Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crowne Plaza Glasgow 4-sterren

Congress Rd, North West, Glasgow, G3 8QT, Verenigd Koninkrijk

#19 van de 76 hotels in Glasgow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3037 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,9
    Een ervaren logistiek probleem werd niet uit de weg gegaan,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Een ervaren logistiek probleem werd niet uit de weg gegaan, maar onmiddellijk werd ons een nieuwe kamer aangeboden en werd ons een sorry-pasje gegeven voor een drankje. Dit is een mooi gebaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Alles wat je van een 4 sterren hotel mag verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was voor de tweede nacht niet opgemaakt. Een ergerlijke vergetelheid die snel werd goed gemaakt.

    Alles wat je van een 4 sterren hotel mag verwachten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,3
    Leuk modern hotel met veel faciliteiten goet eten en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Op de kamer: Kluisje had geen beschreven gebruiksaanwijzing! Ik vind dit wel belangrijk in een 4sterren(zaken)hotel. In de badkamer slechts 1 wc-rol. Ik was alleen maar als je met 2 personen bent en hebt beide last van diarree, is dit beslist te weinig en moet je de receptie/housekeeping bellen/vragen.

    Modern zakenhotel, in 15 minuten per taxi vanaf Airport Glasgow bereikbaar. Prettige moderne kamer met uitzicht. Spa: Goed zwembad aanwezig en zeer heet bubbelbad(heetste bubbelbad wat ik ooit heb gezien) Ook goede opbergkasten met sleutels en omkleedruimten.. Leuk modern restaurant waar ik smakelijk gegeten heb. Ook uitstekend (Scottisch) ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,6
    goed en comfortabel verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchescherm te klein waardoor veel water op de badkamervloer

    Heel uitgebreid en goed ontbijt Nette kamers met comfortabele bedden Goed meubilair om te zitten op de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    5,8
    Praktisch gelegen naast SECC
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel lomp en ongeinteresseerd

    Praktisch gelegen naast SECC

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,5
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Tijdelijke geluidsoverlast wegens renovatiewerken

    Uitgebreid ontbijt. Mooie ligging.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    7,1
    Ligging, personeel aan de balie en roomservice.
    • Vakantiereis
    • Stel

    we zijn een avond gaan eten in het restaurant. Het eten was perfect maar de bediening kon veel beter. We kregen een tafel in het midden, toen we vroegen of we een gezellig tafeltje aan de zetels konden hebben werd ons vermeld dat deze allemaal gereserveerd waren. Toen wij het restaurant verlieten ( vrij laat) zat er nog steeds niemand aan die tafels. Fles wijn werd zomaar op tafel gezet, niet eens geopend of laten proeven .. hoofdgerecht kwam bijna samen met het voorgerecht en toen we zeiden dat we geen desert meer wensten werd ons brut de rekening gegeven, ookal hadden wij deze niet gevraagd en hadden we na de wijn nog graag koffie gehad .. zeer spijtig want het eten was super ! Ook het ontbijt viel tegen : 16 pond !!

    Ligging, personeel aan de balie en roomservice.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,1
    Ontbijt was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel was wat kil en zakelijk, maar overigens wel zeer correct

    Ontbijt was zeer goed

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Vriendelijk personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: