Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fraoch House 4-sterren

66 Pilrig Street, Broughton, Edinburgh, EH6 5AS, Verenigd Koninkrijk

#9 van de 185 B&B's en herbergen in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 437 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,4

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,2
    Locatie: vandaaruit is Edinburgh te voet bezoekbaar en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie: vandaaruit is Edinburgh te voet bezoekbaar en gratis parkeren voor de B & B. Uiterst vriendelijke gastheer en schitterend ontbijt!!! Bovendien hadden we een stijlvol ingerichte, rode kamer met erker aan de voorzijde met zicht op het park.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    10
    We hebben een hele goede tijd gehad ,iets om terug te komen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    weet ik zo niet

    Het ontbijt was goed,naast de het bestaande buffet (brood ,yoghurt ,vers fruit,cereals , sappen en jams) kon je elke dag kiezen uit een warm gedeelte (5 soorten),waaronder gerookte zalm met een bagel en soort paturain,,deze stonden vermeld op een standaard op je tafel. We gingen een dagtocht doen en moesten voor de reguliere ontbijttijd weg,hiervoot is een supergoede oplossing,er stond een koeltas klaar met sinaasappelsap,fruit een bekertje yoghurt melk,alles voor een goed begin. De kamers waren heel netjes en schoon,we hadden een eigen badkamer aan de overkant van de gang ,deze was ook erg mooi en van alle gemakken voorzien. Ook mocht ik voor het uitdraaien van de tickets gebruik maken van de aanwezige laptop met printer. Bushalte voor de deur dus we konden zo naar het centrum(en terug) Wij zijn erg tevreden over Fraoch House en zijn eigenaar .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    10
    Onvergetelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets

    Ontvangst prima en behulpzaam. Er werd meten een kaart van de stad aangeboden waarop de belangrijkste buslijnen en voorzieningen/bezienswaardigheden werden ingetekend. Ontbijt uitstekend, kamer en bedden ook uitstekend. Badkamer ruim en voorzien van ligbad!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    Prima stek om van daaruit Edinburgh te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Schuifraam bleef niet in de open stand staan. Opgelost door er iets onder te zetten.

    Prima locatie die goed met het openbaar vervoer vanaf het vliegveld te bereiken is. Eerst de tram die je vanaf het vliegveld naar York Place brengt en daarna de bus (lijn 11 richting Ocean Terminal) die stopt voor de deur van de accommodatie. Deze brengt je evt. ook naar het oude centrum. De kamer was ruim en had een eigen badkamer. Alles was netjes schoon. Bedden waren prima. De gastheer was erg enthousiast. Vertelde waar de mooie plekjes waren en gaf ons tips waar we goed konden eten en drinken. Op korte loopafstand zijn diverse pubs en eetgelegenheden. Het ontbijt was heerlijk en meer dan voldoende. We hebben ons hier erg welkom gevoeld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    De gastvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvriendelijkheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Heerlijk ontbijt. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    De ligging van de B&B, gedienstig en zeer vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk verkeer aan de voorkant van de B&B.

    De ligging van de B&B, gedienstig en zeer vriendelijk onthaal.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    9,2
    De vriendelijkheid van de gastheer ,super altijd klaar om te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer lag aan een drukke weg ook de bus stopt voor de deur, wat toch lzwaai veroorzaakt spijtig anders was alles perfect

    De vriendelijkheid van de gastheer ,super altijd klaar om te helpen en advies te geven . Hij is zo optimischi

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    De locatie voor dit stedenbezoek is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie voor dit stedenbezoek is fantastisch. Bus stopt voor de deur.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: