Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fairburn Activity Centre 3-sterren

Marybank, Muir Of Ord, Contin, IV6 7UT, Verenigd Koninkrijk

#4 van de 5 hotels in Contin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 246 beoordelingen over deze B&B

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Door het slechte weer hebben we niet kunnen genieten van de mogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed (2 Personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer, dat er 's avonds geen mogelijkheden zijn om iets te drinken. We zijn in een vergaderzaal gaan zitten om een spelletje te kunnen spelen.

    Omgeving was prachtig; toevallig arriveerden we met erg slecht weer en konden dus ook niet van de activiteiten gebruik maken. Het ligt erg afgelegen en om te kunnen eten (als je niet had gereserveerd voor de avondmaaltijd, dan moest je 15-20 minuten rijden).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    We hebben een heerlijk verblijf gehad op een prachtige lacatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ligt op een afgelegen plek, dus we moesten altijd met de auto naar andere plaatsen om te eten. Dit is niet negatief, maar we iets om aan te denken. We misten toch een plek waar je nog even lekker kon zitten met een hapje en een drankje

    De locatie en het verblijf is prachtig. Vriendelijk personeel en ruime kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    4,2
    Veel te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte prijs-kwaliteit verhouding. Geen service ( bedden niet opgemaakt, geen schone handdoeken etc). Ontbijt is minimaal, toast en oude croissants. Accommodatie is eenvoudig; padvinders-gevoel

    Bij aankomst vriendelijk geholpen maar verder geen service. Leuke outdoorfaciliteit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    5,4
    Geen aanrader! Kies je wel voor dit hotel: let op en reserveer alles (maaltijd, sauna en activiteit) op tijd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    's avonds na 20 uur is het verlaten en omdat het afgelegen ligt, was dat niet prettig. Slechte bedden. Jacuzzi kapot. Onvoldoende toiletpapier. Verouderde (bad)kamers. Geen activiteiten beschikbaar, alleen mountainbikes te huur. Lastig te vinden. Maaltijd moet 24 uur vooraf worden besteld. Dus spontaan wat eten of drinken gaat niet.

    Ligging tussen de bomen. Personeel is vriendelijk. We hadden 2 nachten geboekt, maar slechte ervaring. De manager was zo vriendelijk om de 2e nacht te restitueren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    7,5
    Plaats van de "pods" was erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Glamping Pod - Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    Er was waarschijnlijk van alles te doen maar daar hebben we weinig van mee gekregen. WiFi werkte alleen goed in omgeving vergaderzaal, helaas niet in de Pods. Pods waren waarschijnlijk net klaar, miste stoelen en een tafeltje of zo.

    Plaats van de "pods" was erg leuk. Locatie is sowieso een aanrader, echt prachtig gelegen en prima uitvalsbasis om de omgeving te bezoeken of voor mooie hikes of fietstochten. Pod was erg leuk en schoon en prima bedden. Kleine maar goede badkamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    8,3
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Glamping Pod - Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    De houten lodge was vrij vochtig, maar er was wel verwarming, die snel genoeg alles warm stookte. Er is maar weinig wifi: niet op de kamers, maar ook bij de receptie slechte ontvangst.

    We sliepen in de pas neergezette lodge buiten. Heel erg gezellig, camping-gevoel, maar dan met alle luxe. Locatie in een bos, ver van de wereld was mooi en rustig. Personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    5,8
    Mooie omgeving, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorig, douche deed het niet, bedden niet comfortabel en er moest extra betaald worden voor een cooked breakfast. Prijs/kwaliteit viel tegen.

    Mooie omgeving, aardig personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,1
    Hotelkamer op een rustige, afgelegen locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden waren niet geweldig.

    Een mooie, afgelegen locatie. Personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,2
    Vriendelijk personeel, goede bedden, mooie omgeving, fijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed (2 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig ontbijt, douche werkte niet altijd.

    Vriendelijk personeel, goede bedden, mooie omgeving, fijn bad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    3,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna vergast door toilet ver frisser die in slaapkamer stond! Zeer basic kamers, niet proper, zeer ongezellig...

    Niets

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,6
    Rustiek en mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het is wat diep in het bos, dus geen dorpskern op loopafstand.

    heel goed ontbijt, rustige en vrije locatie

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,4
    locatie en mooie grote kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    beloftes die niet worden nageleefd. bv. geen mogelijkheid tot engels ontbijt, diner, drank s'avonds. en nog wat details

    locatie en mooie grote kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: