Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Airport Inn Gatwick 3-sterren

Longbridge Roundabout, Gatwick, Gatwick, RH6 0AB, Verenigd Koninkrijk

#10 van de 11 hotels in Gatwick

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 6537 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    4,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    4,2
    Zeer zeer matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is behoorlijk gedateerd op de gangen erg donker en warm, in het restaurant lamellen die 10 jaar niet schoongemaakt waren geld hetzelfde voor de ramen, weinig waterdruk in de douche

    Airco installatie hele hotel was defect ramen konden maar 10 cm open dus totaal geen frisse lucht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    3,8
    Voor een tussenstop tijdens onze reis gekozen voor dit hotel.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een tussenstop tijdens onze reis gekozen voor dit hotel. Eigenlijk "bedrogen" door de foto's op de website en booking.com, maar dat komt helaas vaker voor. Was ook te verwachten voor de lage prijs die we betaalde voor het hotel. Echter jammer dat er op de site niet wordt aangegeven dat je met een shuttle bus naar het hotel kan komen vanaf de airport. Op de airport is dit namelijk ook nergens aangegeven. Hierdoor zijn we ongeveer een uur bezig geweest onze weg naar het hotel te vinden. De kamers zijn erg gedateerd en zeer rumoerig. Wij hebben de hele nacht het tankstation en de aangrenzende weg onder ons gehoord. De dames aan de receptie waren niet heel vriendelijk en waren erg onverstaanbaar. Vreemd, je zou toch denken dat ze zich verstaanbaar zouden maken vanwege het grote aantal internationale reizigers in hun hotel. Wij wilden die avond nog London in gaan maar zij konden ons niet vertellen hoe je dit kon bereiken met het openbaar vervoer, hierdoor gekozen dit te laten. Jammer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,4
    Tickets voor de shuttlebus zijn gewoon te koop bij de receptie, bad was erg fijn, prima voor 1 nacht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zit naast een zeer drukke weg, je moet voor alles bijbetalen en de 2 dames tijdens onze checkin waren niet erg vriendelijk. Ik vroeg om informatie over de shuttle bus (welke £3 p.p. kost) en hoe ik doet moest betalen. Dit kon alleen contant in ponden of euros (welke omgerekend waren in ponden met een koers die niet correct was, ruim €1 extra). Contant geld kon je opnemen bij het tankstation (service fee van £1,65), en als je dan de busschauffeur betaalde met een briefje van £10 kreeg je wisselgeld. De dames bij de receptie begrepen maar niet dat wij niet met contant geld wilde betalen omdat we terug gingen naar de Eurozone en daar niemand ponden zal aan willen nemen. In Nederland moet je immers in alle bussen pinnen of met de OV chipkaart betalen (net als in Londen). Ik heb het er bij gelaten en ben naar onze kamer gegaan. Later toen er een andere dame zat en ik hetzelfde vraagstuk voorlegde kwam zij meteen met de mogelijkheid om een ticket te kopen in het hotel, want dat kon gewoon. En die kon ik nog met de pinpas betalen ook. Dus als ze je proberen contant geld te laten pinnen, ze hebben gewoon tickets beschikbaar.

    Het bad was erg fijn en de waterkoker met koffie en thee was een aangename verrassing. De kamer was ook lekker ruim.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    2,9
    Shame. Shame. Shame.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel tegen. De kamer is oud en vies. Vlekken in het tapijt, muren zijn van papier en het matras had zijn langste tijd gehad. Het ontbijt is een aanfluiting, je kan veel lekkerder ontbijten op Gatwick. Daarnaast was er geen verwarming in de ontbijtzaal. Mensen zaten er met jas aan.

    Geen pluspunten. At all.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    6,3
    Redelijk voor een nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat een geldautomaat maar buiten gebruik. Er staat een drank machine buiten gebruikt. Geen adapter te koop te leen of te huur dus kan je laptop niet opladen. De druk van de douch laag. Kamer niet echt netjes.

    De locatie was perfect en vervoer van en naar de AirPort is top en de kamer was ruim.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    We kwamen 5 uur eerder aan dan gepland en konden toch al...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen 5 uur eerder aan dan gepland en konden toch al terecht in onze kamer. Geen luxe hotel, maar prima om een nachtje te slapen als je de volgende dag vroeg naar het vliegveld moet. De shuttlebus komt om het kwartier en binnen 10 minuten ben je op het vliegveld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,4
    Tegenvallend Hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verder is het Hotel voor doorgaande reizigers zoals ik, maar voor de prijs is het hard aan een update toe. De kamers zijn oud... Het was erg warm (buiten) en de airconditioning kon het echt niet aan... Ook moest ik betalen voor een shuttle service naar het vliegveld.... zouden ze echt anders moeten regelen. Jammer maar ik ga hier niet meer slapen als ik via Gatwick vlieg. er zijn wel betere keuzes voor hetzelfde geld.

    Ik kon lopend naar een restaurantje, wat erg gezellig was.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,5
    Een overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gedoe methet avondeten op 8 december door mogelijk een computerstoring. De communicatie liep niet helemaal goed. Je komt in het restaurant en je wordt zonder uitleg verwezen naar de bar.Het krijgen vd juiste menukaart in de bar, tafel uitzoeken in het restaurant, eten en drinken bestellen in de bar

    De kamer was goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Prima kamer met goede prijs- kwaliteitverhouding
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een prima hotelkamer met goede prijs-kwaliteit verhouding. 2 kleine dingen als ik echt iets moet noemen: Douchedeur ipv douchegordijn tegen het lekken. Iets ruimer en steviger bed had prettig geweest.

    Ruime kamer. Goede shuttleservice naar luchthaven. Fijn dat er bagageopslag mogelijk was.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    3,3
    Dicht bij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    30 graden. Airco kapot. Raam kon niet open

    Dicht bij vliegveld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    6,7
    Overnachting tussen verbindende vluchten.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving.

    Personeel. Diner en ontbijt waren goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    Fijn voor een nacht verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was best moeilijk om de ophaal locatie te vinden

    Locatie -> dichtbij het vliegveld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,3
    De afstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De front Office personeel

    De afstand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    Beoordeling Airport Inn Gatwick
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ietwat 'verouderde' uitstraling.

    De prijs/ kwaliteitverhouding

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Luchthaven overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf aankomst slecht bereik telefonisch met het hotel

    De kamers waren ruim, ontbijt was prima.. Goede matrassen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    10
    Uitsteken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie en goede personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    4,6
    Buiten stonden een hoop jongeren te roken.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten stonden een hoop jongeren te roken. De aankomst gaf daardoor een armoedig beeld

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    7,5
    Ok voor 1 nacht
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Schoon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,0
    super
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    super

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    4,2
    Wifi erg traag en ontbijt erg slecht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi erg traag en ontbijt erg slecht!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,5
    Alleen overnachting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,3
    Goed als u op luchthaven moet zijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel oud interieur, enorm trage WiFi.

    Goede locatie voor luchthaven.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    5,0
    De bedden waren netjes opgemaakt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het sprei van een van de bedden was echt vies met bruine vlekken. en rond de prullenbak aan de muur waren vele theedruppels. Kon ff weggeveegd worden en twee baddoekken hadden grote bruine vlekken. Ik moest ze meteen laten vervangen.

    De bedden waren netjes opgemaakt.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    8,3
    Snel inchecken, vriendelijke medewerker bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Snel inchecken, vriendelijke medewerker bij de receptie. Kamer zag er schoon en netjes uit. Voor maar 3 pond kun je met een bus van Londen Gatwick naar het hotel, was de eerst volgende halte na de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    5,0
    Zeer onpersoonlijk en slechte service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer onpersoonlijk en slechte service. Er werd niet gereageerd op mijn opmerkingen bij de reservering. Ze vertelde mij dat ze dit nooit doen. Wij waren dus voor niets met onze koffer 's morgens afgereisd naar het hotel om die daar te droppen. Dat kon niet. Dit alles heeft ons 29 pond extra gekost en drie vervelende uren die wij nu niet in Londen kunnen besteden. Wij kwamen maar voor 1 dag naar Londen!!

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,8
    De badkamer was voorzien van een badkuip.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was best koud die dag buiten en in de kamer lagen 2 extra dekens maar deze roken raar en waren vies. Niet van gecharmeerd. In de badkamer hadden ze wel heel weinig douchegel gegeven voor 2 personen (1 miniflesje maar). Ik kon zelf niks meenemen vanwege het vliegtuig en het was nauwelijks genoeg om mee te douchen. Heel schoon voelde ik me erna niet en vond het flauw om voor zoiets naar de balie te lopen als ik al in de douche stond. Ze wisten van tevoren dat wij met zn 2en waren dus vind het een beetje nalatig.

    De badkamer was voorzien van een badkuip. Na een lange dag wandelen, was dat wel fijn.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,5
    Het was schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douche kop is wel schoon. maar bestwel heet. Wanneer je de temperatuur veranderd, komt er ook een minder krachtige straal uit. Maar desondanks dat kon ik nog prima douchen.

    Het was schoon. Dagelijks werd het schoon gemaakt. Douche was schoon, wc, wasbak etc. evenals de rest van de kamer. Niet te warm of koud. geen haren of stof. het was dik in orde.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    4,6
    De communicatieve vaardigheden van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De communicatieve vaardigheden van het personeel. Het personeel probeert ieder contact met gasten te vermijden.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    7,9
    De vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De vriendelijkheid van het personeel. Erg behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    5,0
    Bed was okay,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Douche was zeer matig. Kamer zag er niet echt fris uit. Parkeer garage is zeker geen reclame voor het hotel

    Bed was okay,

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    de bar was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt niet goed aangevuld,

    de bar was goed

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    8,3
    Ontbijt was slecht
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was slecht

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    5,0
    Lekker eten en vriendelijk personeel in de bar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Badkamer, trage WiFi, veel geluid/gehorig, bed op wieltjes

    Lekker eten en vriendelijk personeel in de bar

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Airport Inn Gatwick

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: