6
    Hebben dit hotel geboekt in januari voor een hele scherpe...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hebben dit hotel geboekt in januari voor een hele scherpe prijs. Is goed hotel met vriendelijk personeel en een goed ontbijt. Locatie ook perfect.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,9
    Goed hotel voor doorreis, centraal gelegen t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was sober, maar daar stel je je op in bij dit soort hotels. Receptie op beg.gr. was praktischer geweest. Parkeren bij het hotel is niet mogelijk, maar wel voldoende parkeergelegenheid in de redelijk nabije omgeving.

    Goed hotel voor doorreis, centraal gelegen t.o.v. centrum en station. Wij kregen een kamer aan de achterzijde, dus geen last van het geluid van het uitgaansgedeelte.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2016

    7,1
    comfortabel bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    verwarming slecht; raam kon niet open

    comfortabel bed

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    7,5
    niet duur, prima ontbijt, prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    De stad Swindon, Je kunt beter in Bristol vertoeven + je voelde een veer in je rug van het bed

    niet duur, prima ontbijt, prima kamer

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: